Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek nem tudja valaki mi normális címe?
Régen hallottam, de nem találom.
Elõre is köszi
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Tudnátok segíteni a zenék címében?
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
A segítségeteket kérném.Van 2szám aminek nem tudom a címét és az elõadóját sem.Segítségeteket elõre is köszönöm.
Link:
http://www.supershare.net/en/audio/397110-661567711d.html
http://www.supershare.net/en/audio/397111-3536111826.html
Úgy emlékszem, hogy régebben volt egy olyan topik amiben zenét lehetett keresni. Létezik még?
Egy elektronikus zenét keresnék. Minap hallottam a Face-en de vagy nem mondták be vagy nem figyeltem az elõadót. A lényeg, hogy egy csaj lalázik <#wilting>#wilting> benne, és végig egy akusztikus gitár szolgáltatja az alapot. Tudom, ez nem sok de hátha valaki ismeri. 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mi annak a számnak a címe, ami 0:59-nél kezdõdik?
Kill The Irishman Trailer
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
ma láttam egyik zenecsatornán egy klippet, egy csaj énekelt, de sajna semmit nem tudok - szám címe, elõadó -, a csaj úgy nézett ki mint Kate von D. nem tudna nekem vki segíteni?
Biztos, hogy Mr.Busta valamelyik új száma,többet is végighallgattam direkt emiatt és egyik se az volt.Nem tudja valaki?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
A végén (0:48-tól) a zene címét nem tudja esetleg valamelyikõtök? Ismerem én is de már nem tudom, pedig alap zene😄
Köszi
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki meg tudná -e mondani, , hogy a Jazz + Az - Mit Tehet A Sejt címû dala melyik külföldi számnak a feldolgozása?
A Jazz + Az féle változat 98-as, az eredeti, külföldi változat néhány évvel lehet korábbi. (Én egyszer hallottam az eredetit valamelyik rádióban, de akkor pont nem mondták be a címét, elõadóját.)
Ha valaki ismeri az eredeti dalt, nagyon megköszönném, ha megmondaná az eredeti elõadót és a dal címét!
Itt a zippy LINK!
én ennek a számnak a címét keresem:
http://vimeo.com/26928535
az eredeti szám ez: Pat Benatar - Hell is for Children
viszont nem tudom melyik ez a remix.
köszi!
Ma ment egy film a Filmmúzeum TV csatornán, mégpedig egy 1997-es olasz vígjáték, a címe: Banzáj!
A film végén, amikor kiírják a szereplõket, készítõket stb, akközben megy egy eurodance stílusú zene, aminek a címe valószínûleg: This Is My World, egy nõ énekel benne.
Azt nem tudom, hogy a keresett zeneszám direkt ehhez a filmhez készült -e, vagy már a film elõtt is létezett a zene, de nagyon valószínû, hogy 97-es, amikor a film készült, vagy 1 -2 évvel lehet korábbi maximum.
Én ismerek egy eurodance zenét This Is My World címmel a B - Charme elõadásában, de az 1999-es, tehát nem az a keresett zene.
Ha valakinek van esetleg valami ötlete, hogy melyik lehet ez a keresett zene, legyen szíves írja meg!
Köszi!
009 Sound System - Beat Of The Moment
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha vki esetleg ismerné a szám címét,légyszi ossza meg velem.
thx
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ma hallgattam a Juventus radio es ment egy szam Eros Ramazotti tol. Sajna nem tudom a cimet, de elegge fulbemaszo volt meg ismeros 😄😄😄 Valaki tud otletet. Esetleg veletlenul akkor vki nem hallgatta meg a radiot rajtam kivul?😄
elõre is kössz!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
de a zene is 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nem tudjátok, h hogyan tudok most YTrõl leszedni? 2 órás zenérõl lenne szó, de egy programmal sem megy...
õ lenne az
ha esetleg tudtok más forrást amit én nem találok, nagyon hálás lennék
még ilyesmi stílusú/féle zenéket tudsz ajánlani ?😛
nagyon megfogott ^^
A stílusa popzenés, mint akármelyik másik zene. Nem tudom konkrétan semmihez hasonlítani. 😊)