Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Keresek egy régebbi zenét, de csak a videóklippjére emlékszem neki nagyjából.
Legalábbis arra, hogy feka niggerzene és a klippben egy alu-diplomatatáskával valami repülõbõl száll ki egy nigger és betámadják õket egy adag 4-kerekû homokjáróval vagy micsoda is volt a lényege.
Na mindeggy ha valakinek rémlik valami írjon!
Köszi!!!

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Kérdésem volna: tudjátok-e mi annak a számnak a címe amiben
egy csaj valami olyasmit énekel hogy You can see me flyin, you can see me cryin...???? Ez egy elektronikus zene, egy régebbi szám vokális változata lehet.
köszi
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Állítsuk a falhoz az agysejteket
……………………… a jelszó halál a májra….."
ki az elõadó és mi a szám címe?
Kb. 1995-ös zene
KÖSZIII
www.neorave.hu/letoltes/z-w.mp3
Amugy NEM a charly lownoise - wonderful days
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az egyiket sztem 'Space Jam Theme' néven lehet megtalálni, a másik, a híresebb pedig R Kelly-tõl, az I believe I can fly címû szám
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Egy régebbi trance szám címére lennék kíváncsi.
Vagy ha valaki tudna keríteni egy tracklistet a Blank & Jones - N-Joy in the mix 19-10-2002 (1real)-es mixrõl, annak is örülnék, mert abból ollóztam ki.
Elõre is köszönöm 😉
Mi ennek a címe?
ui.: nem kell letölteni, be vele egybõl a winampba. 😊
shit happens

DJ Mummy vs. Sean Paul - Nuttin' No Go So

de elég sztem ha Nuttin No Go So -ra kerestek rá!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Toyotának meg köszi!

De nem én mondtam! 😊))))
Úristen hód, fújd már ki!!!
na akkor új kérdést is fogalmazok mi a címe annak a túrúnak a viasat supermen sorozatának a reklámja alatt szól?
ha vki azt írja hogy lagzi lajcsi - hideg van eltöröm a kezét csak így virtuálisan! :-)