Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, kösszz

Dichter
Ha jól emlékszem, Big gun a címe, és AC DC

hali all
nem tudjátok véletlenül mi annak a számnak a cime ami most megy a tv-ben az Utolsó akcióhõs cimü film reklámjában? meg a film elején is volt.
ACDC?

nem tudom kell e valakinek, de megtaláltam az elsõ Chevrolet reklám zenéjét (ami a Sporttolvajokban is szerepel)
I Monster - Daydream In Blue

Hello!

Erdekes kerdesem van.... Eppen Amerikaban vagyok, ahol eppen egy zeneadot neztem es nem kis meglepetesemre egy (szerintem) magyar egyuttes klipjet nyomtak le, csak nem irtak, hogy ki az eloado... szoval a klip fekete-feher, es ami eloszor szembeotlott az egy nagy reklam egy panelhaz oldalan (Szabad Europa Radio FM), szoval az egesz szam ilyen rockos beutesu dolog, es mintha a klippben Kispalt is lattam volna feltunni, de ebben nem vagyok biztos....
Tud valaki segiteni, hogy mi az egyuttes neve?
Dichter
Eat you alive

akyyy
" Limp Bizkitnek a legutóbbi klippes száma, elég régi, de az az uccsó, a klipben az erdõben voltak és Fred 1 csaynak énekelt.. "

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

FrezeR
#705 valaki??😊

a nokia reklám zenéjét ki csinálta?

nemtudom

football without ultras is nothing

akyyy
nos?

akyyy
mi annka a számnka a cime amibe ez szól?
a kezek,a kezek a kibaszott kezek!!!!!

Scholes18
#691 !

Glory Glory Man United!!

No. 694-re valaki?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Dichter
Elhiszem, de az nem a szöveg nélküli változat. A másik, hogy nem kéne az egész OST, csak ez a szám. Neked nincs meg véletlen az OST? Abból meg megmondanád, hogy melyik is az.

fifi
OST-n rajta van!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Meg tudná valaki mondani mi annak a számnak a címe(meg ki az elõadója), ami a Megasztár végén van? Annál a résznél, amikor már vége van a mûsornak, mennek a nevek, meg köröz a kamera...
Köszi 😉

épp ezt akartam kérdezni 😄D

Dichter
Most néztem meg 50x-re a Taxi címû filmet, és eszembejutott, hogy meg kéne szerezni azt a zenét, ami a végén van, amikor fogócskáznak a városon keresztül Emilienék, meg a németek. Ha valki tudja a címét, plz írja le.

hello! Lenne egy kérdésem: frank kvitta vs masrio ranieri - 2 days in austria mixnek mi az elsõ számnak a címe???
akyyy
Hátha rosszul tudom a címét, mert megeshet, igy beleillhet ide is<#smile>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

"Mi ennek a számnak a címe?"

EZ HOGYAN JÖN IDE?? <#ejnye1>

akyyy
Keresem Zorall- Ajándék cimû dalát akinek megvan jelezze már priviben, hogy dc-n leszedjem vagy ha tud cimet honnét lehet leszedni nagyon hálás lennék, mert sehol nem lelem sajna😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zaki
na, megvan, amit kerestem, ez a címe: TAZI VECER
DEIJAN PRES. SVETLANA

Scholes18
#691 !

Glory Glory Man United!!

Dichter
Uhhhhhmmmmm Ahhhhhmmm... Ez nekem is kéne 😊

FrezeR
én annak a számnak a cimét keresném ami a kutyám jerry lee elsõ részében volt hallható a napokban. akkor szólalt meg amikor egy fehér limuzinba meglátta jerry lee azt a fehér kis uszkárt és ugye a többit tudjátok..😊 aki látta és ismeri a számot lécci mondja meg a címét! köszi!

Dichter
Rákereshettél volna topicon belül is, egyébként meg van egy reklámzenék nevû topik is. Mind1, engem nem annyira zavarnak a visszakérdezések, én sem olvasok vissza mindíg.

