Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtom
http://soundcloud.com/sharamboy/great elõre is köszi!
ha bárkinek bármi tippje van ls küldje el
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
volt osztályból senki se tudja (jó kis helyzet 😄), úh most itt próbálok szerencsét:
youtube
(vki szerint vámpírok báljából vmelyik szám, de még így sem találtam rá)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
az egy viszonylag ütemesen pörgõs szám
ha van még alternatíva, jöhet 😊
Just do it :)
Link: http://soundcloud.com/h-gye-m-rk/2db-soundtrack
Annyi infóm van róluk, hogy az elsõ egy véres játék a második pedig egy régebbi. Ha van bárkinek akár egy kis ötlete, írja le! Köszi
egy olyan szám, melynek a refrénje "STAY STAY STAY"
korábbról (max 10 év távlata) a fülembe cseng
egy csávó énekli, a zenei stílus ilyen gyõzelmi ceremónia jellegû (lehet, h csak nekem)
a 'STAAAAAY...STAAAAY...STAAAY' refrénnél az 'éééé'-ket hosszan kitartja és egyre emeli a hangját
youtube-on próbáltam de minden sz.rt talál, csak ezt nem
lehet, h nem is ez a szám címe?
szám és eladó - ha tudjátok, plz!
köszi, elõre is 😊
Just do it :)
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
A keresett címhez (zenéhez) sajnos nem tudok videót, mert csak futólag hallottam a rádióban. Annyit tudok róla, hogy egyre gyorsuló basszus, gitár kíséret a háttérben és egy csaj énekel valami olyasmit, hogy: "Monday baby (maybe ?)...". Az biztos, hogy valami house/disco zene lehet...
Remélem használható/érthetõ a "leírás" és valaki tudja melyik számra gondolok! Elõre is köszi a segítséget! 😄
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
(Ez valami internetes munkaoldal, de csak itt hallottam a neten ezt a zenét, ezért linkelem ide.)
Mi a háttérben hallható zene? (cím, elõadó)
2: The Growlers - "Drinkin the Juice Blues" Hashima
Official Doon Koon - Bay Beezy (JuicyMix)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
04:50tõl kezdõdik kb.
Az old school hip hop rész kellene