Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
fujj de le birnam gyilkolni az ilyen futyulos hajperszpeses allatokat..
Hali!

Valaki megtudná nekem mondani a linken található zenerészletbõl, hogy ki ez vagy mi ez? Olyan 1-2éves zene lehet.

Nagyon fontos lenne!
Köszke!!!fonix !!!
Count Adyn
Meg tudná nekem nekem mondani vki hogy mi annak (assziszem)
heineken reklámnak a zenéje amibe a 3 fickó elkezd ott karatéjpzni a sörért, aztán meg rámennek a csajra mikor az elveszi a sört?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Alien
Majka feat Tyson - Tündibündi

Kit--Kat
Kössz, már meg van, erre senki sem tud válaszolni???#516

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Z
The Power of love a címe

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kit--Kat
én szeretem

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ScOrpY
Mi ennek a számnak a címe?
Részlet : Bébi haggyámá élni...

Enny1

azt a filmet nem láttam

a b2tf viszont a kedvencem, azért tudom ilyen jól a számcímeket 😊

Kit--Kat
ok meg avn amit kerestem, de ezzel a hiosszú felsorolással kedvet adtál többre is😊
a másikta nem tod véletlenül?

ja akkor mind1
keress rá google-val, csak találsz majd valamit 😊

Kit--Kat
assem tom miaz, hagyjuk😊)))))))
azt hittem, hogy tudsz 1 oldalt ahonnan lelehetne szedni, mind1 asszem megtaláltam a Power od love-ot most töltöm

mondj egy hubot, lehetõleg 30 giga alatti minimum megosztással, bejövök aztán leszedheted tõlem

Kit--Kat
illetve mégise találtammeg õket😞((

Kit--Kat
akkor a 2. Fast and Furious amikor üldözik a Suprával meg a Chargerrel a 2 motorost lefelé a lejtõn na azzzz mi azz a szám??? az kéne

Kit--Kat
jó mind1 megoldom kössz!

dc++

Kit--Kat
ok akkor, én pontosan az 1. rész fõszámára gondoltam, ami õl akkor is megy amikor Marty az elején deszkázik és húzkodja magát 1 Jeeppel.
Na mind1 akkor ezeket honnan lehetne lekapni????

back to the future main theme 😄

vagy melyikre gondolsz? sok zene van benne, nekem ezek a kedvenceim:
huey lewis and the news - back in time
huey lewis and the news - the power of love
jerry lee lewis - johny be good
the chordettes - mr. sandman (bring me a dream)
earth angel
doubleback

Kit--Kat
Nem tudja valaki mi a Vissza a jövõbe számának a címe???

CSOCSO
ha megvan a regi akkor nemtom.. a regi valami olyasmi volt hogy emma shaplin sherpente le stelle... vagy hasonlo de nem emlexem.. ez mar vagy 4 eve volt😊
now we are freenek van egy feldolgozasa nekem:

hans zimmer - Gladiator Soundtrack (Andy and Lamboy Club Mix)

eredeti sokkal jobb
Sziasztok!
Már kérdeztem, de nem reagált senki..😞(
Annak a számnak a címére lennék kiváncsi, ami a roxyn megy és úgy szokták beharangozni, hogy roxy aria (house?).
(a régi megvan, az nem érdekel köszi 😊 ) Egyébként még annyit tudok róla, hogy a Gladiator OST - Now we are free címû számának az egyik feldolgozása.
Elõre is köszi.

Hixer
PLZ aki látta a mai(2004.09.28) Kaliforniába Jöttem sorozatrészeket a Viasat3-on az plz modja meg mi az a szám, amiben a 2.rész(a valentin napról van szó benne, meg hogy ashleyék elmennek minigolfoznia barátjával stb.stb.) végén Ashley(a kislány) karaoke-zik és valami olyan számot énekel, hogy: R E S P E C T you know what it would be...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Kit--Kat
!#481, #489 PLS!!!!!

