Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor tácol és isszaközben a kólát a feketeruhásfõgonosz, megy 1 rap v. hip-hop szám.
Na azt eddig senki sem tudta megfejteni mi.
Valaki tudja???
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
illetve a másik számnak nem tudom a szövegét, de olyan reggae stílusú a szöveg, a zene rész viszont inkább trances. Remélem tudtok segiteni köszi elõre is 😊
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Boldog Karácsonyt!
Fenn a kéz a címe. De a Skyland-tõl a My banana sokkal jobb.
Na most akkor ezt a számot ki ismeri? Valamilyen demo zene. Ennek kéne az elõadója, címe.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Boldog Karácsonyt!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Boldog Karácsonyt!
Milk and Sugar: Let the Sunshine
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A korábban kerdezõk kedvéért kiderítettem, hogy a Samsung reklám zenéjének a címe:
Death In Vegas - Hands Around My Throat
Egyébként az Animatrix soundtracken van.
Ja és az elõzõ kérdésem fontos lenne, ha tudja valaki mindenképpen ossza meg itt velünk
.Én annak a számnak a címére lennék kiváncsi, ami a roxyn megy és úgy szokták beharangozni, hogy roxy aria (house?).
(a régi megvan, az nem érdekel köszi 😊 ) Egyébként még annyit tudok róla, hogy a Gladiator OST - Now we are free címû számának az egyik feldolgozása.
Elõre is köszi.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
I've noticed he around,
I find him very attractive
Um...Would you go to bed with me?
kicsit lassab hangvételû szám esetleg alteres pontos mûfajt nem tok... plz címet elõadót!!!
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Tökre elõttem van a dallama! Nekem is kéne ez a szám!
Elõre is köszi a segítséget!
Enny1
:-)))))))))))))
Ha valakinek van kedve ilyen buliba menni, az kérdezzen bátran, elmondom, hogy lehet bekerülni.
Érdeklõdnék, nem tudja valaki esetleg a The Sum of all fears ( A rettegés arénája) címû film utolsó betétdalának a cimét, amikor mindenkit kinyirnak és egy opera szól a háttérben!!?? Égy férfi énekel valamit!!
Régóta keresem, segítsetek
Köszi!!
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Úristen hód, fújd már ki!!!
De egyébként Evanescence
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
kerozinnak van uj albuma? mi a címe annak a kerozin számka amiben a boni és klájd ról énekelnek?
Bocs a helyesirásért de nem tom leirni.