Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem is kéne segítség <#lookaround>#lookaround> dolog nem egyszerû<#wow3>#wow3>
szal nekem ennek a számnak kellene a címe (ami az elején hallatszik)ami ezen az oldalon szóla oldalnak.
Segítsetek
ez a címe de van egy olyan verizó is hogy nincs artist hanem a title Laser Breakdancing Beat
Olyan zenéket keresek mint amik az extreme channel-en szoktak lenni amikor a srácok keróval meg gördeszkával nyomulnak.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv.: mm
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ramadamammy rapidrandi
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Nem is francia, meg nem is rap-elnek benne, és trombita sincs benne. :-)
De nem nagyon volt / van ilyen jellegû zene ma a piacon, én is egyszer hallottam a Magyar Honvédelem napján erre ment valami bemutató, de nagyon ütött, ezért keresem.
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Azt a számot keresném, amelyik ezen a nyáron lett nagyon felkapott. Nem tudok semmi konkrétat róla, de azt igen, hogy francia nyelven rappelnek benne és van benne egy nagyon erõteljes trombitaszó, ami végigmegy az egész számon (nincs sok ilyen jellegû zene újabban, szóval remélem ennyi is elég az azonosításhoz). :-)
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Nem tudja melyik The 69 Eyes szám az amiben ez az idézet szól:
What does it matter?,
What does it mean?
Légyszi, aki tud erõsítsen meg benne, vagy adja meg a pontos nevét a srácnak...
Köszi!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
<...>
Enek a számnka pontosan mi a cime???

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mi annak a számnak a címe?
Your suffers will be legendary even in hell!
nincs meg valakinek?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Magyar szám,párduc oroszlán gorilla makákó szöveg van benne
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ha gondolod, msn-en át tudom küldeni
Nem tudjátok véletlenül hogy zenék instrumental változatát honnan lehetne letölteni?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ki az elõadó és mi a címe????
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Segítsetek
Kiborít, hogy seholsem találom.
köszi elõre is
www.extragyongy.hu