16931
11552975001178628345.jpg
  • Brolly
    Hali! Nem tudja esetleg vki hogy amikor kezdődik a shrek a Dreamworksös résznél milyen zene megy, ilyen nyugis lassú, többet en mtok mondani:)Ha esetleg vkit naon érdekel akkor itt letöltheti a mixet amiben nyomják mert csak itt találtam meg:S de simán megy semmi zúzda alatta, a legeleljén, így kezdődik. zene
  • zsoleer
    ma ment olyan 11-12 között 1 csajszi énekli
  • zsoleer
    sziasztok kéne 1 számnak a cime a radio 1 suokot menni a pontos cimét nem tom valami boggie dance party-s zene :) disco stilus ha valaki megtudná mondai a szám cimét nagyon örülnék neki köszi
  • zenemano
    Van egy nagyon hasonló hangu, de más szövegü zene:

Joy - Feel My Heartbeat

Belehallgattam és az a poén hogy mintha ugyanaz a csaj énekelne benne. Csak nem "here my heartbeat"-ot énekel, hanem "feel my heartbeat"-et.

Tudom ez édes kevés, de gondoltam megemlítem...
  • AranyKéz
    Ennek a számnak a címére már évek óta kíváncsi vagyok:
    http://frigo.extra.hu/tmp/noname11.ogg

Kicsit pocsék minőség, legalább 3szor lett átkódolva.
  • duran5r
    köszike :D hálám örökké üldözni fog :| :D
  • konyi
    Gloria Gaynor - I am what I am
  • zenemano
    ÓÓÓ emberek, ez egy alap trance himnusz... :D

Delerium - Silence

Félmilliárd remixe van kb. :D
    De talán ez a sima original verzió lesz.
  • SASboy
    Hi.

Keresek egy számot, amiben azt mondja az énekesnő sokszor ismételve egymás után, hogy I am vmi..that's where I am... send me there. régebbi szám már ez szerintem. sajna csak ennyit tudok belőle:( ha vki tudja mi lehet a szám, az kérem írja meg. thx
  • duran5r
    Sajtos csak ennyit sikerült felvenni .. igy is kicsit hülyének néztek hogy a teraszról kihajolva a hangfal elé tartok egy mobiltelefont :D:D.. de amugy ilyen discó szám van ha 1-2 sor szöveg benne de akkormár sokat modntam tehát szöveg alapján nem lehet nagyon rátaláni sztem sajnos :( azé mégegyszer belövöm hátha jár vki erre aki tudja :L zenye
  • Fred10
    Nemtudja valamelyikőtök hogy hol lehetne leszedni a Viva Ibiza 2001 mix albumot??
  • Attlen
    Amugy a vanilia sky-arra a részre gondolok mikor kirohan az épületbe és a technikust keresi:)...
  • Attlen
    Kösszi....
  • csgery
    IGEN!!!!:D MEGVAN:DDDD Hálám örökké üldözni fog:)
  • csgery
    :) Köszi szépen:) remélem meg is találom vhol:)
  • Dióka
    de a Prezioso feat. Marvin is ugyanaz.
  • Dióka
    jah, akkor jó megérzéseink voltak....

DJ Prezioso - Bonjour (2001)

és egy válogatáson ki követi ezt a számot? hát gigi d asotino lamúr zsutúrja!

• wede
    Duran5r! nincs hosszabb változat? mert ha ki lehetne venni valami szövegrészletet, akkor az alapján már rá lehet keresni.. próbálkoztam, de ennyiből túl kevés szót tudok beazonosítani..
  • Tsippsy2
    Köszi megvan, jeeee :D
    Big thanks
  • csgery
    Én is arra gondoltam, meg Prezioso feat Marvinra, de nem találtam sehol sem:(
  • Dióka
    az alapritmus és a vokálrész teljesen Gigi D'Agostino, de biztosat nem tudok
  • petyeka
    De akkor nem is lehet leszedni ugyanezt a verziót sehol???
    Vagy ha igen hogy keressem, mert ötletem sincs.
  • csgery
    Hi alll!
    Ennek a zenének a címe kellene:) Előre is köszi midenkinek!
  • Wicked Belzebub
    Az ördög ügyvédje legvégén a The Rolling Stones - Paint It Black szól.
  • Attlen
    hello, volt a vanília égbolt végén az a szám, nem tudja vki annak mi a cime? JA és az ördög ügyvédjje legeslegvégén is az mi?:) kösszi...
  • jambuli
    Na ezt a két számot kellene felismerni gyerekek, mert 1994 óta vadászom őket,úgyhogy óriási segítség lenne!!!!!!!!!!

http://www.speedyshare.com/449575814.html
    http://www.speedyshare.com/166516332.html
  • jambuli
    Hali
  • wede
    Right Said Fred - Stand Up (For The Champions)
  • Tsippsy2
    Valaki ennek a számnak, ami ez alatt megy nem tudjami?
    Stand up LINK
  • rokka
    hello
    ami zene a spangya bob hosszú film végén megy zene (amit a spangya bob énekel) nem tudjátok mi a címe??? mellesleg ugyan ez a zene megy a willrock játékba is!!
  • duran5r
    Na megcsináltam mp3ba a számot mostmár valszeg müködik is a dox lécci halgassátok meg és vki mondja már meg miez mert nagyon kéne : zenye XD HELP Köfe előre is
  • zenemano
    Sajna sehol, mert nem kiadott zene. Max az angol változatnak van egy eredetije, ami alapján készült a reklámverziós zene...
    Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra bővebb infókért ;)
  • Anthraxus
    Hi all!

Az lenne a kérdésem hol találhatnám meg a mostani coca cola zenéjét a "Ha szeretet adsz, szeret majd a nagy világ" szövegű zene

előre is köszi!
  • dinomano
    Talan ez az, köszönöm szepen... Amugy ök pontosan milyen zenet tolnak? Gondolom valami power-metal szerüseg lesz...
  • Vaxi
    blind guardian?
  • dinomano
    Anno kb.10éve olvastam egy szamitogepes ujsagban a "kitekintö" rovatban; amiben egy metal bandarol volt szó (azt hiszem góth-metal vonulat, talan finn banda volt) akik feldolgoztak "zeneileg" a Gyűrűk Ura trilogiat... Tud valaki bandanevet; ill. hogy elkészült-e a (talan 3) album? Köszi!
  • Vaxi
    lehet, télleg nem nagyon emlékszem már rá.
    de igen, kifejezetten rockos.
  • amdopteron
    Hello a Holiday filmnek megy az elején a zene annak vki nem tudja mia címe vagy egy full tracklistet a filmröl köhi!!de ha az elsö számot megmondja vki lassu szám akkor nagyon köhi
  • zenemano
    Ez a flew valahogy nem passzol a képbe, nem inkább flown volt az?
    Milyen stílusú szám lehetett? Rock-os?
  • zolo
    Ez alatt milyen zene megyen ?