16931
-
#4237 Hello!
Van egy szám, ami ebben a számban is hallható (úgy a 45.másodpercig). Ez nem teljesen az, mivel az eredetiben egy idősebb férfi énekel - ennek kellene a címe. Volt valamilyen sport-reklámnak is a zenéje, ami az Eurosporton ment!
(Amúgy a link a DEXTER-ből van.)
Tudom, nem sok info, de gondoltam megpróbálom... előre is kössz! -
benor06 #4236 Tud valaki 1 jó oldalt ahova fel lehet tölteni zenét és le is lehet játszani? -
benor06 #4235 Ezt elcsesztem. a zene se akar indulni és.... -
benor06 #4234 Ez egy metal szám mi a címe, vagy az énekes neve?mi -
#4233 Thanks! -
#4232 Linkin Park - A place for my head
Fort Minor - Remember the name -
#4231 Pls meg tudnátok ennek a két számnak a címét mondani ami a movie alatt megy??A második szám nagyon a vége felé kezdődik.Előre is köszi!
Movie -
zenemano #4230 Ezt a zenét (szerintem) a reklámhoz írták (v. bérelték), nem kiadott mű.
De ha biztosat akarsz, írj a Skoda-nak és kérdezz rá ;) -
#4229 megvan a szám :)
az együtes neve travis és a szám cime closer -
#4228 hali
van egy szám mostanában láttam pár csatornán és nem jut eszembe az együtes neve és cime, a klipben egy ember énekel egy bevásárló központban egy kihangositó mikrofonal -
Szabi1991 #4227 Milk & Sugar ? -
#4226 A Hair végén megy a Lets Sunshine című száma , annak pár éve készült egy feldolgozása, meg tudnátok mondani , annak ki az előadója? -
#4225 ami itt megy zene nem tudja valaki honnan szedhetném le ?:P -
#4224 Pedig ez nem az :( -
zserrbo #4223 Sziasztok!
Lehet nem lesz aki megmondja, mert elég keveset tudok a számról. Egyedül az "oh no" szavakra emlékszem a dalból, de ez hangosan szólt a dalban és nem rögtön az elején. Többször is elhangzik. Nem régi szám, max 1 éves lehet. Diszkókba is megy. Ha ráismer valaki és megmondja a címét azt megköszönném. -
Szabi1991 #4222 Bomfunk Mc's - Freestyler -
#4221 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi annak a számnak a címe, ami ennek a videónak a zenéje? A videó linkje: http://www.youtube.com/watch?v=Y5tpf6uZLfE&NR=1 -
Szabi1991 #4220 Blizzard Brothers - Thunderstruck (mix lemez) -
Dave John #4219 Hi! Egy régebbi számnak a címét keresem (talán 97-es, 98-as) aminek az alapja az AC/DC Thunderstruck gitársolója (eze )
viszont technósabb verzióba -
#4218 igazi címe:
Fatboy Slim - The Rockafeller Skank -
gedvacska #4217 asszem meg is találtam . fatboy slim-funk soul brother azért hallgassátok meg mert jó -
gedvacska #4216 Sziasztok! Megint lenne egy kérdésem. Szóval a csaj nem jár egyedül c. film közepén vot ez a szám, férfi énekelte vagy férfi együttes volt nem tom pontosan, és elég ismert is a szám. igaz nem tom a címét se az előadót de ha ti tudjátok azt megköszönném. nagyon jó. ja és táncoltak rá -
wede #4215 az az! nagyon köszi -
zenemano #4214 Ezen a nyomon indulj el:
http://www.youtube.com/watch?v=CLi-bELb_M0 -
wede #4213 Ennek nem tudjátok a címét? -
zenemano #4212 Elvileg ott a commentek közt, szabi is célzott rá ;) -
#4211 hali!
a csalóból csali című filmből kéne nekem egy szám!
Sajnos linkelni nemtudom....
az elején a filmnek mikor megy a mercivel szól egy zene, na az kéne nekem!
köszi! -
BIZ0906 #4210 Ennek a számnak mi a címe? -
Szabi1991 #4209 Twista - HeartBeat ? -
#4208 kéne ez a szám ha tudsz vagy tud valaki letöltö helyet az küldje el privátban
köszike -
#4207 -
#4206 azaz, köszi -
Szabi1991 #4205 Sunrise - Don't Even Try It -
#4204 Szép a banner! -
zenemano #4203 Drunkenmunky - E
http://www.myvideo.de/watch/943056
DE ebben a verzióban nincs benne Eminem szövegelése. -
#4202 cső
eminem - without me c . számának volt pár éve egy techno-s feldolgozása, még klipje is volt (asszem egy tengerparton játszodott), nem tudja vki mi ennek a számnak a címe, ki az előadója ? -
#4201 hali
nekem egy különleges kérésem lenne, de egyszerü :) itt egy link
08:02-08:18 ig halható zene cime és az együtes neve + ahonan le lehet tölteni, ad meg :)
köszike
-
#4200 nem tudom mennyire hallatszik de ennek a címét nem tudjátok? -
#4199 Hello! Mi ennek a számnak a címe? -
zenemano #4198 Nemrég hallgattam meg ezt a számot és ezért ugrott be hogy melyik szám ez...
Meck Ft. Dino - Feels Like Home