16931
-
Rolesz #3917 KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
neonlovag #3916 Köszönöm szépen!!! -
zenemano #3915 Ja és lemaradt a többi is, sorry :D
2. Uniting Nations - Out Of Touch
3. Scooter - See Me, Feel Me -
zenemano #3914 E-Type - Life lyrics -
zenemano #3913 Africanism Allstars - Summer Moon -
neonlovag #3912 Üdv mindenkinek! Kis segítség kéne meghülyülök ha nem találom már meg ezt a számot de csak a refrénjét tudom:( Mely igy szólna:D: Call my way...and dance with me...Let us dance to forget... Let us dance to remember...Call my way... Valami Bob Marley feldolgozás lehet de istennek se találom pls pls help!!! -
Rolesz #3911 Pls ebből a videóban lévő számoknak a címeit mondja meg valaki!Előre is nagyon köszönöm! -
BIZ0906 #3910 Hát aki nem hallja, hogy mono az sem a minőséget szereti. És ez rossz szerintem. Mindenestere én a stereo és jó minőségü zenéket szeretem és jól is akarom hallgatni (Sony)val pl.
Na ennyi bár maga a szám is halk de nem rossz jól paszól a UEFA-hoz -
#3909 Chumbawamba : Mary Mary -
longobard #3908 Richard Clayderman: Ballade pour Adeline -
zenemano #3907 The UEFA Champions League Anthem, officially titled simply as "Champions League", is an arrangement by Tony Britten of Georg Frideric Handel's "Zadok the Priest" from the Coronation Anthems.
The piece was performed by the Royal Philharmonic Orchestra and sung by the Academy of St. Martin in the Fields chorus in the three official languages used by UEFA: English, German, and French.
The hymn has never been released commercially in its original version.
Polish trance/dance duo Kalwi & Remi released a remixed version entitled "Victory", which contains vocal and musical interpolations from the original...
Valóban jó minőségűnek mondható, de ez mono felvétel (valami klippből van felvéve).
Utánajártam és jobbára ez a (belinkelt) verzió kering a hálón és "egyébb" helyeken is, max. valaki nagyobb bitrátában tömörítette be (vagy fel), de hallani hogy mono.
No meg fentebb az angol leírásban is ott szerepel, hogy nem adták ki kereskedelmi forgalomba a teljes változatot (ami 3 perces)...
És van egy remix verzió, ami az eredetire épül részben.
Kalwi & Remi - Victory -
#3906 tulajdonképpen nem értem mit szeretnél, megvan a szám címe, illetve jó minőségbe mp3-ba el tudod érni ott a link... mit szeretnél? -
#3905 Sziasztok, ezt a számot keresem, a címe UEFA Champions League Anthem/Theme. Ha valaki fel tudná nekem tölteni, az PM-et küldjön légyszi.
Köszönöm -
#3904 nah, ennek mi a címe?:( -
#3903 Sziasztok valaki nem tudna egy linket adni, ahonnan ezt a számot leszehetném, de egy név is elég lenne, lehet...
Köszi előre is!
Itt a LINK
A végén egy ilyesztő fej van csúnya hangal (nem megijedni)
-
#3902 viasat3- filmes reklámjánnak zenecime kéne, -
BIZ0906 #3901 Az első Evanescence, amire te gondolsz szerintem valami Nickelback vagy ki lehet. Nem tom biztosan http://www.gomusic.ru/artist.aspx?id=1492 itt nézz körül hátha tényleg az ő száma -
#3900 hi
megtudnátok mondani az 1:28-tól 2:28-ig tartó rész címét?
http://www.youtube.com/watch?v=_FPT6mAdjwg
előre is thx -
#3899 Sziasztok!
Mi annak a szmnak a címe, ami állítólag a top zenék között van, és a sláger rádión ma is ment.
Részlet:...we are...for ever and me, you...
Köszi -
#3898 Sziasztok!
A 3889-re senki??? -
#3897 Húú ez is jó :)
Tetszik, nem is fárasztalak vele tovább :)
Ez jó lesz köszi :)
Örök hála :D -
#3896 hát figy vmi amazonon van vmi:
Amber - Do that to me one more time lemez.
