Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki megtudná nekem mondani a linken található zenerészletbõl, hogy ki ez vagy mi ez? Olyan 1-2éves zene lehet.
Nagyon fontos lenne!
Köszke!!!fonix !!!
heineken reklámnak a zenéje amibe a 3 fickó elkezd ott karatéjpzni a sörért, aztán meg rámennek a csajra mikor az elveszi a sört?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a b2tf viszont a kedvencem, azért tudom ilyen jól a számcímeket 😊
a másikta nem tod véletlenül?
keress rá google-val, csak találsz majd valamit 😊
azt hittem, hogy tudsz 1 oldalt ahonnan lelehetne szedni, mind1 asszem megtaláltam a Power od love-ot most töltöm
Na mind1 akkor ezeket honnan lehetne lekapni????
vagy melyikre gondolsz? sok zene van benne, nekem ezek a kedvenceim:
huey lewis and the news - back in time
huey lewis and the news - the power of love
jerry lee lewis - johny be good
the chordettes - mr. sandman (bring me a dream)
earth angel
doubleback
now we are freenek van egy feldolgozasa nekem:
hans zimmer - Gladiator Soundtrack (Andy and Lamboy Club Mix)
eredeti sokkal jobb
Már kérdeztem, de nem reagált senki..😞(
Annak a számnak a címére lennék kiváncsi, ami a roxyn megy és úgy szokták beharangozni, hogy roxy aria (house?).
(a régi megvan, az nem érdekel köszi 😊 ) Egyébként még annyit tudok róla, hogy a Gladiator OST - Now we are free címû számának az egyik feldolgozása.
Elõre is köszi.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
😊
Irtam mailt a SonyEricssonnnak, hogy mi az szam ami hallhato a legujabb reklam alatt... szerencsere valaszoltak!
Cime: Hands around my throat
Eloado: Death in Vegas
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
az sgn a topicja a TV,mozi DVDben: Crazy Boys
Ez még nem is vicces, nézzétek meg a részeit. MTV-n nyomták régebben péntek vagy szombat este. Aztán késõbb a Viasat3-on is ment.
szal a szam cime :CKY-96 Quite Bitter Beings
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
es en is a Jackassban hallottam eloszor😊..asszem tobb reszbe is betettek szal lehet, hogy a Jackass the movie soundtrackjaban bennevan..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
a szám cimét nem tudod? 😄

Nagyon fontos lenne ennek a számnak a címe:
TÜDÜDÜ! ... ott egy film amin rajta van a hang!pls segítsetek! + egy jót is nevetek mert vicces videó 😊)
Elõre is köszönöm!!!!
Na itt elkezdõdik a zene, 1. olyan mintha 1 égi horror vagy ilyesmi film zenéje lenne
Váltás belsõ tér elkezd hip-hoposodni a zene Knox begépel valamit a laptopjába, szív 1 kortyot a kólából és elkezd táncolni, Na kb ennyi REMÉLEM TUDOD😊)
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Boldog Karácsonyt!