Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=Q891BFj4w-w
I met God. She's black
I met God. She's black
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Nekem is egy szám címe kéne amit kb 6 éve hallgattam.. de már nem emlékszem nagyon rá.. csak a klipbõl részletekre..
Egy csaj ment kocsival esõbe meg ilyesmi.. stílust se tudok mondani.. de tuti nem rock és nem rap :S
Bárhogy is próbálom megtalálni nem megy..
Elõre is kösz ha valakinek beugrik.
One more story
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amit keresek, skót dudás alap, meg mintha pán síp is, de lehet csak rosszul emléxem. Rádiókban is sokat ment, régi zene, egy férfi is énekel benne. Kb ennyi 😄 Érthetetlenül leírva, de remélem valakinek ismerõs lesz.. 😄
GTA V (*.*)
Coone - Beat On My Drum
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ász vagy Falkon !!!!!!!!!!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ma hallottam a Jáksó hot 20-ben egy szinte teljesen instrumentális számot ami nagyon tetszett. Sajnos nem tudom mi lehet. Utána Caramel - Vízió c. száma szólt. Ötlet, hogy mi lehetett? Kb 19:20-kor szólt.
Köszi
rohadt jóó lenne. 😊) <#worship>#worship><#worship>#worship>
GTA V (*.*)
http://komlosiszilvia.oromhirek.hu/filemegoszto/download.php?file=e19a7deb88134c67d19c85bd4e44a7b3
ez szokott menni a sport1 és 2 kiírásai alatt mostanában de én még egy NBA s közvetités reklámja alatt ment amikor statisztikákat írtak ki illetve semmi se történt köszönöm!!!
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Hálás köszönetem! <#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
26:14-tõl:
lyrics kb. nagyon hiányosan:
i dance at the party ..my body.. shake shake... turn (around?) .. touch your..
KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖM!<#WORSHIP>#WORSHIP><#WORSHIP>#WORSHIP>
2: I just died in your arms tonight-nak valamelyik verziója a 23495 közül 😊