16931
-
#3957 óóóh köszi!! király! nem gondoltam volna h ilyen hamar! nem kaptam csak elirtam és kijavitottam! köszi még1szer -
#3956 Zebrahead - Wannabe
egyébként ez Spice Girls - Wannabe feldolgozás. de nemtom kaptam mit jelent kapál már választ? akkor srry, csak hátha mást is érdekelt. -
#3955 kaptam -
#3954 sziasztok nem tudjátok mi a szám címe amit belinkeltem? a haverom se tudja akitől aptam..szal tőletek kérdezem...amugy azt mondja h a címében valami spice van...de ez nem biztos...előre köszönöm a választszám -
zenemano #3953 Próbáld meg végigolvasni a Comments-eket, hátha már beírták, vagy kérdezd meg a tulajt ;) -
#3952 Köszi szépen :)
Nagyon-nagyon köszi :)
Remélem most már nem zakalatok senkit tovább :)
Köszi! -
#3951 Ha megvan a játék, akkor 1 programmal ki lehet csomagolni az összes zenét! de hogy mi az a program, azt már nem tudom. Mafia topikban biztos tudják! -
#3950 Ebben videóban szereplő szám címét meg tudjátok mondani? -
#3949 Sziasztok!
Nem tudnátok nekem megmondani, hogy mi a címe annak a számnak ani a videóban megy?
Mafia -
#3948 I Monster - Daydream In Blue
Azt meg tudjátok mondani, hogy milyen zene megy a Csontdaráló című filmben akkor, amikor megtörténik a kezdőrúgás a nagy meccsen? -
#3947 Köszi szépen -
jamesbond1224 #3946 3943
nagyon kössz a segítséget megtaláltam -
#3945 Köszi szépen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem tudjak valaki hogy a DULUX festék reklám alatt melyik szám megy a szöveg valami ilyesmi: baby, flowers i got....
AZ RTL-n
Mostanában, az adatbázisabn nem találtam, légyszi?
-
#3944 váááááááááá köszönöm szépen! -
#3943 Zeromancer - Doctor Online
jó szám!
#3942 - nem hiszem el hogy komolyan nem nézted meg a videó leírását... ott van egy direkt link, ahol letöltheted az alatta szóló számot, ami vmi Manchester United Anthem(himnusz)! Na nézd meg a videó leírását a videótól jobbra... -
jamesbond1224 #3942 http://www.youtube.com/watch?v=5o7Or9-dJbY
srácok pls mi ennek a címe!
előre is hálás köszönet -
#3941 Nelly - Here comes the boom -
#3940 Ennek nem tudjátok a címét?
köszi! -
#3939 Erre tudja valaki a választ? 05:30-ná kezdődik! -
zenemano #3938 Igen ezt én is ismertem, csak fura, mert nem emlékszem, hogy idehaza is adták volna ezt a Fiat Grande Punto reklámot... -
Wicked Belzebub #3937 Marilyn Manson - Sweet Dreams -
zenemano #3936 Üveglapokat tör át? Biztos RTL Klubon láttad vagy inkább külföldi adón? -
#3935 Ismét gond van, sajna mivel ezen a reklamzenek.hu-n nem lehet regisztrálni...........
Ott nem tudom megkérdezni, így itt kell, bocsi.
Nem tudjátok egyáltalán milyen autó reklám lehet az amelyikben van egy személyi azt hiszem (autó) és ilyen autópályán megy, és üveglapokat tör szét, valami olyan szöveg megy alatta hogy lehetetlen nincs meg blabla, már rég nem láttam, de kb 3 hónapja még ment az rtl-en
Nem tudja valaki annak a számnak a nevét ami alatta megy? -
zenemano #3934 De Sopi nem ezt keresi, hanem a Coca Cola-ét :D -
#3933 megin' help!
keresek egy számot, amiben kongáznak, a háttérben bennszülöttnők vokáloznak és egy bennszülött férfi énekel... sem az előadót, sem a szám címét nem tudom! segítsetek, ha tudtok -
csif #3932 Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy mi ennek a 3 számnak a címe?
