16931
11552975001178628345.jpg
  • Dollface
    Honnan a bánatból szerezted meg??? Nekem soha nem sikerült volna...

Esetleg a zongorás/hegedűs verzió nincs meg? A filmben az szól,de ez a fuvolás verzió ha lehet még szebb is...
  • Dollface
    Nagyon szépen köszönöm!!!
    KIRÁLY VAGY!!!
  • jbal
    Sziasztok!
    Ennek nem tudjátok a címét?
    Köszi!
  • wede
    és már le is tudod tölteni :)
  • wede
    de, megjelent hivatalosan
    bonus trackek között
  • Dollface
    Köszi a segítséget.Nagy nehezen,a fél netet feltúrva sikerült ráakadnom és kiderítenem pár dolgot.
    Szerzője James Newton Howard,címe He sleeps.
    A bökkenő ott van hogy valamiért nincs kiadva hivatalosan sem CD-n,sem máshogy...Örökös "bootleg" cím maradt.Mondjuk fogalmam nincs hogy ez mit jelent,de gondolom a "soha ki nem adott" címeket hívják így...Letölteni sem tudtam sehonnan,egyszerűen nincs sehol...

Ha esetleg valaki ráaakad valahol a net bugyraiban megvásárolható/rendelhető/letölthető stb. formában legyen olyan szíves szóljon/írjon/jelezzen stb :)
    Nagyon megköszönném.
  • zolo
    Nem ilyen , lassab , és inkább rockos jellegű
  • ProGabe #4510
    esetleg,talán,lehetséges hogy EZ volt az?pontosabban valamelyik verziója a kismillió közül :)

Dollface: ennyivel tudok segíteni,itt elvileg az összes a filmben hallható zene listázva van
  • Dollface
    Sziasztok.

Régóta keresek egy zenét de csak most akadtam rá erre a fórumra.

Szóval azt a zenét keresem ami a Micsoda nő c. filmben közvetlenül az "ágyas" jelenet után szól.Julia Roberts és Richard Geere fekszenek az ágyban,a nő azt mondja "szeretlek".Akkor,a jelenet alatt szól egy nagyon szép,lassú zene.Annak kellene az előadója vagy címe...A hivatalos Soundtrack cd-n nincs rajta,utánanéztem.

Tudom így nehéz visszaemlékezni de olyan sokan látták a filmet,ezért reménykedem hogy valakinek hátha beugrik hogy miről van szó...

Köszönöm előre is.
  • zolo
    Utolsó nap hallottam sulirádióban egy számot , nem mai , van ugyanazzal a zenével talán magyar szám is, a refrénje elejét tudom csak:
    ná ná náná ná (kórus) aztán egy ember énekel be valamit, de nem emlékszem.A magyar változatban valami szerelem lehet ennél a résznél.

Nagyon nyárias hangulat jött át a számból az utolsó nap, remélem tudtok segíteni ennyiből :)
  • petyeka
    Sajna ezt a verziót ismertem nem ez az :( Amit én keresek az sokkal acidesebb és darálóssabb. Mondom hasonló a beakasztása Brookly Bounce-Loud&proud (Isaac rmx)-hez. Azért thx.
    A funk househoz senki többet?
    Ha valakinek bekattanna valamelyik szám az írjon!!!
  • raven87
    egy kis segítséget szeretnék kérni, haver felvett egy részletet egy számból de nem tudja a címét, és nagyon jó lenne :)
    itt a link ahonnan le tudjátok tölteni>>>

előre is köszönöm!!! letöltés...
  • anti101
    Ki az a magyar banda, akinek az egyik dalszövegében ezt ismételgetik: "olyan nehéz... ,mint amilyen könnyű..." A pontozott részre nem emlékszem. A kereskedelmi rádiók nyomják. Előre is kösz!
  • halexandra
    Szia!Asszem ezt keresed.ATB-long way home..
    Remelem stimmel.
  • petyeka
    Nekem nem tud senki segíteni?
    Hozzászólást lásd alább!
  • ProGabe #4502
    most komolyan megkérdezed itt is? :O

#4498:ha a Salma Hayek-es Campari reklámra gondolsz(ami ugyebár egy női pia,a reklám meg egy random hotelben játszódik) akkor az a The Gotan Project - Santa Maria

a coca-cola reklámban pedig saját zene megy,tehát a reklámhoz írták
  • Benc16
    lehet kérdezte már vki, de a coca cola -s gta -s reklámnak a háttézenéjének mi a címe?
  • Super Saiyan
    ték
  • Super Saiyan
    az engem is érdekelne!

kisték
  • akyyy
    mi annak a reklámzenének a cime, ami valami campari hotel-t reklámoz? és egy nő van benne
  • Olcsóvér
    http://parkour.trukkok.hu/wall-spin.php ennek a számnak mi a címe? vagyis az elsőnek köszi
  • Hmuda
    Kösz. :)

SZERK: te jó ég, most látom, hogy '71-es szám. Én hallás alapján csuklóból beraktam volna a '80-as évekre.
  • ProGabe #4495
    óóó igen,ez bizony magának House-nak az egyik kedvenc dala :)

The Who - Baba O'Riley (csak az nézze végig aki már látta a 2-ik évadot)
  • Hmuda
    Ez érdekelne.

