Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nolycsy
A there she goes c. számnak ki az eredeti szerzõje? Rákerestem DC++-on, de vagy 10 elõadótól adta ki ezt a számot.

Alien
LOL 😄 Megvan, Snow - Informer 😄DD

És van az "én" verziómban is: Snow - Informer 2005 (Rocco Vs. Dj Isaac Club Mix)

Törölt felhasználó
Mostjátszákezt a számot csak nem tudom az elõadót és a pontos számcímet, valami: scoopy doo?

The Water Babies-Under The Tree

Vodafone téli reklámjának zenéje!😉
Dying Soul
Köszi 😊

Christiansen
Freshfabrik az elõadója, nem ismerem õket, így a dal címét sem, de így már egy fokkal könnyebb dolgod van<#vigyor2>

magus
van valami szam, ma szolt radio 1-en, es nem megy ki a fejembol, az utat figyeltem, csak fel fullel hallgattam, de most nem tudom kiverni, a szoveg vmi ilyesmi azt hiszem:

you are avenger, vagy you got avenger, vagy vmi ilyesmi, egy csaj enekel benne, vmi pop baromsag

Koszi, tenyleg az!
Egy lany kuldte nekem 😄
Elvie
köszi szépen!<#vigyor2><#worship>

Hixer
Jaj sorry elfelejtettem, hogy te elõbb voltál sorry. Nah a számok amiket kértél:

az elsõ ami a putfile.com-on van:

Boston - Something About You

a második a retro77 oldalon:

Supafly vs. Fishbowl - Let's Get Down

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
ezt a hangot bárhol felismerem...

Alizée - J'En Ai Marre!

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

ismerõs, honnan vetted fel?
nem Julieta Venegas? jah nem, az mexikói, ez pedig franciának tûnik, de a stílus hasonló

Dying Soul
Volt régebben egy szám, egy magyar együttestõl, angol nyelven, az volt a klippje, hogy tûzoltókat mutattak akik a helyszínre siettek, majd a klip vége asszem az volt, hogy beszakítják az ajtót baltával. Nem tudja esetleg senki?

Tudnatok segiteni abban hogy ki lehet az eloado es mi lehet a cime a szamnak?

zene
Elvie
senki?😞
Lenne még egy:remélem tudtok segíteni😉
Ezen az oldalon a 2. szám (jobb felsõ sarokban lehet beállítani)nem tudjátok véletlenül hogy kinek a száma,és mi a címe?Elõre is thx!

Bandee1987
hopsz, sry, rossz helyre irtam 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Elvie
#1465-eeez?ez tuti nem Cserháti<#nevetes1><#nevetes2>

Bandee1987
Cserháti Zsuzsa - Egy elfelejtett dal

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Elvie
Sziasztok! Meg tudná esetleg mondani valaki ennek a számnak a címét? Elõre is thx!

Sné Zsuzsa
Extend 😊

José Gonzalez - Heartbeats

Canon 450 D

tudja vki, h mi az új sony tv reklámjának a zenéje, ahol pattog a sok színes labda? elõre is kössz
Hi!Nem tudja vki, hogy mi az új pannon gsm reklámzenének a címe?amelyikben rózsaszirmok hullanak a terhes csajra.Ha tudja vki az írjon please.

Visca El Barça!

Dichter
Neked??? 😄😄

Nem nagyon egyezik a zenei ízléseddel 😄

nekem megvan torrentrõl 😛

Sné Zsuzsa
Sziasztok!

Volt egyszer ...hát már elég régen a "Találkozások" nem tudom micsoda után egy zene...egy feka zene...nem tudja valaki annak a számnak a címét vagy elõadóját? (asszem az rtl klubon megy a mûsor...a végén volt belõle egy részlet, mikor az animált csaj megy és mondják a támogató nevét)

Canon 450 D

Taylor
Az alábbi címen egy Hungária zene van, csak a címét nemtom.
Bocsi, kicsit rossz minõség, de ha valaki ismeri az jelezze.
Köszi
Hungária

Dichter
Árulnak CD-t is mindíg. Kérd el, és lesd le 😊

Sné Zsuzsa
Huh ez jó 😊 Köcce én is!

Canon 450 D

Ramore
A budapesti aluljárózenész indiánok albuma fellelhetõ a neten? Egyáltalán tudja valaki a banda nevét?
Deego - Csak egy levél

Hixer
Nah már megint... mindegy.. értem én, de azért az IMDB-t kézbe kéne néha venni!

Soundtrack

ezen a listán a filmben szereplõ összes zene általába rajta van.. nézzd meg mindet és meglesz

Még nem válaszoltak
Elvie
<#nemtudom>ott sem tudták?

Az eredeti soundtracken nincs rajt az a szám!
Elvie
khmm,a fórumkeresõ asszem nem dísznek van😊amúgy:Filmzene topic

Bocsi hogy nem a témában írok, de nem akarok eg újabb témát nyitni : Nem tudja valaki milyen zene megy a Mobil címû film végén (amikor a szereplõket írják ki)? Elöre is köszi
Elvie
nm 😊

elég rövid a szám,de megfelel<#bohoc><#bohoc> megegyszer köszi.<#worship>

oks köszike <#worship>

Elvie
Reklámzene topic 742-es hsz-tõl olvasd el😊

ha emgtalálnám..<#email>

Elvie
olvass vissza a reklámzene topicban!

hali 1 kérdésem lenne,az "új" pannon gsm reklámban van az a szám,annak mi a címe?<#zavart2>tesomnak kéne<#hawaii>valaki pls mondja meg!!

Sné Zsuzsa
Te egy isten vagy!!! <#eljen><#worship>

Köcce!!!

Canon 450 D

Hixer
Bobby Helms - Jingle Bell Rock

Sné Zsuzsa
Sziasztok! Sajnos sem a szám címét nem tudom, sem az elõadót.

A szám elég régi és karácsonyi...szinte minden filmben benne van...azt énekli egy férfi, hogy "Jingle bells, jingle bells, jingle bells rock..." , Nagyon jó a hangulata, de sajnos nem tudom tovább...asszem a Swarci-féle "Hull a pelyhes" c. filmben is benne volt, de aki látta vmelyik nap a 7.mennyországot ott is benne volt....amikor a nagyobbik fiú beöltözött télapónak ...ööö... 😊)) Többet nem tudok róla elmondani 😊

Tudtok segíteni?

Canon 450 D

Elvie
beethoven sors szimfóniájának egyik feldolgozását keresem.ha jól emlékszem,néhány évvel ezelõtt játszották rádióban,itt-ott;egy néger(bár inkább félvér,olyasmi,mint Craig David)srác énekelt benne,és azt hiszem,a klipjében az utcán mászkálva énekelt.tudna valaki segíteni?<#help>

Methos from GH
Pedig kerestem ezerrel... 😞

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Elvie
már én is kérdeztem... 😞