Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csgery
Sziasztok. Valaki tudna nekem segíteni, hogy a videóban 6:00-tól kezdõdõ számnak mi a címe??? elõre is köszönöm😊
http://www.youtube.com/watch?v=Q891BFj4w-w
szabii98
kicsit utánanéztem és megis van..

I met God. She's black

szabii98

I met God. She's black

xBobtailx
#14981 Nekem már az is nagy segítség lenne, ha tudnátok olyan linket adni, ahol a dj-k által mostanság sokat játszott dalok listáját megtalálhatom... Köszönöm!

lacibacsi
Valaki mondja meg legyen szíves, hogy ebben a videóban melyik zene szól az 51-57 másodperc között. Köszönöm!

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

xBobtailx
#14981 senkinek nincs ötlete? már 3 napja majd megõrülök, hogy nem találom, és ez jár a fejemben... 😊

cataflam02
Hali

Nekem is egy szám címe kéne amit kb 6 éve hallgattam.. de már nem emlékszem nagyon rá.. csak a klipbõl részletekre..
Egy csaj ment kocsival esõbe meg ilyesmi.. stílust se tudok mondani.. de tuti nem rock és nem rap :S
Bárhogy is próbálom megtalálni nem megy..

Elõre is kösz ha valakinek beugrik.

One more story

LeWyTy
MI a címe HELP!!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RiCSi1234
Sziasztok!

Amit keresek, skót dudás alap, meg mintha pán síp is, de lehet csak rosszul emléxem. Rádiókban is sokat ment, régi zene, egy férfi is énekel benne. Kb ennyi 😄 Érthetetlenül leírva, de remélem valakinek ismerõs lesz.. 😄

GTA V (*.*)

xBobtailx
http://www.youtube.com/watch?v=rJGt1zJ8eT8 ehhez hasonló stílusú, de más a dallama, "vidámabb"

xBobtailx
Sziasztok! Dance zenérõl volna szó, mostanában sokat hallottam discoban meg edzõteremben is... egy csaj énekel valami ilyesmit: ááá rumerálidéj ... ámá rulerálidéj ... dá dá dá ume dá dá dá .. 😊 Köszönöm a segítséget!

qetuol
thx

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Nem igazán gerjedek erre, de a szám nem rossz 😊

Coone - Beat On My Drum
qetuol
valaki erre?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

skate00
Kösz szépen. <#hamm>

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

DaemoonHunter
Köszönöm! Kicsit pontosítva ez az elképzelés, de így már nem volt nehéz dolgom 😊

skate00
Ennek ha kérhetném 😊

David01
DaemoonHunter
Lassú tempójú zenét keresek, egy nõ énekel benne, úsztatott ének, valami olyasmit hogy: "for the lifetime". Chill out/relax beütésû zene 😊

rcstuning
Megvan! Tiesto

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

rcstuning
Rendben 😊

Falkon
Hát szívesen, de még ötletem sincs hogy mi lehet! 😄 Ha esetleg hallok olyat, felrakom ide! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

rcstuning
Azért köszi. 😊

Falkon
Hát akkor sajnos sötétben tapogatózás. :/

rcstuning
Sajnos nem ezek 😞 Szinte nincs is benne szöveg...

Falkon

Falkon

Falkon
Értem. Hát igen, a dúdolgatás nem sokat ér. 😄

rcstuning
Avicii Levels-ére hajaz kicsit...

dragon11
sztem is..😊

köszönöm még1x! 😄D

rcstuning
Dúdolhatom, de az neked nem segít. Az a baj, hogy a googli nem hozza sehol a Jáksó hot 20 listát. Egy instrumentális szám, talán egy szót ismételgetnek benne, de nem jellemzõ a számra...

Falkon
Kis pontosítás?

Falkon
😉 De egész jó ez a mix! 😊))

dragon11
és tényleg!😄

ász vagy Falkon !!!!!!!!!!!! <#worship><#worship><#worship>

Falkon
Ez az! Az elõbbi elõbb szólt! 😊

Falkon

rcstuning
Sziasztok!
Ma hallottam a Jáksó hot 20-ben egy szinte teljesen instrumentális számot ami nagyon tetszett. Sajnos nem tudom mi lehet. Utána Caramel - Vízió c. száma szólt. Ötlet, hogy mi lehetett? Kb 19:20-kor szólt.
Köszi

dragon11
vagy az azutáni szám 41 körül is jöhet.. ha nem ugyanaz.😄

dragon11
esetleg ugyanebben a számban 39:25-tõl szóló zenét nem ismered ?

rohadt jóó lenne. 😊) <#worship><#worship>

RiCSi1234
3 éve keresem,de azóta sem találom, hátha egyszer majd valaki csak.. 😊 😊

GTA V (*.*)

dragon11
ász vagy!!!!!!!<#worship><#worship>

😊

csum666
Sziasztok ennek a számnak a címe kellene:

http://komlosiszilvia.oromhirek.hu/filemegoszto/download.php?file=e19a7deb88134c67d19c85bd4e44a7b3

ez szokott menni a sport1 és 2 kiírásai alatt mostanában de én még egy NBA s közvetités reklámja alatt ment amikor statisztikákat írtak ki illetve semmi se történt köszönöm!!!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a segítséget - a csajszi szerintem rosszul hallotta a címet a rádióból, és ezt adta át nekem. Ezért kértelek meg Benneteket, hogy pontosítsuk együtt, és így tudok neki a késõbbiekben segíteni.
Hálás köszönetem! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Crew 7 - Dancehall Queen (Club Edit)
dragon11

26:14-tõl:

lyrics kb. nagyon hiányosan:

i dance at the party ..my body.. shake shake... turn (around?) .. touch your..

KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖM!<#WORSHIP><#WORSHIP>

Köszönöm a segítséget! 😊

1: Pharoahe Monch - Simon Says
2: I just died in your arms tonight-nak valamelyik verziója a 23495 közül 😊
Ebben mi lehet a szám(ok) címe(i)? Köszönöm a segítséget! 😊