Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
a csárli angyalaiban (film)
amikor tácol és isszaközben a kólát a feketeruhásfõgonosz, megy 1 rap v. hip-hop szám.
Na azt eddig senki sem tudta megfejteni mi.
Valaki tudja???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Alien
Roxyn hallottam két számot múltkor pénteken este, sajna nem hallottam mi a címük de az egyikben ilyen szöveg van: Don't you know pump it up...(tovább nem tudom)

illetve a másik számnak nem tudom a szövegét, de olyan reggae stílusú a szöveg, a zene rész viszont inkább trances. Remélem tudtok segiteni köszi elõre is 😊

Hixer
elõadó?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hentes Bill
nah, megvan: Global Playboys - The Sound of San Francisco a szám címe. olyan royal gigolos - california dreamin' beütése van, szal zsír

Boldog Karácsonyt!

Színvonalas szám lehet😊)

Z
5-6 abba ne hagyd...lol emlékszem erre a számra! 😄

Fenn a kéz a címe. De a Skyland-tõl a My banana sokkal jobb.

Na most akkor ezt a számot ki ismeri? Valamilyen demo zene. Ennek kéne az elõadója, címe.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dichter
Skyland az elõadó. A címét nem vágom, de nincs olyan sok számuk.

Hentes Bill
köszi. ez a szám lenne az. na ennek a modern kori válzotatát keresem, tegnap hallottam a roxyn

Boldog Karácsonyt!

Z
Ismerek egy számot, Scott McKenzie - San Francisco, de Roxy rádióban szerintem nem adnak ilyen zenét, pedig rulez zene.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hentes Bill
vki esetleg? ma hallottam a roxyn egy számot (életemben elõször), egy régi szám feldolgozása, címe valami San Francisco

Boldog Karácsonyt!

vigyori14
Süt Rád a napsugár ennyit tok belõle idézni és magyar az elõadó

Hixer
Elég gyér körülírás írjá több infót ról, de így elsõre nekem ez jutott eszembe, ha ezt má ismered és nem ez sorry:

Milk and Sugar: Let the Sunshine

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

vigyori14
Hal.
nem tudjátok mi annak a számnak a címe amior egy csaj vmi napsugárról énekel?

ScOrpY
Mi ennek a számnak a cime?
Részlet: (egy két fenn a kéz há négy tapsra kész...)???

Enny1

Hentes Bill
engem is érdekelne a szám

Boldog Karácsonyt!

Sajna nem tok segíteni, nekem ezek a zenék mind egyformák :-(

Sziasztok.
A korábban kerdezõk kedvéért kiderítettem, hogy a Samsung reklám zenéjének a címe:
Death In Vegas - Hands Around My Throat
Egyébként az Animatrix soundtracken van.
Ja és az elõzõ kérdésem fontos lenne, ha tudja valaki mindenképpen ossza meg itt velünk .
Sziasztok!
Én annak a számnak a címére lennék kiváncsi, ami a roxyn megy és úgy szokták beharangozni, hogy roxy aria (house?).
(a régi megvan, az nem érdekel köszi 😊 ) Egyébként még annyit tudok róla, hogy a Gladiator OST - Now we are free címû számának az egyik feldolgozása.
Elõre is köszi.
Nagyon köszi!!!!!!!!!
VinylToy
Touch and Go - Would You

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Hixer
hi mann izé van1 szám vmi ilyesmi a szövege:

I've noticed he around,
I find him very attractive
Um...Would you go to bed with me?

kicsit lassab hangvételû szám esetleg alteres pontos mûfajt nem tok... plz címet elõadót!!!

Hentes Bill
Death In Vegas - Hands Around My Throat

Boldog Karácsonyt!

Dani20
Me & My - Dub-I-Dub

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Alien
Jujj de ismerõs! Fú, ezt tuti hallottam régen én is, de hogy mi ez,azt sajna nem tudom

Tökre elõttem van a dallama! Nekem is kéne ez a szám!

Sziasztok! Egy 90es évek közepén futott popdal címe+elõadója kellene. Egy szõke csaj énekli (asszem nem Whigfield) és így szól a nagyon értelmes refrén: tupti-dupti dubi dup dup dup, tupti-dupti dubi je-je,/ tupti-dupti dubi dup dup dup, I don't need your love. Elõre is köszi a segítséget!
robotnyk
én múltkor csak hallottam, és elég ismerõs volt, azonban azóta nem találkoztam vele. ha valaki fel tudna tenni egy részletet, lehet eszembe jutna
I.C.ram
Az új Sony Ericsson telefon reklámjában a zene, ami megy az mi? Kéne nagyon.
Dichter
Ojjektum Európában a címe. Azthiszem, valami Geffenberg, vagy milyen Zoltán az elõadó. Nekem megvolt, de letöröltem.

ScOrpY
És azt nem tudjátok hogy mi annak a számnak a cime amit mostanában elég soxor adnak a rádióban szalacsihoz és árpád hoz is köze van. Idézet ("Szeresseük árpit az építõt") vagy valami ilyesmi...

Enny1

Z
thx!

Viccen kívül megkérdezem a DJ havert...
Ha megmondom a szám címét, akkor elárulod hogy lehet ide bekerülni?
:-)))))))))))))
ThePartyFace
Nem tudom, de a video nagyon raj😄

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Z
Az utolsó mondatot nem kell ám nagyon komolyan venni... 😄DD

Z

Z
Van itt egy kurva jó zene, csak nem tudom a címét.A második szám címe kéne, htx!

Ha valakinek van kedve ilyen buliba menni, az kérdezzen bátran, elmondom, hogy lehet bekerülni.

Sziasztok!!!

Érdeklõdnék, nem tudja valaki esetleg a The Sum of all fears ( A rettegés arénája) címû film utolsó betétdalának a cimét, amikor mindenkit kinyirnak és egy opera szól a háttérben!!?? Égy férfi énekel valamit!!

Régóta keresem, segítsetek
Köszi!!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

cseri001
A zenét még mindig nem tudom, hogy mi, de innen letöltheted a reklámot:mobilreklám

Úristen hód, fújd már ki!!!

Hmmm...No Doubtról még nem hallottál?😊)
De egyébként Evanescence

hansolo54
hello! a matav adsl legujabb reklamja (iskolakezdesi akcio, "mindenhol ott lehetsz...") alatt mi szol? (zongora + no enekel) koszi

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Alien
Nincs mit!

Dichter
Köszi!!

Alien
Evanescence - Going Under volt a Merlini alatt

Dichter
2 kérdésem is lenne. Az egyik, a Merlini produkció alatt lévõ zene. Valami Rock, és nõ énekli. (ebbõl gondolom, hogy Guano Apes, vagy Evanescence) A másiknak a klippjét tudom. Sterbinszky az elõadó, és a klipp, hogy egy kissrác focizik egy ketrecben. Ha valaki ismeri õket, ne kíméljen 😊

Alien
nincs mit

Hentes Bill
ez lesz az, köszi

Boldog Karácsonyt!

vigyori14
Hali!
kerozinnak van uj albuma? mi a címe annak a kerozin számka amiben a boni és klájd ról énekelnek?
Bocs a helyesirásért de nem tom leirni.

Alien
jáájjj

hol?

Alien
jaja hol ezt használom, hol a másikat 😄DD