Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De maga a dal elég "gyászos", vannak benne "nyögések", mintha élvezne a nõ, de mégsem, csak máshogy nem tudtam kifejezni. Elég sötét dallam, és viszonylag új, a helyi adók játszák.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nekem valami olyan rémlik, hogy valami szereplõ felkel egy motel szobában, vagy drog vagy pia miatt nincs meg minden emléke. Valami nõ is lehet a dologban, vagy valami jó-rossz fiú csatázás.
Rohadtul kéne ennek a zenének a címe, meg az egész OST ha a többi is ilyen zene.
http://www.youtube.com/watch?v=ZOqUFqF_ZwM
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Fogalmam sincs a mai zenei felhozatalról, nemrég viszont autóban szólt halkan a rádió, és volt egy szám, ami felkeltette az érdeklõdésemet.
Sajnos halkan szólt, így a szöveget nem hallottam, annyit tudok, hogy:
- nõ énekel
- pop/techno valami lehet, nem tudom milyen új stílusokat találtak ki az elmúlt 10 évben.
- mostanában igen népszerû (legalábbis a bemondó ezt nyögte be).
- egy visszatérõ mondata van, vagy a "far away, far away", vagy a "fly away, fly away". Ahogy említettem, halkan szólt, úgyhogy nem tudom melyik a helyes (vagy hogy egyáltalán az egyik az-e).
Próbáltam guglizni, de hát ugye ez rohadt kevés kiindulópont, viszont ha van valaki, aki követi a mostani számokat, akkor szerintem beugorhat neki.
Valakinek van tippje?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Megy most a Cool csatornán egy reklám az õszi filmekrõl és alatta szól egy zene, aminek szeretném tudni a címét 😊 Elõre is köszönöm a segítségeket.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
zongorista srác játszik középen egy tornateremben és közben (biciklis) artisták veszik körül
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
GTA V (*.*)
Ha jól emlékszem 2 különbözõ dallam is van benne....
Vagy legalább is hasonlókat keresek...
1:15tõl gondolom<#nevetes1>#nevetes1>
Csak arra... am megvan az electro;dubstep
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha valaki segít, kösz. 😄
szóval magyar bandáról van szó, ami angol zenét játszik
egy bizonyos szám kell tõlük, zongora biztos van benne (semmi tüctüc), fekete-fehérben játszódik a klip, szomorú hangvételû az egész, van benne egy jelenet amikor az énekes egy kocsiban ül a csajával és a a csaj éppen egy másik faszit csókolgat.
nagy riszpekt annak aki tud segíteni!
Pszt.
A heavy cost. I pay it gladly.
-2011-es
-A refrén valami: "far away far away"
Valaki ötlet? 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
Coldplay - In My Place
PSN ID: Lord_Mortanius
videó
PSN ID: Lord_Mortanius
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
http://www.speedyshare.com/files/30448558/Unknown_track002_-_tape_rip.mp3
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
videó
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Ennek tudja valaki mi a címe. A minõség elég gatya lett, vezetés közben vettem fel.
Remélem valakinek ismerõs! 😊
Elõre is köszi!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)