16931
-
hwik #3717 sziasztok!
DJ Tiesto - Dance Department [10-01-2007] a 40.percnél mi ez a zene?? elvileg van hozzá tracklist de olvastam h az nem stimmel és megőrülök h nem tom:)
köcce -
#3716 kosz hixer mar megleltem en is...kis utanajaras
de azert respect -
#3715 Mi ennek a számnak a címe? -
Ákos456 #3714 Vki tudja mi a Taxi filmnek a zenéjének a címe?
-
#3713 üdv sziasztok !
Valaki tudna segíteni hogy ennek ki az előadjója és a szám címe?
http://error013.willbedefeated.com/ -
#3712 1. Baron Massilia - Baron massilia one
2. Delicious Feat. Tiger Lily - Yours (DJ Sonic's Original French Mix)
3. Elio Riso & Raffunk - To Be Or Not To Be
4. Danny Graham Feat. Clara Dacosta - Freakin (In Love Ibiza Remix)
5. Elio Riso - Ego vs Ego
elvileg ez a lista, srry nem tudtam még leellenőrizni, hogy télleg az e. mindenesetre valószínűleg azok. -
#3711 hát azt a bizonyos zenéket a banda játsza hátul, de mind feldolgozás szóval:
Gönczi, Práger Kitti -> ez egy Gospel ének, rengeteg előadója van, címe When the Saints Go Marching In
Louis Armstrong feldolgozása
Ungvár Anikó -> ez egy spanyol népdalszerűség, ismét valszeg millióan feldolgozták címe:
Besame Mucho
Ábrahám Edit -> azér mer nő énekli még nem Madonna...
Toni Braxton - Un-Break My Heart
az utolsót nemtudom, kérdezd meg e-mailben az RTLKlub-ot mivel ezt elég nehéz így megtalálni. ja és máskor lécci olvasd el milyen nyelven is írtad a hozzászólásodat, mert ez nem volt magyar. köszi -
#3710 2150154154 kösz hixer!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3709 Dobó Kata búcsútánca alatt:
John Legend - Save Room -
zenemano #3708 Ezek nem kiadott zenék, reklámokhoz komponált művek. Sorry! -
amdopteron #3707 szombat esti lázz!!:2.rész 5.adás gönczi és práger kitti még ez van:D2.rész 6.adés ungvár anikó ez kellene még vki nagyon nagy tudásu segíthetne légysi légyszi légyszi :Dnagyon széépen kérem,,az elsö rész 4 dik adásában volt Ábrahám Edites az nem vmi maddona volt vki,,ugyan ebbe az adásba czene attila meg nem tom kicsoda milyen zenére nyomták!???nagyábol ennyi vki jo lenne segítene légyszi
-
amdopteron #3706 szombat esti lázz!!:2.rész 5.adás gönczi és práger kitti még ez van:D2.rész 6.adés ungvár anikó ez kellene még vki nagyon nagy tudásu segíthetne légysi légyszi légyszi :Dnagyon széépen kérem,,az elsö rész 4 dik adásában volt Ábrahám Edites az nem vmi maddona volt vki,,ugyan ebbe az adásba czene attila meg nem tom kicsoda milyen zenére nyomták!???nagyábol ennyi vki jo lenne segítene légyszi -
baddeni #3705 Hi All! Nem tud valaki segíteni a Republic Szeretni valakit valamiért című feldolgozását ki énekli vagy ki(k) dolgozták fel mostanában , mert hallottam egy nagyon csúcs verziót a rádióban de nem sikerül megtalálnom. Előre is köszi mindenkinek aki segít! -
#3704 http://video.google.de/videoplay?docid=4684760007487260893&hl=de
hello.legyszi ha valaki tudna ennek a videonak a track listjet ,megkoszonnem -
#3703 Hali!
Nekem a Lexus reklámok zenéje kellene. Valaki nem tudná megmondani az előadót és a címet? -
#3702 Szevasztok:)
Kellene nekem az OTP-s reklámnak a zenéje, ami a lufis alatt megy:)
Aki tudja, segíccsen!!!!! -
#3701 na a Heroes első részéből a zene:
Rogue Wave - Eyes
Innen leszedheted. -
#3700 csak dallamot tudtam azt is olyan sejtelmesen, ez sajna olyan, ahol csak akkor tudom hogy ez az amit keresek, amikor hallom, megértem hogy a kedvenceid közt van -
Wicked Belzebub #3699 Miért nem kérdeztél engem. A '90-es évekből az egyik kegvencem :)))) -
#3698 korántsem vágok mindent... pl több éve volt a fülembe egy dallam, amit sehol sem hallottam, aszittem csak álmodtam vhol, aztán, hopp sulirádióba szólt a zene, szal berontottam és meg is lett:
Liquido - Narcotic -
#3697 hát figy sztárok a jégen-t sajna nem néztem de ha tucc a zenéből mintát mutatni, vagy van videó, esetleg más hely ahol hallottad, megoszthatod velünk. a hősök-et meg megnézemneked -
#3696 zenemano barátom sem vette ki még egyszer sem a füléből az iPodját az tuti, nyugodtan lehet kérdezni tőle bármit -
#3695 senki sem tudja h mik azoknak a számoknak a címe? :( -
greenish #3694 somewhere over the rainbow... -
Wicked Belzebub #3693 Spec a Te kérésedet nem ismertem. Kiragadok egy pár szót, beütöm a Google-ba, kicsit keresgélek és megvan. Ennyi :)) -
zenemano #3692 Hát Hixer koléga biztos kisrádióval a párnája alatt alszik, aztán reggel meg bemegy a rádióba a zene-szerkesztői teendőit elvégezni, délután meg besegít a közeli cd-szaküzletben. :D
Ha minden kötél szakad, forduljatok hozzá bizalommal, de csak módjával. -
#3691 az a szám nem a Garfield 2-höz szólt.. amit te keresel:
Ted Nugent - Cat Scratch Fever -
#3690 ja, és am. lehetne egy kérdésem? Honnan tudjátok meg a számok címét? Minden zenét ismertek? mert akkor királyok vagytok! egyébként is -
#3689 Töltsd le a lime wire-t, az mindent megtalál
vagy: www.altavista.com -
#3688 THX 4EVER!!! -
Ákos456 #3687 Kösz az infót Wicked Belzebub!
És megtudod mondani, hogy honnan lehet letölteni a Chris Daughtry - I Dare You című számot?
(Nincs meg a Garfield 2 )
-
#3686 Köszi:) -
Wicked Belzebub #3685 Bob Sinclar - Love generation -
Wicked Belzebub #3684 Smash Mouth - All Star -
Wicked Belzebub #3683 Chris Daughtry - I Dare You -
#3682 ...ja és még kellene az a zene, ami a heroes (hősök) első részében volt, a tűzbemenéses rész után, vmi csávó gitározik, és közben vmi "in your eyes, in your eyes..."-t énekel. ezt is köszi :) -
Ákos456 #3681 megtudjátok adni annak az adatait ami alatt szól:
ez -
Ákos456 #3680 Ami a Garfield 2-ben szól,amikor csönget Liz Garfield berak valami jó rockos számot!Annak légyszi adjátok meg az adatait!
-
Ákos456 #3679 Van az a zene amit paródizált a Hónaljmirigy!
...Így hülyítjük a népet...
Az eredetinek meg tudja valaki mondani az előadóját és címét.
Köszi
-
#3678 Hello! Lenne még egy kérésem, ha nem baj. Enneka számnak a címét, előadóját esetleg tudja valaki? Előre is köszönöm szépen!