Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
Öcsém és megvan EZ 😄

de a buzi srác hangja még mindig emlékeztet valami másik számra

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Ne haragudjatok. De megõrít mert nem találok rá és em is ugrik be. DE

ENNEK Ebben a számban van 2 olyan is ami ismerõs.

Elõször is az alap amivel kezõdik ez a "töp tö röp tö röp, töp tö röp tö röp" A másik meg amikor az a buzigöndör hajú énekel annak is a dallama emlékeztet valamire (mintha Groove coverage lenne a utóbbi de nem tom melyik szám) És mármegõrökmertnem találom eggyiket se...

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Barnabyka
Véletlenül nem DJ Goldhand az a DJ Golden Heady? Bár így sincs day címû szám ha jól látom, max STAY!?😊

IMYke2.0.0.0
Ó, értem. Köszönöm szépen a fáradozásodat. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Keresgéltem pár napja, de sajnos nem jutottam semmire 😞
IMYke2.0.0.0
Akkor segíts nekem is... 14928-as. <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Van az az a szintje a zseniségnek, ahol ezek már nem okoznak problémát <#nevetes1>
Galy
autók is mennek, meg a zenék is? nemá :-D

Bastian Van Shield - With Dust
Daddy Yankee - Somos De Calle
Sziasztok az ebben a varsóban szereplõ 2-dik szám címét tudja valaki elõre is köszi
http://www.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=O-YAyCQBBRw
Scottt
Valaki az elsõ zene címét?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Köszönöm a segítséget!

IMYke2.0.0.0
Srácok!

Egy ismerõsnõm keres egy dalt. Az õ állítása szerint, a Class FM-en szokott szólni, és valami DJ Golden Heady (vagy mittomén-hogy-írja a nevét) az elõadó, és valami Day a címe...
Tudtok segíteni a pontosításban?

Én nem hallgatok ilyen "népszerû" zenéket, mert trance-ben utazom.

"Route 66"
Written by Bobby Troup
Produced by Robert Folk
Performed by Mark Lennon

Pedig ott van a listában...
ROCKnROLLA
haha. egy szam hallgatasa kozben a youtube oldalt ajanlotta pont amit kerestem, szoval mar targytalan! 😄

ROCKnROLLA
heyho!

ide irok, mert ez a topik elegge aktiv. van egy szam amit keresek, kb 10 eves lehet, es az van a klipben, hogy egy "alvilagi" tancversenyben nagyon durva csajok, sarga, zold, es piros fehernemukben tancolnak egymas ellen. koszi a segitseget elore is!

Köszi,de nem az album neve kellene hanem a szám mi lepörög kevesebb mint egy perc alatt!?
Ugyan végignézegettem a youtube-on az alábbi elõadókat,azok között mit belinkeltél, de nem sikerült megtalálnom! 😞

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem,mert sajnos a midomi sem tudta kidobni az általam keresett zene címét!

A nekem 8 címû film 28:55 percétõl indul és 29:38-ik percig tart!

Elõre is köszönöm a segítségeteket!

Sziasztok!
Az én kérdésemre még nem jött egy válasz sem.
Tudna valaki segíteni,hogy hol keressem?
Aug.3-án írtam ide a kérdésemet.
Köszi
DiRT3<#vigyor3>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

IMYke2.0.0.0
Bejelentkezve sem lehet megnézni.

Igen az.
http://www.youtube.com/watch?v=J-pfyBEjDz0
De meg lehet nézni.
Stig95
Ez egy privát videó.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Sziasztok! Haver kérdezte tõlem, de én se tudtam ezért feltettem ide.
Tudja Valaki mi a címe?

A szlóvák rádió express-be ment 2012.08.25 19:25-kor.
Hálás köszönet!

Peetboy
Köszi szépen, ismerõsöm is megtalálta nekem ezt. Ezt fogom hallgatni napokig. Király! <#eljen>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

IMYke2.0.0.0
Nem õ az?: Carpe Diem...Vége már a hétnek - HQ-hanggal
"Mindig örülök annak, ha leköszön a péntek"

Itt pedig az eredeti videoklip:

Peetboy
Vagy valaki tudna segíteni milyen toplistán vagy weboldalon tudnék rákeresni?
A youtube-on nem lehet dátum szerint keresni, hogy például 2011 junius.

Peetboy
1 évvel ezelõtti zene, akkor hallottam elõször. Valószínü ebbbõl senki se fogja tudni mirõl beszélek. <#nemtudom>

Galy
Sziasztok!

Kérlek segítsetek, 13:05-tol milyen zene szol?

Koszonom elore is.

LOOooOOOOOL:

http://megverjukvvcristofelt.com

LOOOOoOOOOOooOOOOL
Peetboy
Ja és kocsival mennek a klipben úgy emlékszem.

Peetboy
Üdv!

Egy zenét keresek dub step alapú, Petõfi rádión is megy. 1 nõ énekli benne "Sensation" a refrénben.
Férfi is énekel pár sort mély hangon. Nem tudok többet idézni belõle.

Peetboy
Vedd fel rádió felvevõ programmal (Stream ripper for Winamp) és mutasd meg nekünk!

Palinko
nekem valami punk szám nem ugrik be, dalszöveg se dob ki semmit ennyit tudok beléle
"egyszer adjuk meg a módját, lekváros kenyérrel zabáljuk a sonkát"
vagy valami hasonló.
Sziasztok! hetek óta vadászom annak a számnak a cimét ami egy magyar népzenei átirat technó/disco stilusba egy csajszi énekli,de azthiszem angolul ezért nem is sikerült még levadászni a cimet....

rise fm meg hasonló adókon szól mostanába orrba-szájba😛

aki ebbõl a kissé hiányos körülirásból mégis ráismer ossza meg pls és nagy thx!😊

Japep

Megtaláltam, már nem aktuális. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hello.
Ma megnéztem Stallone új filmjének, a 'Bullet to the Head'-nek a trailerjét, és van ebben egy szám (szerintem egy régebbi, 80-as, 90-es), ami tetszik, de nem tudom, mi az.

Valaki tud segíteni? 😊
Itt a videó, 1:35 és 1:45 között hallható.

Elõre is köszönöm, ha valaki ráismerne. 😊
Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hello
Valaki ha tudna segiteni megköszönném...biztos, hogy magyar szám és csaj elöado(barna göndör haj) is van benne elég régi lehet a klipje alapján is(csak a végét láttam) és eléggé "retro beütésü" szám annyit tudtam megjegyezni belöle hogy "elmúlt már a péntek" vagy valami hasonlo 😄 valami ilyen régi nyári sláger lehet talán,ennél többet sajna én sem tudok...eddig nem igen volt oylan zene amit netaláltam volna meg de ez most kifogott rajtam 😄 elöre is kössz!
dragon11
loál..

amazing <#worship><#worship>

dragon11

Valaki nem tudja véletlenül 19:48-tól melyik zene szól ?😄😄

Üdv

Valaki tudja mi szól 3:30tól a vidiben.

VAlaki a legeslegelsõ track cimet vagy elõadóját esetleg meg tudja mondani???
KÖszi skacok!

icus
matyi0323

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."