Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Starsailor - Four To The Floor
Hallgassátok meg! Kihagyhatatlan!
Üdv.
A Dave Van N - Lighter Than Blacker címû 77 perces mixébõl a utolsõ bemixelt szám elõadója és címe érdekelne:
a szöveget hallás után leírtam:
Force to the floor I was show
Never see it clear
I could have it all
If only You were here
You would be my girl
We live a little world
Have a little girl
Never see it clear
I could have it all
If only You were here
Never see it clear
I could have it all
Whenever you are here
...
A dallama elég kellemes fülbemászó és a szöveggel együtt pedig szabályosan könnyeket csal az ember szemébe....
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv: Lipi
bár én nem láttam
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez a részlet van belõle: (nincs 1 mega, kicsi fájl!!)
Link
A Nekem 8 c. filmbõl lett kivágva, nos megnéztem a Soundtrack list-et, ott vmi Mark Lennon van elõadónak írva, de tõle szinte semmit sem találtam sehol az ég világon. Még a hivatalos oldalán sincs feltüntetve ez a szám. A szövege pedig általános vagy 20 banda írt erre a szövegre számot, köztük Depeche Mode is, de nagy része Jazz, vagy más és nem ilyen. De viszont nagyon szeretném megtalálni, bármi segítséget elfogadok! Az a baj, hogy megvan ezzel a návvel 10 szám, a szöveg is ugyanaz, de teljesen más mindegyik. Eléggé nehéz szerintem megtalálni. Szóval SEGÍTSÉÉÉG 😄 Elõre is kösz
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Realest Niggas Lyrics
vki nemtudná leszedni vhonnét?:s nincs dc-m 😞
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
akinek kell
Brian Mcfadden & Delta Goodrem - Almost Here
Ennek a számnak a cime kellene!!!
állítolag enrique iglesias és need you a szám címe, de ez egyáltalán nem biztos, csak hasonlóság és hangzás alapján következtettem. Ha valaki felismeri , légyszi szóljon
de Samuel Barber - Agnus Dei (Adagio for Strings) a címe
nem meg ilyedni ennek a flash-nek a végétõl de nem tudjátok mi ez a zene ami alatta megy?😊 a S1M0NE címû filmben is benne volt ez.
köszönöm.
Ha vkinek beugrik, kérem írja meg.
Ez egy rádió mixbõl van felvéve, az elejné bele is dumálnak. az eredeti mix vagy 50 megás, 50 perces lenne, de a dc vagy mitomén honnét van, csak enyni van meg. és ami szól benne számcím, anak a neve kéne, mert nagyon tetszik. tud róla valaki valamit?
"I like the movin', movin'
I like the movin' movin'..."
pörgõs szám.. legalábbis ez a része
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
stonebridge - put 'em high
a junior jack remix a legjobb...