16931
-
zenemano #4357 Na vajon, hogy hívják hófehérkét angolul?
Ha megvan akkor írd mellé googleba hogy erasure, aztán az első találatban ott a válasz, még írják azt is, hogy aranyozott motorbiciklin érkeznek Hófehérke segítségére :D
Na erről ennyit ;) -
#4356 Sziasztok!
Nemtudnátok megmondani mi annak a számnak a cime ami ebben a videoban szól?
http://www.youtube.com/watch?v=PNIX7-bnPZQ -
#4355 Hello!
Valaki nem tudná nekem elküldeni az U-Das Boot című számot az [email protected] címre?Mert bárhonnan leakarom tölteni mindig 99°-nál megáll és nem jön tovább.
A segítséget előre is THX! -
Szabi1991 #4354 ez ?
Black Sheep - The Choice Is Yours -
#4353 szép napot
nem az, az alwaysben nem a hófehérke története látható :)"tudod meg eszi a mérgezet almát a lány és a végén valaki megcsokolja"
amit én keresek, abban az Erasure énekese egy motoral jönn -
#4352 Step Up OST? -
#4351 császtok
a Step Up-ba van az a zene amikor tyler táncol a kocsinál nem tudjátok a címét?nagyon kéne -
konyi #4350 Erasure - Always lesz az amit te keresel. Sok évvel ezelőtt láttam utoljára a klipjét, de az általad leírtak passzolnak hozzá. -
#4349 Hali
két szám cimet keresek
Elsö: az eladó neve Erasure a video klipben a hófehérke története látható, mi a cime a zenének?
a Második: kemény dió :) a video klipben egy angyal látható és harcol pár ezer kis szörnyel egy nagy pusztán, a közepe fellé jönn még kettö angyat, és a végén egy hatalmas démont öt leg igaz elég gyorsan, enyi :)
a második nagyon fontos lenne évek ota keresem azt a számot :( ja és aszem rock zene :) "nem biztos"
kösz a segitséget
-
#4348 A Sziklák Szeme 2-be nem tudja valaki annak a számnak a címét ami film végén megy stáblistánál? Az első szám!
A felvett szám
OST-t nem találok film végén is csak két szám címet írtak:S
A címe kéne meg az előadó:) -
#4347 Thanks! -
zenemano #4346 Verziót nem tudok mondani, de ez biztos a:
Alex Gaudino - Destination Calabria című szám lesz (valamely remixben, hívd fel a Roxy-t és kérdezz rá) -
Szabi1991 #4345 link -
winters12 #4344 Szevasztok!mi a cime annak a számnak amely az új toyota yarisos reklámban megy? -
#4343 Szerelem második vérig főcimdala Demjén Rózsi énekli
A szöveg így van pontosan:
És ezt most kell eldöntenem
Te kellesz vagy a végtelen
Vagy együtt mind a kettőt elnyerem
Nekem most kell eldöntenem
Te kellesz vagy a végtelen
Vagy együtt mind a kettőt elnyerem
DJ Harmath és Desperadó is feldolgozta tudtommal
Az eredeti fent van ezen az albumon
Dés - Demjén - Gombóc - Bery Ary
Szerelem első/második vérig
Szerelem Első És Második Vérig - 10 - Most Kell Eldöntenem.mp3
pont tegnap kérdeztem egy másik fórumon, hogy aki kereste azt érdekli-e még P
-
konyi #4342 Sting - Shape Of My Heart -
HUTÖPIKE #4341 Hali ennek a szamnak a cime kéne nekem mostani szám a Roxy-n szokott menni..
Ez kene nekem -
Szabi1991 #4340 a szám címe : Most kell eldöntenem , nagyonsokan éneklik , és sok mix is van :)
-
amdopteron #4339 Hello egyik ismimnek kéne egy zene nem tudja se az elö adod se a szám címet:Dugyhogy lesz élmény csak a refrémet vmi régebbi zene:és oylasmi a efrénje
h nekedm most kell eldöntenem te kellesz v a végtelen....
v együtt mind a kettőt elnyeremn...
na ha vki tud vmit írjon légyszi köhi naon széépen királyok vagytok eddig mindenki tudot nekme segíteni:Dköhi -
#4338 köszi szépen, kicsit elis felejtettem, h megkérdeztem :D -
wede #4337 na akkor most nekem is van egy feladványom:
A Grandmaster Flash - The Message egy remixét keresem, azt lehet róla tudni, hogy fel van gyorsítva, és rá van keverve a Bomb The Bass - Beat Dis-ből az a csipogás..
Ha kell tudok részletet felrakni, mert kazin még meg van valahol. -
wede #4336 hát így most nem tudom, de ezen az oldalon biztos hogy megtalálod, ha kitartóan végigmész a számokon :) -
#4335 Nézd be a SAn Andreas topikba , van rá mód hogy az összes számot kiszedd mp3 formátumba a játékból. -
jamesbond1224 #4334 sziasztok!
az én zeném a GTA SAN ANDREAS-ban lévő 1ik zene lenne!
az EMINEM: THREE VERSES című számában is megy az első 5 mp-ig!
aki ismeri és tudja a címét légszi mondja meg nagyon köszönöm! -
#4333 Ez nem az...sajnos. De azért kössz! :D -
#4332 A Leon a profi előzetese alatt hallható szám címét meg tudja valaki mondani?
Tegnap láttam az RTL-en.
-
zenemano #4331 Olyan van hogy "what you get is what you see" ....
Niels Van Gogh - Dont Be Afraid Of Tomorrow (2004) -
#4330 Már írtam nekik mailt, de nem válaszoltak még... :( -
zenemano #4329 Rádiót felhívtad már?
Ott kellett volna kezdeni, hivatkozva az időpontra amikor ezt a számot hallottad. A legtöbb rádiónál fél évig megörzik az adások hanganyagát, de lehet hogy a játszási listák is le vannak mentve. Nekem rengetegszer segítettek kül. rádiók. Csak legyen meg a pontos játszási idő, de lehet szövegre is beugrik valamelyik rádióban dolgozónak, mi lehet ez. -
Szabi1991 #4328 nem :S
pedig nagyon ismerős így szöveg alapján :S -
#4327 Nem jutott tegnap óta eszedbe a cím? (#4311) -
Szabi1991 #4326 pontosabban ?
(meiknek?)
ennek ? -
#4325 A Coca Cola -s reklámnak elmondaná vk ia címét? -
#4324 Bocsi, azt észre sem vettem, de nem az...azért kössz! :D
(Már megtaláltam, ha kell valakinek: Disco Galaxy - Big in Japan)
Valaki? [fontos lenne... :D] -> #4311 -
#4323 Sziasztok,
A fater fejétől eltekintve, mi ennek a számnak a címe?
Ha jól emlékszem egy néger srác sétál ezzel a magnóval és össze-vissza táncolja magát, hol melegítőben, hol mackóban, hol pedig öltönyben az utcán.
Előre is köszönet;)
k -
#4322 Uh tényleg,köszi! -
Szabi1991 #4321 "This file is protected.
Please enter the password:" -
tff06 #4320 Ez mi? link -
zenemano #4319 A válasz ott van a kommentek közt, a negyedik sorban... ha minden igaz. -
#4318 A Guano Apes-nek van egy Big In Japan feldolgozása,de az nem vmi uj!