I.C.ram
Valaki lécci lécci lécci!
Z
Háhh, én meg a Sport1-nek írtam anno, hogy a spanyol gólok összefoglalójakor bejátszott számoknak ki az elõadója. De csesztek válaszolni. Aztán öcsém felhívta õket, egy kiscsaj azt mondta, hogy majd a szerkesztõ úr meg tudja mondani, de nincs itt. Másnap sem volt a t. szerk.úr...sazlé nyasgem vót! 😄D

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

I.C.ram
Köszi 😊 De most másik számról van szó! Részletek a #493-ban.
...ha eddig valaki nem tudta volna...
😊

***SonyEricsson***
Irtam mailt a SonyEricssonnnak, hogy mi az szam ami hallhato a legujabb reklam alatt... szerencsere valaszoltak!

Cime: Hands around my throat
Eloado: Death in Vegas

I.C.ram
Erre valaki?
DBoy
JUHEEE!EZ VOLT AZ THX!!KÖSZ

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

DBoy
thx! hát leszedtem az OSTot nagy nehezen egy DSLegy gyerektõl 1,25 KB vel.. de semelyik nem volt!ezt megkeresem!!!

DBoy
ja és a crazy boys is ilyesmi!!
az sgn a topicja a TV,mozi DVDben: Crazy Boys

DBoy
Nekem a gépem megvan az összes rész 😊

Z
Ez JACKASS!!!

Ez még nem is vicces, nézzétek meg a részeit. MTV-n nyomták régebben péntek vagy szombat este. Aztán késõbb a Viasat3-on is ment.

Gnome
hmm erdekes kazaan rakerestem es meg is lett..(hogy ez akkor hogy nem jutott eszembe)

szal a szam cime :CKY-96 Quite Bitter Beings

CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
uhh ezt a szamot anno en is kerestem keves sikerrel😞...
es en is a Jackassban hallottam eloszor😊..asszem tobb reszbe is betettek szal lehet, hogy a Jackass the movie soundtrackjaban bennevan..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

I.C.ram
Engem az a szám érdekelne, ami az ARGO c. filmben van, mikor jön a repülõvel Mucsi Zoltán. Az a szám, amiben hegedû is van, és többszor szerepel a filmben. Nem tudjátok, hogy mi a szám címe/elõadója ?
DBoy
😊!
a szám cimét nem tudod? 😄

tényleg vicces és a szám is jó alatta

DBoy
Hi!
Nagyon fontos lenne ennek a számnak a címe:
TÜDÜDÜ! ... ott egy film amin rajta van a hang!pls segítsetek! + egy jót is nevetek mert vicces videó 😊)
Elõre is köszönöm!!!!

Kit--Kat
hát az 1. rész a KONOX a fõ gonosz, és úgy kezdõdik, hogy a tengerrõl befogják a sziklák tetején lévõ bázist
Na itt elkezdõdik a zene, 1. olyan mintha 1 égi horror vagy ilyesmi film zenéje lenne
Váltás belsõ tér elkezd hip-hoposodni a zene Knox begépel valamit a laptopjába, szív 1 kortyot a kólából és elkezd táncolni, Na kb ennyi REMÉLEM TUDOD😊)

Hixer
a régi meg az új

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
ráadásul 2 film van charlie angyalai címen!!!

Hixer
le tudnád írni jobban a jelenetet? mer fingom sincs most melyikre gondolsz.... arra a fõgonoszra gondolsz aki csaj és régen angyal volt, vagy arra, aki skót és régen az egyik angyal barátja volt???

Hentes Bill
hát ebbõl nem tom kitalálni...

Boldog Karácsonyt!

Alien
Sajna nem igazán tudok róla sokat mondani😞 Roxyn hallottam egyik pénteken a Club Sandwich alatt azt hiszem, úgy van, hogy trance/dance szerû a zene rész, majd asszem elhalkul/abbamarad a zene és jön a szöveg amit egy férfi énekel, bár talán az nem is ének, csak szövegel (mondom engem a reagge stílusra emlékeztet hirtelen) majd amint vége a szövegnek megint jön a zene rész. Ennyit tudok 😞 nagyon kéne az a szám 😞

Hentes Bill
fingom sincs így. vmi részletet nem tudsz mondani? én sokat hallgatok rokszit, elég sok zene megvan, amit ott is tolnak

Boldog Karácsonyt!

Alien
Az elsõ szám címe közben megvan (Danzel-Pump It Up!) , de a másik számra továbbra is várom az ötleteket! 😊