Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
amúgy nem tudja valaki hogy mi annak a számnak a címe ami a peugeot 206-os reklám végén van? (amikor az arab gyerek átalakitja a kocsit egy 206-os féleségre)
átküldöm, csak szólj!
??
Cím: Pharoahe Monche - Simon Says
ezt írja nyitó zenének.
PLS valaki!!!
már mióta keresem ezt a számot nagy köszi!!!!!
hát töltsd le ezt a videót és nézz bele az elejében ha minden igaz akkor amit keresel zebe az is benne van és a videó végén meg ki írja hogy milyen zenéket használtak a videóban
a lényeg, hogy a vége amikor betámadják KNOXékat a sziklatetjén lévõ bázison, Na ott a legeslegelején amikor a hajóról a sziklatetején lévõ báziosra vált.
Úgy kezdõdik, mint valami régi horro, vagy félelmetes filmznene, és átmegy hip-hop-rappelésbe😊
Na szóval rázúmol a sziklatetejénlévõ épületre a kemra és eklezdõdik a szám, váltás Knox huzogatja a lábát, pepötyög valamit a laptopjába szív1et a lólájából és ejt 1 rövid táncot.
NA PLS valaki tudja ennek a számnak a címét????????
Milk & Sugar 😄
csak amikor letöltöttem így volt a neve, és amikor beraktama winampbe, akkor láttam, hogy milyen, átírtam, de a playlist részén a honey maradt és a másik ablakban maradt a sugar, na és a rosszabbikból másoltam ki 😄
na mindegy

a legjobb vezió belõle pedig szvsz: let the sunshine in (t&f vs. moltosugo rmx)
éééééééééé the sunshine éééééééé the sunshine éÉÉÉÉÉÉ the sunshine?
A Rómeó és Júlia c.francia musical,rádióban elég sokszor hallható zenéjének a címét megmondaná valaki?
Köszi!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
1. a neve: Westbam
2. melyik évre gondoltál?
3. a német maydayre vagy a bp-ire gondoltal.
amugy foglamam sincs milyen számra gondoltal mer nincs is meg a mix. 😄
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Van a Maydayes közvetítés MainFloor-ból! És annak a 4-dik részében, kb a 20-dik percétõl van a szám! Mi annak a címe?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Én Westban Mayday-es mixének a második számára vagyok kiváncsi! Nagyon kéne szám!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"