Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
ENNEK Ebben a számban van 2 olyan is ami ismerõs.
Elõször is az alap amivel kezõdik ez a "töp tö röp tö röp, töp tö röp tö röp" A másik meg amikor az a buzigöndör hajú énekel annak is a dallama emlékeztet valamire (mintha Groove coverage lenne a utóbbi de nem tom melyik szám) És mármegõrökmertnem találom eggyiket se...
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=O-YAyCQBBRw
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egy ismerõsnõm keres egy dalt. Az õ állítása szerint, a Class FM-en szokott szólni, és valami DJ Golden Heady (vagy mittomén-hogy-írja a nevét) az elõadó, és valami Day a címe...
Tudtok segíteni a pontosításban?
Én nem hallgatok ilyen "népszerû" zenéket, mert trance-ben utazom.
Written by Bobby Troup
Produced by Robert Folk
Performed by Mark Lennon
Pedig ott van a listában...
ide irok, mert ez a topik elegge aktiv. van egy szam amit keresek, kb 10 eves lehet, es az van a klipben, hogy egy "alvilagi" tancversenyben nagyon durva csajok, sarga, zold, es piros fehernemukben tancolnak egymas ellen. koszi a segitseget elore is!
Ugyan végignézegettem a youtube-on az alábbi elõadókat,azok között mit belinkeltél, de nem sikerült megtalálnom! 😞
Egy kis segítségre lenne szükségem,mert sajnos a midomi sem tudta kidobni az általam keresett zene címét!
A nekem 8 címû film 28:55 percétõl indul és 29:38-ik percig tart!
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Az én kérdésemre még nem jött egy válasz sem.
Tudna valaki segíteni,hogy hol keressem?
Aug.3-án írtam ide a kérdésemet.
Köszi
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://www.youtube.com/watch?v=J-pfyBEjDz0
De meg lehet nézni.
Tudja Valaki mi a címe?
A szlóvák rádió express-be ment 2012.08.25 19:25-kor.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
"Mindig örülök annak, ha leköszön a péntek"
Itt pedig az eredeti videoklip:
A youtube-on nem lehet dátum szerint keresni, hogy például 2011 junius.
Egy zenét keresek dub step alapú, Petõfi rádión is megy. 1 nõ énekli benne "Sensation" a refrénben.
Férfi is énekel pár sort mély hangon. Nem tudok többet idézni belõle.
"egyszer adjuk meg a módját, lekváros kenyérrel zabáljuk a sonkát"
vagy valami hasonló.
rise fm meg hasonló adókon szól mostanába orrba-szájba😛
aki ebbõl a kissé hiányos körülirásból mégis ráismer ossza meg pls és nagy thx!😊
Hello.
Ma megnéztem Stallone új filmjének, a 'Bullet to the Head'-nek a trailerjét, és van ebben egy szám (szerintem egy régebbi, 80-as, 90-es), ami tetszik, de nem tudom, mi az.
Valaki tud segíteni? 😊
Itt a videó, 1:35 és 1:45 között hallható.
Elõre is köszönöm, ha valaki ráismerne. 😊
Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Valaki ha tudna segiteni megköszönném...biztos, hogy magyar szám és csaj elöado(barna göndör haj) is van benne elég régi lehet a klipje alapján is(csak a végét láttam) és eléggé "retro beütésü" szám annyit tudtam megjegyezni belöle hogy "elmúlt már a péntek" vagy valami hasonlo 😄 valami ilyen régi nyári sláger lehet talán,ennél többet sajna én sem tudok...eddig nem igen volt oylan zene amit netaláltam volna meg de ez most kifogott rajtam 😄 elöre is kössz!
VAlaki a legeslegelsõ track cimet vagy elõadóját esetleg meg tudja mondani???
KÖszi skacok!
icus
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."