Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98

I met God. She's black

Bueno nacho
Sziasztok!

Egy reklámban szereplõ zene címére lennék kíváncsi. Nemrég kezdték vetíteni, a Discovery ID Disappeared (Eltûnt) címû mûsorának a reklámjámban hallható. Erõs a gyanúm, hogy egyedileg készítették, de azért reménykedem benne, hogy valaki esetleg tudja, mirõl beszélek. A számban a zongora a meghatározó hangszer, ha ez segítene.

Elõre is köszönöm a segítséget!

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

köszi😊
Sziasztok!
Nem tudjátok mi a annak a számnak a címe ami ennek a számnak az elején van?: http://www.youtube.com/watch?v=vgzI7aC3jzk&feature=related
az elsõ pár másodpercben van ez a gitárpengetéshez hasonló hang, és van egy régi szám aminek ez az aláfestõ zenéje.
Elõre is köszi ha vki tudja melyik ez a szám😊
isten vagy-nagyon köszi 😄
Scottt
Köszönöm szépen!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

hungary27
Khriz & Angel Ft.Zion - Show Time
Random_
Köszi, remélem valakinek csak ismerõs lesz.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sziasztok!

Megint egy kis segítség kéne 😄 -Ezt tudja valaki hogy mi:

Ezt keresem

Nagyon rövid részlet van meg a számból, de elég jellemzõ, ugyhogy hátha valaiknek ennyibõl is beugrik hogy mi ez.
Elõre is köszi 😄
Amazonon megtaláltam, baromira nem ez az.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Pont azt írja a csávó hogy végighallgatta a Vangelis albumát de egyik se az.

Winamp Auto-Tag gombja azt dobja ki rá hogy:

Artist: Nature's Balance
Year: 2005
Album: Waterfalls: Ambient Grooves & Sounds Of Nature
Title: Alluvial Runnings (Nature Sounds Version)
Publisher: System Special Markets

Nem tudom hogy jó-e, sehol nem találtam meg ezt a számot még videóban sem.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Random_

Nos a kérdés adott! Mi a muzsika címe? Nagyon tetszik, de eddig nem jöttem rá. A hozzászólásokban emlegetnek franciául valamit, de ne tudom kivenni.

Köszi a segítséget!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Scottt

Elsõ zene címét,nem tudja valaki ?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az ez utáni dal elõadóját keresem. Köszi.
Sziasztok!
A VH1-on a klippek között szoktak lenni rövid klip bejátszások.
Egy ilyen blokkban a Mick Jagger - Lenny Kravitz duettje után van egy dal 90-es évekbõl 2 fekete vokalista nõ, és egy hosszú hajú férfi énekel.Tudja valaki ennek a számnak a címét? Elõre is köszönöm.
Bronx South
mikor megkérdeztem itt az Amna számot, erre én is ráleletem. de ez az eredeti cím

selah sue-this world megtaláltam rá nem sokkal <#action>

szisztok!

nem tudja vki mi az a szám, ami a kinder bueno mostani reklámjában megy?
<#hamm>

köszi! <#worship>

Fabio Karia - El Boso
üdv! ennek megtudnátok mondani, hogy mi a címe? elõre is köszönöm! 😊

Czdano
Nincsmit ;D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Falkon
Ez az!!! Isten vagy! 😄DD Köszönöm! <#worship>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Czdano
?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Falkon
Sziasztok!

Nem tudjátok mi a címe egy mostani zenének. Olaszos stílus, vagy valami olyan 😄 2 néger csávó énekel egy jachton?
Kicsit nehéz tudom! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

LeWyTy
Én nemtom mit basztam el mert kerestem....

Mind1 KÖSZI!!!!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Czdano

LeWyTy
Halottam délután egy autóbol egy zenét... valami house cucc, a szövegbõl meg arra emlékszem hogy csaj énekel és sokszor mondja hogy "wat a fakk" <#idiota> nem vicc ... plz help<#help>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

zotya10002
Sziasztok!!

Valaki ezt nem ismeri véletlen??

Elõre is köszönöm!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Bronx South
<#eljen> Köszi

Amna - Tell me why
Bronx South
"This is not cover. It is written especially for Scooter by Nosie Katzmann, talented german music writer and producer who made lot of hits also for other dance acts. He also wrote Break it up for Scooter."

Bronx South
Tegnap vettem fel, esetleg ismeri valaki ?

szabii98
Hello!
Van egy szám, amiben az a refrén hogy Love, love, love. Szerintem korántsem mai szám, nagyon híres, rengeteg filmben szokott lenni. Lassú szám. Mi lehet ez? 😄

I met God. She's black

LeWyTy
Tetszett a készítõnek...

csőcse
4:40<#felkialtas>

csőcse
Ebbe hogy került bele a magyar???

Czdano

Guidorace20
A kövi dalnak mi a címe? Tuc tuc tuc tuc tuc tuc, wub wub wub wub, dijumdisum, dijumdisum, dijumdisum, dijumdisum, dijumdisum, tuc, tuc, tuc?

Becsapott a villám pedig én hittem neki,

Ennek a "Húzz innen a topikból a szaroddal" a címe.
Eltaláltam, ugye?
és ennek?😊)
Peetboy
Mi annak a zenének a címe, ami a RISE FM-en szól és az van benne hogy: tám tám tám tám tám tám tám, tá tá tám tám tám tám táttá tá ?? <#eplus2><#nevetes1><#kuss>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

nyuny01
Köszönöm szépen! <#vigyor2>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Meghallgattam, de erre nem tudok mit mondani 😞
Köszi szépen ezt az infót is!<#worship>

Még egy kérdésem lenne, szerintem biztos tudni fogod ezt is, ismét egy Scooter dallal lenne kapcsolatos a kérdésem: a Don't let it be me -nek keresem az eredeti elõadóját.

Falkon
Ohh tényleg! Köszi 😊