16931
-
Wicked Belzebub #15364 Ez meg már tárgytalan, látom odaát megkaptad a választ :) -
Wicked Belzebub #15363 Dire Straits - Walk Of Life -
#15362 köszi:D -
#15361 Sziasztok!
Egy Percnél ami elkezdődik annak a számnak mi a címe, vagy miben volt? Már hallottam valahol dde nem ugrik be.
Előre is köszi! -
maera #15360 ma volt a fókuszban ez a szám, és az istennek nem tudok rájönni mi ez. segítsetek légyszi 16:55nél mi a címe a zenének? -
Wicked Belzebub #15359 Macklemore & Ryan Lewis - Make the Money -
Sharam4ever #15357 Üdv!Keresem ennek a címét..Köszi.
https://soundcloud.com/sharamboy/b5-h21c -
#15356 Az a vicces, hogy akárhányszor hallom a dallamot mindig az ugrik be hogy ezt valaki énekelte is. És némiképp alátámasztja, hogy Patrick Ki-nek is igen sok száma van ami ismert számok gitáron történő eljátszása.
Minden esetre mindkettőtöknek köszönöm a választ. -
#15355 Ha a We're Not Gonna Take It szerintem kicsit más mint ez a "By the sea", a Patrick Ki-O'Neill Brothers(pianimissimobrothers) összefüggés elég szoros, mert a kottára kattintva látszik hogy egyik írta másik játssza. Lehet hogy csak nagyon fülbemászó a dallam, és hamar megszereti az ember és azért tűnik ismerősnek de olyan "Mintha ezt már hallottam volna valahol" érzésem van:)
És férfi énekes előadóra tippelek.
Az is lehet hogy egy filmben volt ez zene, de az IMDB-n címre keresve nem találtam értékelhető találatot.
-
Trajtzigfritzig #15354 Ha lehet hinni az oldalnak, akkor a zeneszerző Patrick Ki.
-
Wicked Belzebub #15353 Talán innen, legalábbis nekem ez a szám ugrott be róla :) -
#15352 Sziasztok!
Légyszives segítsetek. Egyszerűen nem tudom kitalálni, hogy a linkelt szám kezdőmotívuma melyik számra hasonlít vagy jobban mondva melyik számot játsszák itt zongorán+gitáron.
Ha valóban saját szerzemény, akkor meg hol hallhattaom, honnan ismerhetem:)
http://www.myspace.com/pianissimobrothers/music/songs/by-the-sea-90728361
Köszi:
poro -
#15351 A Másik amit meg neked írtam, az ez: Parov Stelar - Catgroove :) Meglett minden, köszönöm. :) -
#15350 És el sem hiszed mennyire hálás vagyok neked, megvan. Parov Stelar - Kiss Kiss ez volt, egy instumentál verzióban, meg is találtam. :) Nem mondom, hogy millió csók :), de minimum egy virtuális ötöst adok, köszönöm. :) -
#15349 Zenelista
A szombati időmérő, és a vasárnapi futam felvezető műsorában a következő zenéket játszottuk:
- Joe Cocker - Fire It Up
- Caesars - Jerk It Out (Ulti Mix)
- Dada Life - Rolling Stones (Cazzette Mix)
- Billy Idol - Shock To The System
- Fall Out Boy - I Don't Care Bodyrockers - I Like The Way You Move
- John Legend - Who Did That To You
- Parov Stelar - Kiss Kiss
- Fatboy Slim - Weapon Of Choice 2010 (Lazy Rich Remix)
- Parov Stelar – Catgroove
A zeneszámokért köszönet a Petőfi Rádiónak! :) -
#15348 -
#15347 örök hálám :) -
#15346 http://youtu.be/bxAc97K2I5M
Tudja valaki mi a 2 perctől kezdődő szám címe? :) -
Wicked Belzebub #15345 Oké, köszi:)
Végignéztem a futam előtti fél órás műsort, különösen a bejátszásokat, de nem találtam a kritériumodnak igazán megfelelőt. -
#15344 Ha meglesz, ígérem megmondom melyik volt az.. :) -
Wicked Belzebub #15343 Sajnálom... -
Wicked Belzebub #15342 Ott dolgozom :) -
#15341 Egy privátot azért dobhatnál, hogy hol nézted me,g és hogy nekem hol van erre lehetőségem visszanézni. :) Köszi -
#15340 Nem, nem ez. :( Azért köszönöm a fáradozásod. :) -
Wicked Belzebub #15339 Végignéztem, talán erre gondoltál:
JOHN LEGEND - WHO DID THAT TO YOU? -
buko20 #15338 -
#15337 Segitségeteket akarom kérni,volt 2000 körül egy szám,amibe két néger énekelt,valami mommys mommys volt a cime,a klippjébe meg egy összeeső ház van,amibe villám csap,meg macska sétál a zongorán,tudna valaki segiteni,nagyon hálás lennék :) -
#15336 igen. :) Ilyen fuvolás, trombitás zene. Ilíen lokál, vagy bár zene szerű. :) -
Wicked Belzebub #15335 Oké, vasárnap volt a futam előtt? -
#15334 M1-en igen. :D Vannak ilyen riportok/összeállítások még futam előtt, na abban hangzott el. Az a baj, hogy időpontot nem tudok.. :( -
Wicked Belzebub #15333 Ha az M1-en nézted és tudsz mondani egy kb. időpontot, akkor utána tudok nézni... -
#15332 1:35-től mi az? Vagy az ez a zene eredetileg is?
-
#15331 Jah, és a fúvós hangszerek dominálnak benne, pl trombita. :) -
#15330 Basszus, egy ilyen régi hangszerezésű számot keresek, mostanség is megy a rádiókban, asszem nem énekelnek benne, de mindenféle hangszer van benne. És az istennek nem lelem. Néztem a forma1 közvetítést, ott is betétdalnak volt egy cikkhez. :( Ha valakinek csak sejtése is van, azt ossza meg velem, köszönöm. :) -
Sharam4ever #15329 Egy újabb kérés, tracknév+előadó kellene, köszi
https://soundcloud.com/sharamboy/2012-03-10-amazing-trax
-
Sharam4ever #15328 1000 köszönet! -
Wicked Belzebub #15327 Gregor Tresher - Secura -
Sharam4ever #15326 Keresem ennek az előadó+trackcímét. http://www22.zippyshare.com/v/79744549/file.html -
#15325 Az intro zenét nem ismeri valaki?
-
#15324 Ennyi elég legyen: pàlinka - vodkanarancs - whiskykóla - sör egy este! :DDD Sok volt! :D