16931
-
#4077 Hűű. na énis felteszek egy kérdést.
kötve hiszem hogy valaki tudni fogja, de egy próbát megér.
Nagyon régen az egyik helyi tv-ben volt egy ilyen klip-klub szerűség (szolnok tv). Abban volt egy klipp, amiben egy hosszú (asszem hullámos)hajú csávó egy pálya közepén énekelt (mint egy forma1es pálya) valami olyasmit, hogy "Go fly, flew with your love ??????" Régóta keresem :) tudom nemsok az infó, nem nagyon emlékszem már rá, de hátha valakinek beugrik :)
köszi! -
zenemano #4076 Ez miért nem jó???
Sterbinszky - Fűrész -
amdopteron #4075 Na még egyszer:Dhátha most vki segít egy régi techno zene amibe fürészelnek:Dde nekme az naon kell:dköhi elöre is -
zenemano #4074 Ez tök az az eset mikor egy nagyon bejáratott slágerről még egy (általában a 6milliomodik) bőrt le akarnak nyúzni, de ugye a dal meg az alapja jogdíjas és akkor felkérnek pár amatör énekest akik egy butítottabb alapra felnyöszörgik ugyanazt a szöveget valami pár-ezer forintos lelkesedéssel és akkor ilyen siralmak születnek, de pínz beszé, kutya világ....
Majd mutatok én ennél szuperebb csengőhangot, csak találjam meg... ;) -
#4073 Bizony :P -
petyeka #4072 Hali!
Találtam egy olyan Bob Sinclar - World hold on felvételt, a valódi csengőhangok között amielég jó sikerült. A vocal az nem az eredeti, hanem inkább ilyen ATB-s vocal szerü. Ha valaki tudja, hogy ki csinálta ezt az segítsen. Linkelem az oldal ahol táltam. A valódi csngőhangoknál lentröl a 2. http://www.kepalbum.hu/index.php?prefix=GJ¶m=&func=mp3hang&kateg=&alkateg=&kategpic=&alkategpic=&kategcseng=&hangkateg=&kerdcseng=&teltip=&colorbgkateg= -
BIZ0906 #4071 RTL KLUB-on a filmben hallotad mi? -
#4070 Van egy klipp amiben kék űrlények vannak.
A réfrén érthetetlen. Valami olyasmi hogy táp ti rá rá tá táp ri ráp tá aztán ugyan ez
Nem jut eszembe a szám címe csak a klipp van előttem.
Nem tudja valaki hogy mire gondolok?:
Szerk: Nah kár volt +kérdeznem... Már meg is van :)
Blue (Da Ba Dee)" ~Eiffel 65
Klipp LINK -
BIZ0906 #4069 Hogy te miket nézel
De qurwa jók -
wede #4068 zenemano, köszi!! így a cím alapján már arra is rájöttem, hogy megvan a szám egy jó ideje:) -
#4067 kösz -
zenemano #4066 Azt a Supradyn-es zenét nem adták ki, mivel a reklámhoz lett készíttetve, de van rá esély, hogy későbbiek során megjelenik cd-n is....
További infók: reklamadatbazis.hu -
#4065 Limp Bizkit - Break Stuff
#4064:lehet! hogy valamelyik a kettő közül
* Fairground Attraction : Perfect (2005)
* Toploader : Dancing In The Moonlight (2005) -
#4064 mi ennek a számnak a címe? -
#4063 Nem tudja valaki, hogy mi annak a számnak a neve, ami a mostanában futú Supradyn F reklám alatt megy. Tudjátok amikor a csak ide-oda száll be és egyik pillanatban diák, halgató, majd nő, és szülő...
-
#4062 megkrepált a dox -.- máshol nincs tárhelyem regelni meg lusta vagyok majd benrakom ujra a hozzászólást ha visszajött :(. mp3ban nincs meg :D nem tom átkonvertálni me csak iyen ratyi konverterek vannak amik kezelik az amrt
-
blackgamer #4061 és mp3-ban -
#4060 Szeva!
Így nehéz lesz segíteni,ha még az oldal sem jön be...
Tedd fel máshova a zenerészletet... -
#4059 sziasztok! aki játszik amr-t hallgassa már meg ezt a kis részletet és mondja már meg nekem mi ennekk a számnak a címe plz. Tökre bejön és már tökrég vadászok rá aztán most szólt egy szórakozóhelyen és felvettem telóval hogy megkérdezhesselek benneteket :D köszi előre is zene -
#4058 Szerintem Alan-re gondolsz, de a sweetboxnak is van egy ilyen száma:
Alan - Everything's Gonna Be Alright -
#4057 Sziasztok!
Radio1-en szokott lenni Bach air darabjának a modern változata,a szöveg benne vmi ilyesmi:Everything Gona Be Alright
Tudja vki a címét? -
zenemano #4056 Egy gyorsítótárazott kis információcska (az eredeti lap már közvetlenül nem él)
....Lusta Dick búcsúja (Bossanova) c. számot a Fool Moon c. együttes jáccaénekli....
Más infó, máshonnan, ami az előző (és a fenti) hozzászólásomat igazolja:
... Deák Tamás (a „Macskafogó” című rajzfilmből ismert „Bossanova - Lusta Dick búcsúja” című szám szerzője).... -
zenemano #4055 (Original Music by) Deák Tamás volt a zeneszerzője a Macskafogónak.
Szerintem az összes (a rajzfilmben hallható) zenét úgy komponálták össze és nem nagyon használtak fel kiadott műveket.
További infókat innen is megtudhatsz:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9022940&la=43575799
-
#4054 Sziasztok!
Zenemanó:Egy kis segítség kellene!A macskafogóból lenne ez a kis részlet,a lusta Dick trombitaszólója,amit mintha én valahol azt olvastam volna,hogy ez egy létező zene,nem csak a rajzfilmből való!Te mit tudsz róla??Egy kis segítség: Lusta Dick - Macskafogó -
zenemano #4053 Mekkora egy szám, jó tudni hogy kik követték el ezt a remek "gaztettet" ;)
Ismerem a számot, csak előadót meg számcímet nem tudtam.
Részemről is kössz az infókat :D -
BIZ0906 #4052 Szivesen :) -
#4051 Nagyon köszönöm. -
BIZ0906 #4050 Nickelback - How You Remind Me -
#4049 Remélem ennek tudja valaki. -
blackgamer #4048 :) nincs mit, örülök hogy segíthettem -
#4047 Oké! Az első számot is megtaláltam a hozzászólásokban.
Legalább 1 csomó időt megspóroltam neket! -
#4046 Csak az első! A többit megtaláltam a hsz-ben! -
#4045 A videoban szereplő számok kellenének, de legfőképpen az első! -
pigeon85 #4044 Ez az!
Nagyon szépen köszönöm! Nem is hiszed el, milyen régóta keresem! Örök hálám! :-) -
#4043 nagyon sok köszönet érte -
zenemano #4042 Steppenwolf - Born to be wild
-
#4041 http://www.videobomb.hu/video/Hungarikum_2 -
#4040 Pontosabban ebben a hungarikum részben van:
http://www.videobomb.hu/video/Hungarikum_2
Annak a számnak a címe kéne ami a kalandozó neandervölgyiek érkezésénél megy, kb a 1:16percnél.
PLZ PLZ NAGGYON!! -
blackgamer #4039 nekem ez a szám ugrott be, rádió szokta adni
Candy Dulfer & Dave Stewart - Lily was here -
BIZ0906 #4038 Ez milyen feldolgozás?