Legutóbb a House-ban hallottam, de tuti, hogy régebbről is ismerős, csak nem emlékszem már, honnan.
  • Japep
    Van egy reklám a rádióban (Rádió GAGA, Miskolc GOLD FM), hogy: "...Flashdance party a miskolci Avas kilátóban..." - ami ezalatt megy zene, annak kéne a címe.

Előre is kössz!
  • petyeka
    Továbbá keresem azt az ATB - Long way that home remixet amiben azt a mondatot hogy: "...all for yesterday", beakasztják és így zúzzák végig. kicsit Isaac-re hajaz a sílus (Aki hallotta a loud & proud remixét tőlle az tudja mire gondolok.) Hallottam hasonlót ehhez a remixhez de konán sem egyezett ezzel, amit én keresek csak itt-ott volt hasonlóság.
  • petyeka
    Hy for all!

Van egy zene amit már két éve keresek. Annyi biztos, hogy 2 éve elég sokszor játszották a rádiók (akkor ment, amikor Bob Sinclar - Taj Mahal-ja is). A zene alapvetően egy feldolgozás. Elkezdődik egy férfi vokállal aztán átmegy egy lágy zongoradallamba és az utolsó hangokat beakasztják-Ez a szám veleje. Talán progresive funk stílus.
    Remélem ráismer valaki.
    Üdv.
  • DJ Skyline
    köszi szépen!
  • ProGabe #4489
    KATT
  • DJ Skyline
    nem nagyon hallgatok ilyen zenét, de ez valamitől megtetszett! kíváncsi lennék az előadóra, számcímre! köszi
  • Paranoia
  • Wicked Belzebub
    Tessék :)
  • Paranoia
    Hi

Azt a számot keresem ami Én és én meg az Irén(Me, Myself & Irene) filmbe volt amikor Charlie (Jim Carrey) elborúl az agya:D "ná ná nánáná we goná rák jú"kislányok,ennyi szöveg van benne:).Aztán hallotam vmelyik autós reklámban is,de sajna nemsikerült meg jegyeznem,melyik kocsi volt,h reklamadatbazis.hu-n megtudjam legalább nézni...

• Robogo
    Sziasztok!

Lécci meg tudjátok nekem mondani ezeknek a számoknak a címét,amik a videó allatt mennek:

Movie

Előre is kösz!
  • Japep
    Van egy szám, aminek a rádióban így hallottam a címét: Miss Galant-Do you, de így nem találom. A refrénje pedig: Baby can you listen to me.

Ha valaki tudja a címét, írja már le nekem...előre is kössz!
  • Zséé
    Kösz!
  • ProGabe #4481
    KATT

#4477:szívemből beszélsz!csak én már nem fecsérelek szavakat,betűket,gondolatokat,stbstb ezekhez a förmedvényekhez,márcsak azért sem mert amit mondanék,írnék az nyomdafestéket nem tűrő lenne,nem mellesleg ezt az új "csodát" szerencsém volt látni,persze csak egy fél percre,annyi kellett hogy az agyam újrainduljon,és egyszerűen félek attól hogy az a degeneráció ami ezeken nő fel milyen lesz,mi lesz itt ha ők vezető pozícióba kerülnek!ugyebár mindig féltették a köv. generációt,mondván mennyire "elfajzottak"(bocs,nem jut jobb szó eszembe) az előzőhöz képest,és mindig tévedtek kb 90%-ban,na most jött el az idő hogy sajnos ez az arány megfordul!köszönhetően a multiknak,a médiának és persze még millió dolognak,minek is kezdtem bele,ez nem az a topik,ráadásul erről hetekig lehetne,sőt kéne,kell! beszélni...
  • Zséé
    Sziasztok!
    Meg tudná valaki mondani ennek a számnak a címét?
    Részlet (Rádiós)
    Előre is köszi
  • zenemano
    Tudtam, hogy valamit kihagyok... de mikor még csak a crazy frog szignál létezett (fél v 1 percben), az nagyon eredeti ötlet volt, csak aztán nagyon sok milliárd bőrt lenyúztak róla, amitől teljesen elveszett a varázsa ... a sok feldolgozás, videó, ilyen logó, olyan animáció, már minden sarkon az szólt vagy az látszódott...DE ezek a mostani idétlen eröltetett csácsumicsá szintű gizda szövegelések felbuggyannak az idióta figurákból... ááá, kár is rá ilyen hosszú hozzászólást tovább fecsérelni :D
    Legyen gyorsan megasláger belőle aztán őszre szépen el is tűnhet oda ahonnan jött...
  • adios
    Crazy Frogot ki ne felejtsd ebből az igen "sokszínű" felhozatalból:)