Kösz a címet, most, mivel tudom mi a címe esély van arra, hogy használjam a keresõt...
Eddig elég nehéz lett volna "használnom a keresõt", mivel se az elõadót,se a címet,se a reklámot nem ismertem, szóval szvsz már el is felejtheted <#awink>

Dichter
Pop tarts - Girlie Pop. ha sikerül levadásznod, és megosztod velünk, akkor elfelejtjük, hogy nem használtad a keresõt <#vigyor3>

Valaki meg tudná mondani, hogy mi a szám címe és elõadója,amelyik egy reklám alatt megy? Valami mobil reklám asszem, és az van benne, hogy a háztetõrõl néhány srác sms-sel szivatja a hentest a kézmosással, meg a pizzafutár srácot "Egy pizzáért a tiéd vagyok" szöveggel. Na ez a reklám alatt milyen szám szól?
Thx 😉

balumaci
áhh 😄
biztos, hogy nem 😊
Hardcore 😊
ONLY!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Bandee1987
Amúgy én enya szinte bármelyik számát tiszta szívbõl ajánlom, ha az ember ideges vagy csak kikapcsolódni akar, tegye fel vmelyik lemezét, üljön le egy kényelmes fotelba vagy heverõre feküdjön, és nagyon jól el leheti ilyenkor lazulni..

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
nincs mit

balumaci
OK, kösz, valszeg keverem a TV-raklámokat. 😊
De a számcímet kösz!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Bandee1987
A film címe ugyebár Édes november.
Elõször is: Nem Ben Affleck volt a fõszereplõje, nem is játszik a filmben.
A két fõszereplõ: Keanu Reeves és Charlize Theron.
Az elõadó tényleg Enya, mégpedig ez az Only time címû száma (most is ezt hallgatom 😊)
Anno az hbo-n láttam ezt a filmet, jó volt ujra megnézni 😊

balumaci
Tegnap karácsony este, vacsora vége, ajándék megvolt, úgyhogy olyat tettem, amit máskor ritkán, tévéztem 😊
ez lényegtelen, az a lényeg, hogy láttam az RTL klubbon egy film elõzetesét, ilyen romantikus vígjátéknak tûnt, ben affleck-kel a fõszerepben, nah és az alatt megy egy szám, sztem enya, megköszönném, ha valaki tudná a címét.
mondjuk ez az enya nem az én stílusom, de az a szám bejövõs.

Hi!

Van egy dal,aminek a klipjében egy hosszú hajú, jóképû, kreol francia srác (Damien Sargue) egy nagy debla néger nõcivel énekel duettet,és közben táncosok homokzsákokkal táncolnak a háttérben. Mi ennek a címe? Úgy fél éve nagyon nyomatták a klipet különféle zenés TV-csatornák.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

htx!
már megvan 😊))<#worship>

Incubus - New Skin (SCIENCE, 2001 - remastered)

DC-n fönn van

(boldog karácsonyt mindenkinek)

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Scholes18
Köszike!
Megtaláltam! a kocsivezetésnél a rádióban az 1. szám de még mindig nem tom hogy mi az!

Glory Glory Man United!!

I.C.ram
Simán beírod DC++-ban, hogy motocross madness theme, vagy intro vagy mi a franc, és megtalálja. Legalábbis nekem olyan jó 3-4 évvel ezelött megtalálta.
thx! 😊

talán õk...

aztán keresgess 😉

Incubus az elöadó, csak a szám cimét nem tom, de azé thx! 😊

nincsmit :-)

huh, nem is néztem, megnézem thx.

esetleg credits végén nincsbenn?

plz valaki segitsen

mi ennek a számnak a cime és elöadója?

a motocross madness 2 intro alatt van. mikrofonnal vetem fel azért vannak ilyen megszakadások stb.

plz help, htx

I.C.ram
Ha tudsz németül, akkor itt nézz szét. http://www.autobahnraser.film.de/