16931
-
#4317 Hali!
A videó alatt lévő szám címére lennék kiváncsi!
Elöre is köszi!
http://www.youtube.com/watch?v=8UtwrxqsQy0&mode=related&search= -
blackgamer #4316 #4275 ha nem az akkor írhatnál legalább arról hogy milyen stílus az a feldolgozás -
#4315 Gold Fm (Miskolc) -
Szabi1991 #4314 hol halottad ? (Rádió neve) -
#4313 -
Szabi1991 #4312 +van nekem, csak nemtom hol, és mi a címe :S -
#4311 Hello!
Van egy mostani szám ("techno", egy csaj énekel benne mélyebb hangon...), aminek a címét félig hallottam a rádióban, de így nem nagyon találom...
Valami ilyesmi: What you see and what you can (de ez egyáltalán nem biztos, csak úgy hallás után [ sajnos németes vaok :( ] )
Nem sok minden, de hátha megvan valakinek és tudja a címét...megköszönném!
Ja és nem tudja valaki, hogy ki dolgozta át az Alphaville - Big In Japan számát most?
Játszák a rádióban is.
Előre is kössz! -
#4310 -
#4309 Requiem_for_a_Dream_-_Orchestral_Version
Requiem For A Dream_Theme -
#4308 Rögtön feltöltöm neked valahová. 10 perc. -
#4307 Ezaz Requiem... nem ugarott be, köszönöm! -
#4306 Requiem For A Dream Theme -
#4305 Hi!
Ennek a számnak kellene a címe
Thx! -
#4304 thx thx thx -
#4303 Pointer Sisters - Jump
(ott van a hsz.-ekben) -
#4302 Amire gyurcsány táncol annak mi a címe?
http://www.youtube.com/watch?v=zOFnzesg5-c -
zenemano #4301 49:54-től a Red Hot Chili Peppers - By The Way (valamilyen remixben, nem tudtam belehallgatni, de létezik egy Rene Amesz Remix, lehet ez volt az ami...) szól
55:41-től kezdődik a: Faithless Ft. Cass Fox - Music Matters (Axwell Remix)
A csaj nem jár egyedül ;) -
#4300 hát az igaz hogy googleba nem kerestem, de youtube-ba kerestem de nem találtam:S am köszi:) -
zenemano #4299 A megoldás oly pihekönnyű...
Googleba beírod: ludacris just like that
Rögtön az első találatban ott is a megoldás.
Az ellenörzés meg mégegyszerübb:
Youtube.com-on beírod a kapott számcímet (és előadót) és lám valóban ott tipeg a reppbrigád a sorbanállók mellett....
Dadammm ;) -
#4298 Hello! Nem tudja vki esetleg hogy mi annak a számnak a címe aminek Ludacris az "előadója", és a vivan a sztárok testközelbe végén szokták lenyomni, de nem végig ezért csak annyit láttam hogy mennek bandába egy disco félébe és akik sorba álnak azokat kikerülik és lassan mennek mellettük nagyon kis lépésekbe és kiválaszt a sorból ki választ egy jó csajt és már az is velük megy vagy vmi hasonló, amennyit megtudtam jegyezni a dalszövegből az ez: "just like that.." és ezt úgy ismételik hogy egy nő énekel egy mondatot és mondják azt a just like that és ezt így elismétlik vagy 6x utána meg fordítva:) nah mind1 ha vki tudja vél. az szóljon már pls:)
köszi
csá
-
amdopteron #4297 Hello na már most neekm egy szám kéne csak ez egy mixbe van és itt csak azt tud segítenki akinek megvan:Dmix:Belocca 2007-05-11 55percnél énkel a csaj utána meg fhaitles csak nem tom a szám címet vki segítsen már a mixet le lehet tölteni www.thenight.hu
rol köhi -
#4296 Köszi. Tudtam hogy valahonnan ismerős a dallam... De legalább a címét már tudom! -
blackgamer #4295 JET - Are You Gonna Be My Girl?
de van egy lassabb szám is a fülemben amiben Be My Girl van, csak annak most hirtelen én sem tudom a címét -
#4294 Köszönöm. -
Storung #4293 navy blue -
Storung #4292 Talán a navy blue...2004-ből -
SkylineGTR #4291 bucinak requiem for a dream -
#4290 hi, ennek a videonak az 1. zenéje kellene, pls
thx -
#4289 Ennek a felujított verziójának az előadója kellne. -
#4288 Nekem nem a számnak a címe, hanem az előadója kéne. A Fame című musical betétdalából, a Fame-ből :) van egy újabb (legalábbis számomra) mix, annak kéne az előadója. Előre is köszi a segítséget. -
SkylineGTR #4287 hy. hát kicsit nehéz lesz válaszolni de hátha vkinek sikerül. keresek egy számot amibe vmi ilyesmi hallható. Én nem hallotam ezt :
uhh áhh ávono nooo oooo in the pimaa girl
vagy
ávonoo nooo ooo in theeee pimááá dirl
vkinek van vmi elképzelése egyáltalán. kösz annak aki segíteni tud -
konyi #4286 Ezt a számot Luisa Fernandez-el ismerem, de a mixben szerintem nem ő hallható.
Itt a link hozzá: Luisa Fernandez - Stop ( When you do what you do ) -
#4285 hú, téélegbocs. és kösz:) -
#4284 komolyan mondom... benne van a videó leírásában oldalt, még linket is ad klipphez...
Neo - It's over now -
#4283 hiak!
Mi ennek a számnak a címe?
köcce:) -
#4282 Köszi a tippet! -
zenemano #4281 Itt van egy [http://www.mp3portal.hu/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=48166&postdays=0&postorder=asc]Italo Disco-s fórum[/URL], ahol ezt írták:
Italo Disco Musica Mixata Anni 80's MIX
radiorama-mikron-heaven-indeep-albertone-scotch-cerrone-den harrow stb.
méret: 64Mb
hossz: 66min
Beszélj a sráccal (Matthew), neki lehet van tracklistája is a mixhez. -
#4280 Keresem ezt a számot. A "Italo_Disco_Musica_Mixata_Anni_80_Mix_"-ből vágtam ki. 42:10 és 46:50 között található a mixben. Már az előadó és a szám cím is nagy segítség lenne!
http://www.speedyshare.com/922297579.html -
#4279 Massive Attack - Dissolved Girl
a matrix 1 ost-vel az a baj,hogy nem adtak ki score-t,már ha ilyen esetekben is így hívják,mármint ha loopolnak egy már meglévő számot,vagy csak a filmben van instrumental belőle -
#4278 Szemetek :(
Azért köszi