Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
<#help>#help> me plz!
lálálálá lololóó ; lálálálá lololóóó éééhh éééh éhh
afféle pörgös, esetleg twistes, slágerrádiós szám..... <#help>#help>
szerintem nagyon aranyos, bár nekem csak egy benassi remix van meg
football without ultras is nothing
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Esetleg pontosíthatnád a kérdésed, mert most nem voltam geci és nem azonnal ezzel a linkkel indítottam.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
http://www.rathergood.com/vid/
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
http://www.meetyouthere.hu/
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Nemrég láttam valamelyik magyar tv-n egy klippet. Ha jól emléxem valami Best thing of my life volt a szövegben. Ha valaki tudja az elõadót és a szám címét sikítson pls.
Stroke 9 - Kick some ass
elõre is kössz😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Valaki meg tudná mondani az elõadót, és a szám címét?
Ps3 ID: Gascoigne74
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Itt megy 1 videó ahogy bejön az oldal annak a számnak a címe kéne ami szól de nagyon, kösz!!!!!!!!
Ez nagyon fontos köszi!!!!
Most van szükség rátok!!!
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Akkor viszont a Cave - Street Carneval az.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"