16931
-
BIZ0906 #3797 Ezt adják az ExDeeJay-n de hogy ki nem tom de biztos tudni fogják -
#3796 Itt egy videó!A kérdés adott!:)
Htx! -
#3795 Már csak ezt mondjátok meg nekem. EZ is a Miami ice-ban volt...
Köszi -
#3794 Igen azaz, sikerült leszednem, köszi nektek. -
#3793 Felix Da Housecat's Heavenly House Mix ez a remix lesz. -
#3792 Még nem jött le, de ha tényleg ez az (márpedig miértne lenne ez), akkor minden tiszteletem. Respect -
Wicked Belzebub #3791 Nina Simone – Sinnerman -
#3790 Belinkeltem, hogy az is meg tudja hallgatni, aki nem látta vagy nem emlékszik a Miami Vice-ra. Szóval mi ez a zene?
ZENE
Köszi -
#3789 Sziasztok!
A Miami Vice-ban mi az a szám amikor az elején bemennek a discoba és az szól. A Linkin Park utánira gondolok. Ha minden igaz akkor valami Bob Marley feldolgozás... Köszi -
#3788 de ha csak a zenét hallgatom akkor valószínű hogy a postokat sem olvasom -
#3787 nem a videoóban van, hanem alul a hozzászólások között írja valaki... -
#3786 köszi!videót nem is néztem csaka zenéjét hallgattam -
#3785 ott van a kommentek között...
Children Of Bodom - Trashed, Lost and Strungout -
#3784 mi ez a zene a videó alatt? -
#3783 köszi szépen -
#3782 Ááá köszi szépen, másodszor kérdezem ebben a topikban és bejött! Kösz! -
zenemano #3781 Amit belinkeltél az is letöltődik a gépedre...
Annyit segítek, hogy ha teljesen végighallgattad a számot, Internet Explorer-ral (!!!) utána keress rá a vinyódon (rendszerpartición, C:\-n) erre a fájlra:
carlos%20varela%20-%20Una%20palabra[1].mp3
-
zenemano #3780 Nem tudom hogy ez most szerencse kérdése volt vagy már jól használnám a google-t, de találtam egy direkt linket a számhoz...
Carlos Varela - Una Palabra
Ja és itt egy másik koncert felvétele, meghallgathatod (de le fog töltődni a számítógépre is):
Carlos Varela - Guillermo Tell -
zenemano #3779 Lil Wayne - Stuntin Like My Daddy -
#3778 Mi ennek a számnak a címe? -
#3777 A Tűzben edzett férifben, van egy Carlos Varela szám, az Una palabra.
Itt sikeült megtalálnom a neten, viszont egész egyszerűen a faszi Cd-je, mO-N beszerezhetetlen, szóval most épp Kubai kollégák dolgoznak azon, hogy nagy nehezen meglegyen. Nem tudja valaki, hogy addig is, ezt az egy számot, hogyan lehetne valahogy megszerezni?
Itt megtaláltam, csak ez így nem a legjobb megoldás.
Előre is köszi.Una Palabra -
BIZ0906 #3776 Írtam kettő levelet is de eddig nem akartak válaszolni. Régebben is volt ilyen akkor 1 napot vártam és már válaszoltak is de most nem tom mivan, hogy miért nem válaszolnak de zargatni fogom őket mert az a szám nagyon kell. De azért kösz a segítséget. És hogy ha valaki rábukkan szóljon nékem thx -
#3775 elsőt passzolom a második pedig:
Fort Minor Ft. Holly Brook - Where'd You Go? -
zenemano #3774 A helyedben már rég írtam volna a peetandcook-nak és rákérdeztem volna :D
Vissza tudják keresni az adatbázisukban, pláne ha még azt is megírod nekik , hogy mikor hallottad pontosan ezt a Push It remixet.
Sokszor nem ismert (promo v. kiadatlan) remixeket is betesznek a műsorukba. -
#3773 Sziasztok!
Ma a Radio1-en a Kuki-showban az első két számnak nem tudjátok a címét?
Az elsőben valami Play is to Girls-részlet
A másodikban valami Where to go, I'm mis...so...for ever-részlet
Sajna csak ennyit értettem.:(
Köszönöm! -
#3772 Keresgélj! -
BIZ0906 #3771 Salt 'n' Pepa - Push It milyen mixei vannak minden ismert mix előadót tudni akarok mert még mindíg nem találom amit kerestem. Szóval aki ismeri a számot és esetleg annak mixeit feldolgozását help. Előrre is thx
Itt bele is tudtok hallgatni hogy tudjátok miről van szó
Thx még egyszer -
#3770 persze hogy ugyanaz én is úgy gondoltam.köszi és köszi Wicked Belzebubnak! -
Wicked Belzebub #3769 2 Unlimited - Twilight Zone -
#3768 Szerintem ugyanaz mind a kettő zene, és 2 Unlimited az előadó hogy melyik száma azt nem tudom hirtelen. Jump for Joy talán?! -
#3767 Sziasztok!
Ennek a számnak kéne a címe:
egy
kettő
Köszi! -
#3766 Megtaláltam, köszönöm szépen! -
zenemano #3765 Ha jól emlékszem akkor ezt megválaszolták a reklamadatbazis.hu-n, a "Filmajánlók zenéi" fórum "Viasat" topic-jában... -
#3764 Megvan thx -
#3763 HiAll!Most hallottam egy tök új Rúzsa Magdi számot király pörgős volt nem tudja valaki a címét? -
#3762 nincsmit -
#3761 TXXXX!!!!! -
#3760 Fankadeli - Álmodtam (Repp LP) -
#3759 Mi annak a számnak a címe amibe ez a szöveg van? RAP... : "gringó ,,,egy ringyó, akinek az audi a hintó"
magyar szám természetesen, fontos irjon aki tudja bigThxElőre -
#3758 Erre: #3748! Valaki?!