16931
-
#4117 Hali! Nem tudja esetleg vki hogy amikor kezdődik a shrek a Dreamworksös résznél milyen zene megy, ilyen nyugis lassú, többet en mtok mondani:)Ha esetleg vkit naon érdekel akkor itt letöltheti a mixet amiben nyomják mert csak itt találtam meg:S de simán megy semmi zúzda alatta, a legeleljén, így kezdődik. zene -
zsoleer #4116 ma ment olyan 11-12 között 1 csajszi énekli -
zsoleer #4115 sziasztok kéne 1 számnak a cime a radio 1 suokot menni a pontos cimét nem tom valami boggie dance party-s zene :) disco stilus ha valaki megtudná mondai a szám cimét nagyon örülnék neki köszi -
zenemano #4114 Van egy nagyon hasonló hangu, de más szövegü zene:
Joy - Feel My Heartbeat
Belehallgattam és az a poén hogy mintha ugyanaz a csaj énekelne benne. Csak nem "here my heartbeat"-ot énekel, hanem "feel my heartbeat"-et.
Tudom ez édes kevés, de gondoltam megemlítem... -
AranyKéz #4113 Ennek a számnak a címére már évek óta kíváncsi vagyok:
http://frigo.extra.hu/tmp/noname11.ogg
Kicsit pocsék minőség, legalább 3szor lett átkódolva.
-
#4112 köszike :D hálám örökké üldözni fog :| :D -
konyi #4111 Gloria Gaynor - I am what I am -
zenemano #4110 ÓÓÓ emberek, ez egy alap trance himnusz... :D
Delerium - Silence
Félmilliárd remixe van kb. :D
De talán ez a sima original verzió lesz. -
#4109 Hi.
Keresek egy számot, amiben azt mondja az énekesnő sokszor ismételve egymás után, hogy I am vmi..that's where I am... send me there. régebbi szám már ez szerintem. sajna csak ennyit tudok belőle:( ha vki tudja mi lehet a szám, az kérem írja meg. thx -
#4108 Sajtos csak ennyit sikerült felvenni .. igy is kicsit hülyének néztek hogy a teraszról kihajolva a hangfal elé tartok egy mobiltelefont :D:D.. de amugy ilyen discó szám van ha 1-2 sor szöveg benne de akkormár sokat modntam tehát szöveg alapján nem lehet nagyon rátaláni sztem sajnos :( azé mégegyszer belövöm hátha jár vki erre aki tudja :L zenye -
#4107 Nemtudja valamelyikőtök hogy hol lehetne leszedni a Viva Ibiza 2001 mix albumot?? -
Attlen #4106 Amugy a vanilia sky-arra a részre gondolok mikor kirohan az épületbe és a technikust keresi:)... -
Attlen #4105 Kösszi.... -
#4104 IGEN!!!!:D MEGVAN:DDDD Hálám örökké üldözni fog:) -
#4103 :) Köszi szépen:) remélem meg is találom vhol:) -
#4102 de a Prezioso feat. Marvin is ugyanaz. -
#4101 jah, akkor jó megérzéseink voltak....
DJ Prezioso - Bonjour (2001)
és egy válogatáson ki követi ezt a számot? hát gigi d asotino lamúr zsutúrja!
-
wede #4100 Duran5r! nincs hosszabb változat? mert ha ki lehetne venni valami szövegrészletet, akkor az alapján már rá lehet keresni.. próbálkoztam, de ennyiből túl kevés szót tudok beazonosítani.. -
#4099 Köszi megvan, jeeee :D
Big thanks -
#4098 Én is arra gondoltam, meg Prezioso feat Marvinra, de nem találtam sehol sem:( -
#4097 az alapritmus és a vokálrész teljesen Gigi D'Agostino, de biztosat nem tudok -
petyeka #4096 De akkor nem is lehet leszedni ugyanezt a verziót sehol???
Vagy ha igen hogy keressem, mert ötletem sincs. -
#4095 Hi alll!
Ennek a zenének a címe kellene:) Előre is köszi midenkinek! -
Wicked Belzebub #4094 Az ördög ügyvédje legvégén a The Rolling Stones - Paint It Black szól. -
Attlen #4093 hello, volt a vanília égbolt végén az a szám, nem tudja vki annak mi a cime? JA és az ördög ügyvédjje legeslegvégén is az mi?:) kösszi... -
jambuli #4092 Na ezt a két számot kellene felismerni gyerekek, mert 1994 óta vadászom őket,úgyhogy óriási segítség lenne!!!!!!!!!!
http://www.speedyshare.com/449575814.html
http://www.speedyshare.com/166516332.html
-
jambuli #4091 Hali
-
wede #4090 Right Said Fred - Stand Up (For The Champions) -
#4089 Valaki ennek a számnak, ami ez alatt megy nem tudjami?
Stand up LINK -
rokka #4088 hello
ami zene a spangya bob hosszú film végén megy zene (amit a spangya bob énekel) nem tudjátok mi a címe??? mellesleg ugyan ez a zene megy a willrock játékba is!! -
#4087 Na megcsináltam mp3ba a számot mostmár valszeg müködik is a dox lécci halgassátok meg és vki mondja már meg miez mert nagyon kéne : zenye XD HELP Köfe előre is
-
zenemano #4086 Sajna sehol, mert nem kiadott zene. Max az angol változatnak van egy eredetije, ami alapján készült a reklámverziós zene...
Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra bővebb infókért ;) -
#4085 Hi all!
Az lenne a kérdésem hol találhatnám meg a mostani coca cola zenéjét a "Ha szeretet adsz, szeret majd a nagy világ" szövegű zene
előre is köszi! -
#4084 Talan ez az, köszönöm szepen... Amugy ök pontosan milyen zenet tolnak? Gondolom valami power-metal szerüseg lesz... -
#4083 blind guardian? -
#4082 Anno kb.10éve olvastam egy szamitogepes ujsagban a "kitekintö" rovatban; amiben egy metal bandarol volt szó (azt hiszem góth-metal vonulat, talan finn banda volt) akik feldolgoztak "zeneileg" a Gyűrűk Ura trilogiat... Tud valaki bandanevet; ill. hogy elkészült-e a (talan 3) album? Köszi! -
#4081 lehet, télleg nem nagyon emlékszem már rá.
de igen, kifejezetten rockos. -
amdopteron #4080 Hello a Holiday filmnek megy az elején a zene annak vki nem tudja mia címe vagy egy full tracklistet a filmröl köhi!!de ha az elsö számot megmondja vki lassu szám akkor nagyon köhi -
zenemano #4079 Ez a flew valahogy nem passzol a képbe, nem inkább flown volt az?
Milyen stílusú szám lehetett? Rock-os? -
#4078 Ez alatt milyen zene megyen ?