16931
-
blackgamer #4277 szivesen :) -
#4276 örök hála :) -
blackgamer #4275 Guano Apes feldolgozta, de én még nem hallottam rádióban sajnos -
blackgamer #4274 The Cardigans - My Favourite Game -
zenemano #4273 Sajnos a New Yorker zenéje se kiadott mű.... egy német zenei ügynökség készítette. -
zenemano #4272 A Nissan Qashqai reklám zenéjét külön a reklámhoz készíttették, nem kiadott zene, vedd fel a reklámból, csengőhangnak is jó lesz ;) -
#4271 Tényleg és még egy atom reklám zenéje kéne, húú most jut eszembe, tudfjátok, amikor nem tudom milyen márkájú autóval (ennyire maradt meg a reklám lényege :D) ugrál, szóval mint valami gördeszka, és így kétkeréken ismegy meg minden, és a kocsi akkora mint egy cipőtalp.
Légyszi valaki...
Köszi -
#4270 #4253 valaki pls -
#4269 Valaki nem tudja ennek a számnak a címét (ami alatta megy)
LINK -
#4268 ja még valami a nö ugy vezet az ország úton mint egy örült :) szerencse hogy csak a végén garambolozik :) ja és egy nyitot tetös autot vezet ami aszem szükre szinü -
#4267 én is keresek egy számot :)
a video klipjében egy nö énekel és autoban van és vezet :) a végén karambolozik kiesik az ablakot és egy kö a fejére esik :) ja ezt a klipet betiltoták, de van egy ugyan olyan klip a kö nélkül :)
szal ezt keresem
köszike -
zenemano #4266 A tengeralattjárón kívűl azért volt ott más is.... nemdebár. Emlékezz, emlékezz... -
exodu020 #4265 nem talált koma amit mondtál zenét az rap zene, ez meg disco zene lenne...
evvan..
de azért köszönöm
üdv -
#4264 Fugees: Ready or Not -
exodu020 #4263 sziasztok, tudnátok segíteni , keresek egy zenét, régi nagy disco zene volt a klippjében van egy fekete tenger alattjáróó...ha vki tudja mi a cime neki szoljon pls
nem a u96 - das boot!
választ előre is köszönöm
exoo -
#4262 thx
azt nem figyeltem -
#4261 Murderdolls - I love to say fuck
de oda van írva a hozzászlásokhoz -
#4260 ennek -
#4259 ááá nem azt akartam berakni:S -
#4258 ennek a hülyeségnak a végén amikor azt mondja h "amikor befogod a pofág" az utána lévő számnak mi a címe? -
Species #4257 Üdv!
Sajnos reszletet nem tudok feltenni a filmből,de aki látta az Evolucó filmet remélem tud segiteni, annál a résznél mikor készülnek a robantásra és elkezdik kitelepiteni a lakokat megy ott 1 faja metál szám, tudja valaki hogy ki az előadó? -
winters12 #4256 szevasztok a döglött akták sorozat zenéje kelene mert nagyon tetszenek azok a számok!valaki tudna nekem linket adni?1000 hála elöre is -
#4255 Nem tudja valaki, hogy ki dolgozta át az Alphaville - Big In Japan számát most?
Játszák a rádióban is. -
#4254 A Mátrix első részében amikor Neo felébred , és a számítógép irogat neki , akkor szól egy zene , amit szeretnék megszerezni.A Soundtrack első számát leszedtem , de az nemaz.
Help -
#4253 hali
a Pókember 3 c. filmből annak a számnak a címére és előadójára lennék kiváncsi, amikor Peter átmegy "nagyon laza emo-ba" :)
aki látta a filmet biztos tudja, előre is kösz -
zenemano #4252 Cseréld ki a linket vagy add meg a jelszót ;)
A helyes link amúgy:
http://www.jumbodir.com/getpw/?id=fbb24666-e733-a1cb-b73c-bb5f257a2bd0 -
benor06 #4251 Ennek mi a címe?itt -
BIZ0906 #4250 Ez kicsoda, mi a szám címe meg előadója? PLZ -
#4249 KÖsz, már sikerült leszedni. -
zenemano #4248 Dschingis Khan - MOSKAU -
#4247 estét
aki látta régen a Game onet irjon nekem privát üzit -
zenemano #4246 A 4245-ös hozzászólásban említett oldalon fent van az infója ;) -
SkylineGTR #4245 akinek meg vmi reklámzene kell annak ajánlom a reklamadatbazis oldalt. ott segítenek -
SkylineGTR #4244 Zolo. Faithless - Insomnia. Ha kell eltudom küldeni -
amdopteron #4243 Hello nekme annak a szám címe kéne annak a reklámnak ami az uj FIAT puntot vagy bravat reklámoza nem tom olyan nö énekli :Dna értitek ha vki tudja help mee!!! -
#4242 Ezalatt a videó alatt halkan megy valami zene, meg tudnátok mondani a címét? -
SkylineGTR #4241 hello. van vmi szám semmit nem tudok róla vmi atlantikot énekelnek benne és mostanában a pilis rádióban megy. van vkinek vmi fogalma hogy mi lehet az. jó lenne ha vki megmondaná. köszönöm -
wede #4240 biztos hogy nem erre gondoltál, de nekem ez ugrott be a hangzásvilág alapján:) -
#4239 mi annak a számnak a címe amiben az a hohoho van 55 mp-nél található?? (szentem német) ez -
zenemano #4238 putfile.com
Elvileg ide lehet feltölteni zenét és le is lehet játszani.