Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Coldplay: Clocks - ez a Nagy Könyv zenéje
Mi annak a számnak a címe amit az idei Sziget fesztivált reklámozó TV reklám elején hallani?
Elõre is köszi!
Amúgy az eredeti elõször (tudtommal) a Szakasz címû filmben hangzik fel:
Vancouver Symphony Orchestra - Adagio For Strings
Feldolgozások:
William Orbit - Barber's Adagio For Strings (Ferry Corsten Remix)
Skip Raiders - Another day (perfecto dub) - Kevin & Perry OST
Tiesto - Adagio For Strings - The Parade Of The Athletes (2004) album
Most hirtelen ennyi jut eszembe 😊 😉 - remélem ennyi elég lesz😄
Szóval jó lenne, ha nem oktatnál ki. Kössz.
A William Orbit-féle szám legismertebb tüctüc feldolgozása a Ferry Corsten remix.
De a phalanx által berakott szám egyértelmûen az #1103-ban jelölt: mindkettõben a 40-42. másodpercnél az addigi egy zsuzsogásból kettõ lesz, az második idõben eltolva.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
U.i.: Legközelebb légyszi nyomd már át 96-128 kbites monoba és akkor esetleg nem 9,5 megát kell letölteni egy szám azonosítása miatt, hanem 2-4 megát. A minõség nem romlik olyan mértékben, mely az azonosítást zavarná.
Tiesto - Adagio For Strings
gondolom ennek aklippjét láttad!
szövegtöredék+lyrics
kidob 20 találatot, és az egyik közt ott lesz.
lementettem egy kis zenerészletet egy videóból és nagyon szeretném tudni hi az elõadó és esetleg a szám címét, remélem felismeri valaki. (bocsi a gyenge minõségért de már a videóban is elég rossz volt)
Íme
eléggé jellegzetes, szal szöveg nélkül is lehet hogy felismeri valaki...
A Kés/Alatt-ban található az elsõ éved utsó részében.
Teeeee...erre keress rááá! 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
tudjuk már hogy mi a Cartman mixében az a jó zene, amiben a csaj énekli hogy trippin vagy mi???
NEM! 😊
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Mi annak a zenének a címe, ami a Rém Rendes családban volt a napokban.
Az a rész volt, amikor meghalt Marcy anyja vagy kije és hambit sütött Bandy a kertben. És amikor felveszi a kötõt (amire az van írva: golyót az asszonynak, csókot a szakácsnak - csak angolul 😊 ) akkor megy ez a zene!
Köszönöm