Köszi!
http://www.send2u.hu/get/blXCETLsc9PzFl0EY1tj/dl.s2u?f=Track1.mp3
http://www.send2u.hu/get/blXCETLsc9PzFl0EY1tj/dl.s2u?f=Track2.mp3
http://www.send2u.hu/get/blXCETLsc9PzFl0EY1tj/dl.s2u?f=Track3.mp3 -
#3931 Nem is tudtam, hogy ennek a számnak ilyen jó a vége :)
Tesco minőség :) -
#3930 Köszi
De, hogy SOPI-nak ne kelljen annyit keresnie az oldaon, mivel vagy 30 percet szenvedtem vele.
Tessék ez megy:
Peter Bjorn And John : Young Folks
to***ent-en fent van :D
-
#3929 URL:
URL -
zenemano #3928 SOPI és TSIPPSY2:
Az infokat megtaláljátok a reklamadatbazis.hu-n ;) -
#3927 Erről a BF movieról jut eszembe nekem is van 1 CS movie-, amiben van 1 nagyon jó szám, de sajna nem tudom a címét, meg a moviekészítők sem (overseer - unknown title, de szerintem ez nem overseer szám!). Tehát Nightwish és In Flames után következő szám címe kéne!
05:30-nál kezdődik!
http://www.youtube.com/watch?v=T-mMhjZbhXE -
#3926 Az első: Hoobastank - Out Of Control, a másodikat nemtudom valami mátrixféle. -
#3925 Sziasztok
Köszi a címeT!!!! :)
Az RTL KLUB-on láttam egy egy Tescos reklámot, amit most is nyomatnak, valami ilyen szöveg van benne: Chereko Tesco minőség, megéri blaaabla...
Na és ami ez alatt megy ilyen fütyülős, az nagyon jó kis szám, angol az is tuti, csak a szövegét nehezen értettem, így nem tudok idézni.
De valaki nem tudná ennek a címét, vagy előadóját?
-
#3924 Hi mindenkinek...Lehet nem igazán ide illik de nem tudna valaki egy linket adni arról az uj Coca Cola reklámról(vmi "ha szeretetet adsz akkor szeret majd ...") Video kellene ha tud valaki...bocs tudom nem ide illik de hátha tudja vki. )
Elöre is köszi -
#3923 Sziasztok!
szeretnék segítséget kérni. egy speciális "esetről" van szó... ma délután kb fél 2 magasságában nagyban kapcsolgattam a tv-t amikor is a cool tv-n láttam egy klippet. valamilyen metál zenét játszott a banda, 5en vannak, az énekes sologitározik meg van egy szintetizátoros fickó is, ehez képest eléggé hörgős stílusban nyomták. a klip kb 3 "jelenet" váltakozásából állt: 1. a banda sötétben zenélget, hátulról vannak megvilágítva, 2. egy csaj fetreng vmi ágyon/matracon, mellette tv megy, 3. egy fekete maszkos/kendős faszi egy öregebb fószert csesztet aki le van kötözve a székhez...
na ha ebből kitaláljátok, nagyot fogok nézni, de azért reménykedek (elég az együttes neve is) -
#3922 Vidéki sanzon -
#3921 Második ez, Alex Gaudino - Destination Calabria -
#3920 Mi a címe annak a száma ami az Evolúció c. milm reklája alatt megy az RTLen? -
Viktorio #3919 Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi a címe és ki az előadója annak a számnak amit az SOS Szerelem című filmben Csányi Sándor és Ulmann Mónika együtt énekel?
A segítséget előre is köszönöm! -
#3918 Sziasztok!
Pls meg tudjátok ennek a kettő számnak a nevét mondani:
movie
Előre is köszönöm!