Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tudnátok segíteni,
ismeri vki ezt a számot: http://vnet.hu/kiralyzs/S.mp3 Olyan Slipknotos de nem az... kéne a címe és az elõadója.
Kösz elõre is... Fontos lenne.
(legalábbis abban a részletben, amelyre táncoltak, abban nem)
football without ultras is nothing
"Love me, forever love me, szeress örökké, ne hagyj el sosem."
Tudom sok hasonló szám van de nekem ez kell pontosan.
Köszi a helpet
War. War never changes.
depeche mode - only when i lose myself (lexicon avenue remix)
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
"pa pa paaaramm pamparamm, papapararapapammm pamparamm"
szóval ez volt! valaki tudja mi lehet ez?
aki tud róla valamit, akor hála, ha kel feltöltöm ezt az elég nagy méretû mp3-at vhová ha lelek tárhelyet...
A kérdéses szám a Tic-Tac reklám alatt hallható. Ha esetleg tudja valaki ne tartsa magában plz!
Elõre is kösziii!!!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Minta
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ki mondta h kritizáló szándékkal írtam? de úgylátszik te is csak "ennyit tudsz", mert te se válaszoltál a kérdésemre "tesókám" <#vigyor2>#vigyor2>
ami 3 sorból áll
és valami get out of touch -ról van benne szó
mi a címe? és az elõdadója?
de nem bizot shogy ez van benne, de valami hasonló...."
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
ezt félévente be fogod irogatni?? 😄
"összejöttünk, te meg én...összehozta ezt a véletlen,
lám szép kis...
Hogy éppen õ és, hogy éppen én...rá gondolok..."
Nem tudnátok segíteni, hogy ki az elõadó és a szám címe?
Elõre is köszi!
Oryon