Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem tudom hogy sikerült ezt nekem kihagynom... mert az ÖSSZES számra rákerestem, amik a kommentbe le vannak írva😄 Pont ez maradt ki😊
Köszi még1x😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Olvass kommenteket, leírták 😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
PSN ID: Lord_Mortanius
Való Világ
A második fél órában. Tehát rá kell kattintani a második karikára a csuszka alatt.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Simán elfütyülöm a refrént bármikor, de evvel sokra nem mentek. 😊
videó
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Mindenki képzelje el a 70s évek amerikáját,mafia 2 korszak és kb ilyen stílusu a zene.Gengszter rap és a klipben a fiatalabb elõadók gengszter ruhában vannak.NAgyon pörgõs zeneszám és eléggé színes a klipje stb....ú
Sajnos többet nem tudok róla mondani.Akinek esetleg tippje van az kérem jelezze.
Férdi elõadó/k,gyorsabb rap,gengszteres alapokkal.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ennek szeretném megtudni az elõadóját meg a címét.
Shazam nem ismeri fel 😞
http://www13.zippyshare.com/v/24971220/file.html
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
2. Simon, Shaker & Groove Garcia - Soultech (Simon & Shaker Remix)
3. Michael Burns Pres. Panoptic - Surface
4. Alicia Keys - Un-thinkable (I'm Ready)
5. Skyzoo & Illmind feat. Heltah Skeltah - The Burn Notice
köszönd a midominak 😄
keresek egy számot, progressive house/trance stílusú, férfi énekel benne (kicsit vékony hangon), valami ilyesmiket, hogy: "running out of time", "and i feel the rain", "going down again", végén meg "say goodbye"
valaki help, plz 😊
Elsõ: 0:00-tól, 0:43-tól, 1:20-tól a végéig azaz 3db szám.
Második: 0:00-tól, 1:20-tól a végéig azaz 2db szám.
Elõre is thx. 😊
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
mivel az eredeti szám az egyik kedvencem, nem volt nehéz megkeresni ezt a feldolgozást 😊
Ez lenne az
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D