Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dani20
AHAHAHAH

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

PResident Evil
esetleg mien telefon ?😊

Alien
MTV-n van egy reklám (Itt természetesen a zene tv MTV-re kell gondolni abból is az alap, szal MTV europe 😊 Na és ott van egy reklám azt hiszem telefoncsengõhangokat reklámoz talán? nem tudom vmi Hot vagy vmi iylesmi... na és alatta van egy zene ilyen hirtelen operás feeling de mégsem az... Basszus nem tudok róla semmit elmondani, csaka végén egy tiiiiii laaaaaaaaaaa-t nyomnak benne 😄D Így leírva hülyén hangzik, de ha hallod az nagyon jó szerintem. Ha esetleg vki tudja, hogy mirõl beszélek és ismeri ezt a számot, akkor legyen szives elárulni 😊 Nekem annyira ismerõs de nem tudom mi az 😞

PResident Evil
hmm... nemtalálom😊

Narancs
Igen, azaz!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

PResident Evil
ilyen punk zene amikor fejbelövi magát a csákó ?

Narancs
Nincs meg a vége sajna, utcsó jelenet után konyec...😞

PResident Evil
megvan a film de a végén van zene list 😊

Narancs
Nen tudjátok, hogy mi annak számnak a címe, ami a Ken Park -ban a legelsõ szám?

Na, ez az a topic. Sajna nem tudom.
:-)

Kandurex
Valaki tudja mi annak a zeneszámnak a címe amiben valamilyen menekülõ mûvész szerepel, mostanában volt az RTL Klubbon!?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mega THX

Deikath

Andrew W.K. Annak a videoklippnek a címe pedig: She Is Beautiful.

Megtudnátok mondani hogy hívják azt az énekest, akinek hosszu fekete haja van,szaklas heavy metal zenét játszik. Van egy olyan videóklippje amiben egy szál mikrofonnal rohangal egy házban.

Deikath

hát el tudom dúdolni😊 ennyit tudok mondani, sorry, ja és nem a Charriots of fire.
konkrétebban? dallam vagy valami

Én egy Vangelis számot keresek, vmelyik mûsornak is volt a zenéje (Pannoráma?). Elõre is köszi a segítséget.
Dani20
cset rulez 😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Alien
uhh, az nincs meg nekem, áttudnád küldeni esetleg? Msn-en ([email protected]) vagy ICQ-n(244-208-246)?

de most nézem hogy csak le van vágva a vége, nincs rendes levezetés, tehát nem lehetne normálisan mixelni 😊

az eredeti fast club mix biztos hosszabb kb 1 perccel

5:36

Alien
megtudnád modnani, hogy ez hány perces?

Alien
van még egy remix, nem tom milyen, egyszerüen csak egy remix van odaírva, de az is jó 😊

found 😊

Meja - It's all about the Money (Fast Club Mix).mp3

Alien
Fú már találtam egy jó kis dance remixet egyszer 😊

Alien
Szólj légyszi ha megtaláltad azt a remixet 😊 Addig keresgélek én is párat

Alien
Oksi, közben én is találtam egy hasonlót Where is it? a neve, de talán az jobb amit te találtál 😊

már találtam: advanced disk catalog

Alien
Fú van egy progi ami asszem tud ilyesmit egy pillanat...

Alien
Az eredetit leszedtem már, keresgélek akkor most remixeket 😊

nem ismersz olyan programot, ami beolvassa a cd-k tartalmát aztán lehet keresgéni rajtuk, hogy mi-hol van?

Alien

jaja, de nem találom most 😞
de még keresem, mert mostmár én is hallani akarom újra 😊

Alien
remixek?

Alien
Ez az!!!! Kösziiiiiiii

de van ebbõl valami jobb verzióm cd-n, nem csak ez a lágy pop-os

egy idõben a kedvenc számom volt

Meja - All about the money

Alien
jujj tûkön ülök, remélem az lesz az, köszi 😄D

jaaaaaaaa
megvan akkor 😄

1 pill és írom a címét

Alien
írd be légyszi, aztán rákeresek hátha az

Alien
melyik az?

Alien
fú nem hiszem, hogy olyan régi lehet, vmelyik rádióban hallottam egyik nap. Vmi csajszi énekli és talán ilyesmi rész is van benen, hogy It's all abot the money (talán ezt mondja) és utána dúdulva dada dam dam dada dam dam I don't keep (talán funny) nem tudom 😞( szerintem vmi amerikai csaj lehet csak nem tudom ki és mi a szám címe 😞

egy régi szám beugrott róla, de biztos nem az... most hallgattam meg

mikori?

Alien
Heeeelp!!!

van egy szám , pop szám, egy csaj énekli és vmi ilyesmi van benne:

Don't keep funny(????) dada dam dam dam dam I don't kepp funny (nem biztos h funny, lehet, hogy money-t mond nem tudom) Tudja esetleg vki, hogy mi lehet ez?

hát ennyibõl tényleg nem 😊

AtomHeart
Hat az egyik valami hipphopp vagy repp (f*szom tudja mi a kulonbseg e ketto kozott..). Egy francia boy-band enekli, kb 3 fiu. A videoklipp egy varromban jatszodik, vagany a refrenje.

A masodik meg egy pop szam. Az eredetit talan egy 60-as evekbeli harom csajbol allo eggyuttes enekelte, ezt dolgozta fel a tavaly egy, Destiny's Child-hoz hasonlo eggyuttes (lehet, hogy epp ok voltak...).

Hat nem feltetelezem, hogy ennyibol barki megmondja, hogy melyek ezek, de sebaj, hamarosan jonnek a dallamok..;^)

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Lenne hát, én :-) minden jöhet, ami gitár! A "jelentektelen" infokkal is nagyot segíthetsz magadon, hátha az alapján ugrik be...

milyen stílus? (mer ha rock akkor sztem nem tok sajnos segíteni 😊

AtomHeart
Halisztok! Keresek 2 szamot, de csak a refrenjuk dallamat tudom, no meg egy nehany jelentektelen infot roluk...:^((
Ha eljatszanam gitaron a refrenjuket, es belinkelnem ide, lenne-e valaki, aki meghallgatna oket, es probalna segiteni azonositani..? :^)

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos