Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
Egy reklámban szereplõ zene címére lennék kíváncsi. Nemrég kezdték vetíteni, a Discovery ID Disappeared (Eltûnt) címû mûsorának a reklámjámban hallható. Erõs a gyanúm, hogy egyedileg készítették, de azért reménykedem benne, hogy valaki esetleg tudja, mirõl beszélek. A számban a zongora a meghatározó hangszer, ha ez segítene.
Elõre is köszönöm a segítséget!
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Nem tudjátok mi a annak a számnak a címe ami ennek a számnak az elején van?: http://www.youtube.com/watch?v=vgzI7aC3jzk&feature=related
az elsõ pár másodpercben van ez a gitárpengetéshez hasonló hang, és van egy régi szám aminek ez az aláfestõ zenéje.
Elõre is köszi ha vki tudja melyik ez a szám😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Megint egy kis segítség kéne 😄 -Ezt tudja valaki hogy mi:
Ezt keresem
Nagyon rövid részlet van meg a számból, de elég jellemzõ, ugyhogy hátha valaiknek ennyibõl is beugrik hogy mi ez.
Elõre is köszi 😄
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Winamp Auto-Tag gombja azt dobja ki rá hogy:
Artist: Nature's Balance
Year: 2005
Album: Waterfalls: Ambient Grooves & Sounds Of Nature
Title: Alluvial Runnings (Nature Sounds Version)
Publisher: System Special Markets
Nem tudom hogy jó-e, sehol nem találtam meg ezt a számot még videóban sem.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Nos a kérdés adott! Mi a muzsika címe? Nagyon tetszik, de eddig nem jöttem rá. A hozzászólásokban emlegetnek franciául valamit, de ne tudom kivenni.
Köszi a segítséget!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Elsõ zene címét,nem tudja valaki ?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A VH1-on a klippek között szoktak lenni rövid klip bejátszások.
Egy ilyen blokkban a Mick Jagger - Lenny Kravitz duettje után van egy dal 90-es évekbõl 2 fekete vokalista nõ, és egy hosszú hajú férfi énekel.Tudja valaki ennek a számnak a címét? Elõre is köszönöm.
nem tudja vki mi az a szám, ami a kinder bueno mostani reklámjában megy?
<#hamm>#hamm>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nem tudjátok mi a címe egy mostani zenének. Olaszos stílus, vagy valami olyan 😄 2 néger csávó énekel egy jachton?
Kicsit nehéz tudom! 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mind1 KÖSZI!!!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Van egy szám, amiben az a refrén hogy Love, love, love. Szerintem korántsem mai szám, nagyon híres, rengeteg filmben szokott lenni. Lassú szám. Mi lehet ez? 😄
I met God. She's black
Becsapott a villám pedig én hittem neki,
Eltaláltam, ugye?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Még egy kérdésem lenne, szerintem biztos tudni fogod ezt is, ismét egy Scooter dallal lenne kapcsolatos a kérdésem: a Don't let it be me -nek keresem az eredeti elõadóját.