16931
11552975001178628345.jpg
  • blackgamer
    szivesen :)
  • biomage
    örök hála :)
  • blackgamer
    Guano Apes feldolgozta, de én még nem hallottam rádióban sajnos
  • blackgamer
    The Cardigans - My Favourite Game
  • zenemano
    Sajnos a New Yorker zenéje se kiadott mű.... egy német zenei ügynökség készítette.
  • zenemano
    A Nissan Qashqai reklám zenéjét külön a reklámhoz készíttették, nem kiadott zene, vedd fel a reklámból, csengőhangnak is jó lesz ;)
  • Tsippsy2
    Tényleg és még egy atom reklám zenéje kéne, húú most jut eszembe, tudfjátok, amikor nem tudom milyen márkájú autóval (ennyire maradt meg a reklám lényege :D) ugrál, szóval mint valami gördeszka, és így kétkeréken ismegy meg minden, és a kocsi akkora mint egy cipőtalp.
    Légyszi valaki...
    Köszi
  • Fyrex
    #4253 valaki pls
  • Tsippsy2
    Valaki nem tudja ennek a számnak a címét (ami alatta megy)
    LINK
  • biomage
    ja még valami a nö ugy vezet az ország úton mint egy örült :) szerencse hogy csak a végén garambolozik :) ja és egy nyitot tetös autot vezet ami aszem szükre szinü
  • biomage
    én is keresek egy számot :)
    a video klipjében egy nö énekel és autoban van és vezet :) a végén karambolozik kiesik az ablakot és egy kö a fejére esik :) ja ezt a klipet betiltoták, de van egy ugyan olyan klip a kö nélkül :)
    szal ezt keresem
    köszike
  • zenemano
    A tengeralattjárón kívűl azért volt ott más is.... nemdebár. Emlékezz, emlékezz...
  • exodu020
    nem talált koma amit mondtál zenét az rap zene, ez meg disco zene lenne...
    evvan..
    de azért köszönöm
    üdv
  • biomage
    Fugees: Ready or Not
  • exodu020
    sziasztok, tudnátok segíteni , keresek egy zenét, régi nagy disco zene volt a klippjében van egy fekete tenger alattjáróó...ha vki tudja mi a cime neki szoljon pls
    nem a u96 - das boot!
    választ előre is köszönöm
    exoo
  • Brolly28
    thx

azt nem figyeltem
  • Szabi84
    Murderdolls - I love to say fuck

de oda van írva a hozzászlásokhoz
  • Brolly28
    ennek
  • Brolly28
    ááá nem azt akartam berakni:S
  • Brolly28
    ennek a hülyeségnak a végén amikor azt mondja h "amikor befogod a pofág" az utána lévő számnak mi a címe?
  • Species
    Üdv!
    Sajnos reszletet nem tudok feltenni a filmből,de aki látta az Evolucó filmet remélem tud segiteni, annál a résznél mikor készülnek a robantásra és elkezdik kitelepiteni a lakokat megy ott 1 faja metál szám, tudja valaki hogy ki az előadó?
  • winters12
    szevasztok a döglött akták sorozat zenéje kelene mert nagyon tetszenek azok a számok!valaki tudna nekem linket adni?1000 hála elöre is
  • Japep
    Nem tudja valaki, hogy ki dolgozta át az Alphaville - Big In Japan számát most?
    Játszák a rádióban is.
  • zolo
    A Mátrix első részében amikor Neo felébred , és a számítógép irogat neki , akkor szól egy zene , amit szeretnék megszerezni.A Soundtrack első számát leszedtem , de az nemaz.
    Help
  • Fyrex
    hali

a Pókember 3 c. filmből annak a számnak a címére és előadójára lennék kiváncsi, amikor Peter átmegy "nagyon laza emo-ba" :)

aki látta a filmet biztos tudja, előre is kösz
  • zenemano
    Cseréld ki a linket vagy add meg a jelszót ;)

A helyes link amúgy:

http://www.jumbodir.com/getpw/?id=fbb24666-e733-a1cb-b73c-bb5f257a2bd0
  • benor06
    Ennek mi a címe?itt
  • BIZ0906
    Ez kicsoda, mi a szám címe meg előadója? PLZ
  • zolo
    KÖsz, már sikerült leszedni.
  • zenemano
    Dschingis Khan - MOSKAU
  • biomage
    estét

aki látta régen a Game onet irjon nekem privát üzit
  • zenemano
    A 4245-ös hozzászólásban említett oldalon fent van az infója ;)
  • SkylineGTR
    akinek meg vmi reklámzene kell annak ajánlom a reklamadatbazis oldalt. ott segítenek
  • SkylineGTR
    Zolo. Faithless - Insomnia. Ha kell eltudom küldeni
  • amdopteron
    Hello nekme annak a szám címe kéne annak a reklámnak ami az uj FIAT puntot vagy bravat reklámoza nem tom olyan nö énekli :Dna értitek ha vki tudja help mee!!!
  • zolo
    Ezalatt a videó alatt halkan megy valami zene, meg tudnátok mondani a címét?
  • SkylineGTR
    hello. van vmi szám semmit nem tudok róla vmi atlantikot énekelnek benne és mostanában a pilis rádióban megy. van vkinek vmi fogalma hogy mi lehet az. jó lenne ha vki megmondaná. köszönöm
  • wede
    biztos hogy nem erre gondoltál, de nekem ez ugrott be a hangzásvilág alapján:)
  • CoD23
    mi annak a számnak a címe amiben az a hohoho van 55 mp-nél található?? (szentem német) ez
  • zenemano
    putfile.com

Elvileg ide lehet feltölteni zenét és le is lehet játszani.