Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyuriX2572
kössssz, pont ezt kerestem <#worship>

GyuriX2572
a szövegben az van h "I've got my eye on you" ilyen kis picsa hangon, miaszámcíme?

Üdv! Van egy szám, nõ énekli angolul. Kicsit hasonlít a hangja, hmm...mint az orosz Tatu formáció egyik énekesnõjének.

De maga a dal elég "gyászos", vannak benne "nyögések", mintha élvezne a nõ, de mégsem, csak máshogy nem tudtam kifejezni. Elég sötét dallam, és viszonylag új, a helyi adók játszák.
Ennek a videónak az intrójának mi a címe?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Biztos, hogy nem régi film és nem vadnyugati.
Nekem valami olyan rémlik, hogy valami szereplõ felkel egy motel szobában, vagy drog vagy pia miatt nincs meg minden emléke. Valami nõ is lehet a dologban, vagy valami jó-rossz fiú csatázás.
Rohadtul kéne ennek a zenének a címe, meg az egész OST ha a többi is ilyen zene.

hungary27
biztos valami western film
Ez a zene melyik filmben, vagy játékban volt? Nagyon ismerõs...

sopi
Ha valakinek kellene rajtam kivül megtaláltam 😊

http://www.youtube.com/watch?v=ZOqUFqF_ZwM

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Bronx South
Köszi. <#eljen>

Sziasztok!

Fogalmam sincs a mai zenei felhozatalról, nemrég viszont autóban szólt halkan a rádió, és volt egy szám, ami felkeltette az érdeklõdésemet.

Sajnos halkan szólt, így a szöveget nem hallottam, annyit tudok, hogy:
- nõ énekel
- pop/techno valami lehet, nem tudom milyen új stílusokat találtak ki az elmúlt 10 évben.
- mostanában igen népszerû (legalábbis a bemondó ezt nyögte be).
- egy visszatérõ mondata van, vagy a "far away, far away", vagy a "fly away, fly away". Ahogy említettem, halkan szólt, úgyhogy nem tudom melyik a helyes (vagy hogy egyáltalán az egyik az-e).

Próbáltam guglizni, de hát ugye ez rohadt kevés kiindulópont, viszont ha van valaki, aki követi a mostani számokat, akkor szerintem beugorhat neki.

Valakinek van tippje?

LeWyTy
Ha nincs válasz akkor senki.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hm valaki? 😄

sopi
Hali.
Megy most a Cool csatornán egy reklám az õszi filmekrõl és alatta szól egy zene, aminek szeretném tudni a címét 😊 Elõre is köszönöm a segítségeket.

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Ezaz! Ász vagy ember!!! THX
ProGabe
én egy elõadót keresek, de csak az új számának a klipjét tudom leírni:
zongorista srác játszik középen egy tornateremben és közben (biciklis) artisták veszik körül

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RiCSi1234
Talán ez <<<----ha nem, bocs 😊

GTA V (*.*)

Üdv! Egy olyan számnak a címe érdekel, amit szinte minden héten, általában délelõtt játszanak le a Neo-n, és nincs benne szöveg, csak végig szaxofon...kicsit hasonló mint a Baker Street, de mégis más...nem tudja valaki a dal címét?

Ha jól emlékszem 2 különbözõ dallam is van benne....
LeWyTy
Meg tudnátok mondani ez milyen spec. stílusú zene?
Vagy legalább is hasonlókat keresek...
1:15tõl gondolom<#nevetes1>
Csak arra... am megvan az electro;dubstep

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mi annak a számnak a címe, nem akarok hülyeséget mondani, de talán van ilyen benne hogy "cool a baby" (vagy valami hasonló, szerintem cool-al nem sok értelme van). Egyébként mostanában tolják a rádiók.
Ha valaki segít, kösz. 😄

z99999
megvan 😊

Pszt.

z99999
hú gyerekek ha ezt valaki megmondja, örök hála
szóval magyar bandáról van szó, ami angol zenét játszik
egy bizonyos szám kell tõlük, zongora biztos van benne (semmi tüctüc), fekete-fehérben játszódik a klip, szomorú hangvételû az egész, van benne egy jelenet amikor az énekes egy kocsiban ül a csajával és a a csaj éppen egy másik faszit csókolgat.

nagy riszpekt annak aki tud segíteni!

Pszt.

Fresh Duke
Illetve, még annyit tudni, hogy egy csaj énekli és "inkabb discosabb stilus".

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Egyik ismerõsöm sír Facebookon, hogy nem tudja egy szám címét, amirõl a következõ dolgokat lehet tudni:
-2011-es
-A refrén valami: "far away far away"

Valaki ötlet? 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Nem sajnos. Egész jó zene 😊
dragon11
<#eljen><#worship>

és ezt nem vágod?:$

Trinity
Oké megvan, ezt kerestem:
Coldplay - In My Place

PSN ID: Lord_Mortanius

TVelvet
kösszi
Wiz Khalifa - Black And Yellow
TVelvet
valaki pls 😊
köszönöm

Újra szeretnék segítséget kérni. Mi ez a zene 11:06-nál?
videó

PSN ID: Lord_Mortanius

a zene, amit keresek 2003-2004 környéki. a club-okban általában a Ritmo-Dynamic - Calinda-ját tették fel rá. /olyan kapcsolat volt ez, mint anno a Modjo - Lady c a Spiller Groovejet./ hirtelen semmi más jellemzõ nem jut róla eszembe... /meg a címe sem, pedig ismerem... & pont ezt akarom kideríteni/ so... ha valakinek van vmi ötlete, ne tartsa magában.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Jennifer Lopez Ft. Pitbull – On The Floor
Bronx South
circa
Közben meg lett:

youtube

😊)

circa
Ez a link: akida.uw.hu/twin6.mp3

circa
Sziasztok!

Ennek a számnak keresem az elõadóját, címét:

zene

Köszi!

Ennek a számnak keresem az elõadóját és a címét:

http://www.speedyshare.com/files/30448558/Unknown_track002_-_tape_rip.mp3

Falkon
Nagyon szépen köszönöm! Király vagy! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Bronx South
Közbe meglett: Sharam ft. Anousheh - Fun (Sebjak Remix)

Bronx South
régebben mintha hallottam volna, de nem ugrik be hogy mi ez

üdv. vki tudna segíteni mi ennek a zenének a címe plusz elõadója? 3:55tõl kezdõdik.
videó

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Midnight Oil - Beds Are Burning
Most nincs elõttem a film, de egy másik fórumon is kérdeztek egy zenét ami a végén volt. Szerintem ezt keresed: Cameo - Word up
Falkon
Sziasztok!

Ennek tudja valaki mi a címe. A minõség elég gatya lett, vezetés közben vettem fel.

Remélem valakinek ismerõs! 😊

Elõre is köszi!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

greg benz
Király vagy köszi😄

Marci0115
srácok aki esetleg látta a Johnny English cimü film új részét megtudná mondani a szám címét ami 01:24:40tõl szól? nagyon megköszönném