Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennek a számnak meglett a címe?

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Megtaláltam!!!!!!!!!

Starsailor - Four To The Floor

Hallgassátok meg! Kihagyhatatlan!

Üdv.
vágjad ki azt a részt, és töltsd fel valahová

Az album címe nem biztos, hogy... de az biztos hogy lighter than...
Sajnos elég nehéz feladat!!! Vagy legalább is nekem tûnik annak! Szóval:
A Dave Van N - Lighter Than Blacker címû 77 perces mixébõl a utolsõ bemixelt szám elõadója és címe érdekelne:
a szöveget hallás után leírtam:

Force to the floor I was show
Never see it clear
I could have it all
If only You were here

You would be my girl
We live a little world
Have a little girl

Never see it clear
I could have it all
If only You were here

Never see it clear
I could have it all
Whenever you are here
...

A dallama elég kellemes fülbemászó és a szöveggel együtt pedig szabályosan könnyeket csal az ember szemébe....

Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv: Lipi
All is full of love
bár én nem láttam

akyyy
help kéne Björk-nek van 1 olyan klippje amiben két fehér robot csaj csókólózik(és aszem közbe szétszerelik õket) annak a klippnek mi a címe?ebben kéne help,elõre is köszi

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hixer
Nah egy eléggé ritka számot keresek, nem is tom meg lehet-e találni!

Ez a részlet van belõle: (nincs 1 mega, kicsi fájl!!)

Link

A Nekem 8 c. filmbõl lett kivágva, nos megnéztem a Soundtrack list-et, ott vmi Mark Lennon van elõadónak írva, de tõle szinte semmit sem találtam sehol az ég világon. Még a hivatalos oldalán sincs feltüntetve ez a szám. A szövege pedig általános vagy 20 banda írt erre a szövegre számot, köztük Depeche Mode is, de nagy része Jazz, vagy más és nem ilyen. De viszont nagyon szeretném megtalálni, bármi segítséget elfogadok! Az a baj, hogy megvan ezzel a návvel 10 szám, a szöveg is ugyanaz, de teljesen más mindegyik. Eléggé nehéz szerintem megtalálni. Szóval SEGÍTSÉÉÉG 😄 Elõre is kösz

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

akyyy
Jah, és a Lyrics az a dalszöveget jelenti😊

akyyy

Hixer
Az egy nagyon szép szám egyébként

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

ne magtaláltam a címet
Realest Niggas Lyrics
vki nemtudná leszedni vhonnét?:s nincs dc-m 😞

vki látta a White.Chicks címû filmet?Amikor mennek az autoba és vmi 50cent szám megy,annak mi a címe?

Tufa
Okés, akkor valamiféle remixet keresek rá 😊 Köszi

Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine az eredeti

Tufa
Nem tudja valaki mi az a szám ami a Homeclub weblapján megy?

akyyy

Autumnblaze - Message from Nowhere

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Dichter
Bizonyám. Egész pontosan I'am a Scatman, a címe.

Nem ez volt benne, hanem a Scatman.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

akyyy
nemtom de ez az, meghallgathatod

Hmmm, a Nekem 8-ban nem a Scatman John: Scatman c. száma van?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

akyyy
elõbb adtak a viván klippet, és anak aszámnka kéne, bár ugyse fogom megtundi de hátha😊

mabbak
naon köszi :-)
akyyy
de, Scatman - Scatman's World a cime, és innét leis tudod tölteni

mabbak
nem tudja vki mi annak a számnak a címe ami tennap a nekem 8-ba volt, miko a csávónak égett a cipõje és úgy táncolt és vmi ilyesmi a szövege h: pé-papaparappá-pé-papaparappá?
akyyy
Nem tudja valaki ki énelki el a Robbin Hood zenéjét magyarul? meg mi a szám cime?

coca cola -soundwave reklam zenejenek mi a cime ?😊

akyyy
Meglett a cime, csomó más forumra nyitottam hasonló témát, megérte😄D
akinek kell

Brian Mcfadden & Delta Goodrem - Almost Here

zolee90
nem tom de ez a video NAGYON NAGY

akyyy
Bocs a gyér minõségért, telóval lett felvéve

akyyy
Segítsetek légyszi! Halottam a rádióba egy számot, és ennek a cimét szeretném megtudni amit persze nem mondtak be, vagy ha igen, az elején, és én lemaradtam.

Ennek a számnak a cime kellene!!!

állítolag enrique iglesias és need you a szám címe, de ez egyáltalán nem biztos, csak hasonlóság és hangzás alapján következtettem. Ha valaki felismeri , légyszi szóljon

én erre gondoltam, de spongya rá

PLackó
köszi,de miért nem érdemlem meg??szerinted direkt ilyen ilysztõs szarból akarom megtudni?csak ebben találtam meg nem kéne rögtön puffogni.akkor nem érdemelném meg hogyha nem írtam volna oda hogy parás.

akyyy
Tiesto - Adagio for Strings ohh jeah

Tufa
ez naggggyon jó zene. Énis köszi 😊

nem érdemled meg, hogy segítsek neked,
de Samuel Barber - Agnus Dei (Adagio for Strings) a címe

Tufa
Csak óvatosan nézzétek a flash-t. Elég "ijesztõ" a közepétõl kezdve 😊

PLackó
hi
nem meg ilyedni ennek a flash-nek a végétõl de nem tudjátok mi ez a zene ami alatta megy?😊 a S1M0NE címû filmben is benne volt ez.
köszönöm.

A 90-es évek elsõ felében a tévében hallottam egy részletet egy számból. Asszem az MHV (Menyhárt-Homonyik-Vikidál) volt az elõadó. Csak ilyen részletekre emlékszem a szövegébõl: "ki a végtelen ûrben jár...téged is vár...nincs, ó nincs elmúlás". Kerestem az MHV számok között, a szövegrészletekre is rákerestem az interneten, de nem találtam. Kár, hogy egy ilyen jó szám feledésbe merült.
Ha vkinek beugrik, kérem írja meg.

akyyy
szám

Ez egy rádió mixbõl van felvéve, az elejné bele is dumálnak. az eredeti mix vagy 50 megás, 50 perces lenne, de a dc vagy mitomén honnét van, csak enyni van meg. és ami szól benne számcím, anak a neve kéne, mert nagyon tetszik. tud róla valaki valamit?

reel 2 real - i like to move it

Hixer
Én azt a számot keresem amiben valami iylesmi a szöveg

"I like the movin', movin'
I like the movin' movin'..."

pörgõs szám.. legalábbis ez a része

Fatboy Slim - Rockafeller Skank

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

akyyy
mi ennek a számnak a cime ami flatboy szimes, , régen a fifa zenéje volt, (és most ment a tv2-s filmbe is😄 )

akyyy
<#eljen>józene

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
melyik az ujjab?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#eljen>
stonebridge - put 'em high
a junior jack remix a legjobb...

Narcotic Syntax
😄DDDDD

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"