Azon van pár mix-e gondolom az eredetinek.
Itt van egy Studio54 remix
nem hinném, hogy ez lenne az, de ha megszerzed azt a lemezt, vagy arról a számokat lehet köztük lesz. -
#3895 Szerintem ez a szám kjicsit tuningolva is létezik külön, mert az alap az nagyon ratyi.. -
#3894 hát az a amikor kezdődik akkor asszondja, "Do that, do that to me one more time," szóval egy az egybe ez a szám lesz, csak össze van mixelve a másik számmal ami vmi Body to Body... szóval az egy és ugyanaz csak össze van mixelve, vagyis kicsit fel van gyorsítva, meg alá van rakva a másik dobjából egy pici. -
BIZ0906 #3893 Szivesen. -
#3892 Nagyon szépen köszönöm! -
#3891 NAh, ok akkor van megint egy szám ugyanebben, ami szerintem már kuriózum
és a megtalálása, szerintem nagyon nehéz, ezért bízok, hogy valakinek megvan.
szöveg:LINK Itt a második klippen, és annak a közepén amikor a gyerek nyírja az embereket annál a résznél van egy ilyen:
"Do that to me one more time I can never get enough of a man like you"
Na most ebből rájöttem, hogy ez a szám lehet az, csak szerintem egy maibb feldolgozás, mert ez 1982-es zene...
Captain & Tennille - Do That To Me One More Time (1982)
A szövege stimmel, bár ez az elején amikor kezdődik, hogy valami "bullet, bullet, vagymi ezt nem értem, na az nincs benne, meg eleve az eleje kicsit megvan szkrecselve"
na ha legalább annak a nevét valaki megtudná mondai, húú az nagyszerű lenne.
Köszi -
zenemano #3890 Ezt a számot elénekelte a Boney M. is, nem ők lehetnek a hunyók?
-
#3889 Sziasztok!
Nagyon keresem ezt a zenét,vagy csak a címét és előadóját!Pls Help!
Aki tudja,kérem jelezze privibe!
zene
Előre is köszi a segítséget! -
404error #3888 hell
Van egy bob marley szám amit mostanában nyomnak a radio1 en van benne amikor azt énekli hogy -No woman no cry, de nem ez a szám címe tom van oan is de erre nem hasonlít. szal ez a radio1 es bob marley kéne nekem ha valaki tud segíteni nagyon emg köszönném -
#3887 nah meg is találtam már,még jó,hogy megkérdeztem :-p -
#3886 Próbáld DC-n.
Nekem is kéne kis help. Van egy szám aminek csak a refrénjét tudom,de sem előadó,sem szám címe,ha valaki felismerné,sokat játszották pár hónapja a rádiók:
valami ilyesmi:
Oooh tonigh
You killed me with your smile
So beautiful ....
nah ennyi :-p -
Lipi1980 #3885 Segítség!!!
Ocean's 12 Laser Dance
Mindenütt kerestem de csak az előadót, meg a címét sikerült kideríteni, letölteni nem tudtam sehonnan!
Az előadó Nikkfurie from La Caution
A szám címe Thé á la menthe
Egy letölthető link kellene, vagy ha valakinek megvan mp3-ban az küldje el nekem priviben...
THX -
BIZ0906 #3884 Ez lenne az? -
#3883 megvan :)
akit érdekel: The Cloud Room - Hey Now Now -
#3882 jóestét!
az új pepsi reklám alatt szóló számnak a címe érdekelne! köszönöm! -
jamesbond1224 #3881 sziasztok!
a rém rendes családba amikor Al Bundy motorozik vagy Amerikai focizik akkor van 1 nagyon jó szám!
nem tudom a címét de remélem ti tudtok valamit Bundy-ékról!
előre is köszönöm -
#3880 SEGÍTSETEK!
Keresem a Lerch István Ébredés című számát!
Akinek van linkje, segítsen pls -
BIZ0906 #3879 most töltöttem volna fel de akkor hagyom -
#3878 Elég kemény reklámok, főleg az első! A hideg is kirázott!