Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudjátok véletlenül mi annak a számnak a cime ami most megy a tv-ben az Utolsó akcióhõs cimü film reklámjában? meg a film elején is volt.
ACDC?
I Monster - Daydream In Blue
Erdekes kerdesem van.... Eppen Amerikaban vagyok, ahol eppen egy zeneadot neztem es nem kis meglepetesemre egy (szerintem) magyar egyuttes klipjet nyomtak le, csak nem irtak, hogy ki az eloado... szoval a klip fekete-feher, es ami eloszor szembeotlott az egy nagy reklam egy panelhaz oldalan (Szabad Europa Radio FM), szoval az egesz szam ilyen rockos beutesu dolog, es mintha a klippben Kispalt is lattam volna feltunni, de ebben nem vagyok biztos....
Tud valaki segiteni, hogy mi az egyuttes neve?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
football without ultras is nothing
a kezek,a kezek a kibaszott kezek!!!!!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Köszi 😉
EZ HOGYAN JÖN IDE?? <#ejnye1>#ejnye1>
Eddig elég nehéz lett volna "használnom a keresõt", mivel se az elõadót,se a címet,se a reklámot nem ismertem, szóval szvsz már el is felejtheted <#awink>#awink>
Thx 😉
biztos, hogy nem 😊
Hardcore 😊
ONLY!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De a számcímet kösz!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Elõször is: Nem Ben Affleck volt a fõszereplõje, nem is játszik a filmben.
A két fõszereplõ: Keanu Reeves és Charlize Theron.
Az elõadó tényleg Enya, mégpedig ez az Only time címû száma (most is ezt hallgatom 😊)
Anno az hbo-n láttam ezt a filmet, jó volt ujra megnézni 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ez lényegtelen, az a lényeg, hogy láttam az RTL klubbon egy film elõzetesét, ilyen romantikus vígjátéknak tûnt, ben affleck-kel a fõszerepben, nah és az alatt megy egy szám, sztem enya, megköszönném, ha valaki tudná a címét.
mondjuk ez az enya nem az én stílusom, de az a szám bejövõs.
Van egy dal,aminek a klipjében egy hosszú hajú, jóképû, kreol francia srác (Damien Sargue) egy nagy debla néger nõcivel énekel duettet,és közben táncosok homokzsákokkal táncolnak a háttérben. Mi ennek a címe? Úgy fél éve nagyon nyomatták a klipet különféle zenés TV-csatornák.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
már megvan 😊))<#worship>#worship>
DC-n fönn van
(boldog karácsonyt mindenkinek)
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Megtaláltam! a kocsivezetésnél a rádióban az 1. szám de még mindig nem tom hogy mi az!
Glory Glory Man United!!
mi ennek a számnak a cime és elöadója?
a motocross madness 2 intro alatt van. mikrofonnal vetem fel azért vannak ilyen megszakadások stb.
plz help, htx