Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yamboo - Kalinka
c. számra gondolsz... aztán, hogy a sokféle mixbõl neked melyik kell döntsd el 😄
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
http://gprime.net/video/
csupa csupa baromság... de garantált 😄
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Bushman - No One Else
egyébként a legegyszerûbb megkeresni azokat a számokat, amiben szöveget is hallasz!! megpróbálsz kiemelni egy részt, majd idézõjelben a google-ba rakod és utánaírod, hogy LYRICS tuti kidob pármillió találatot, vagy fórumot, ahol megleled a választ! azaz nehéz ahol nincs szöveg...
nice legs. what time to open?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Black Eyed Peas - My Humps
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Még egy számot keresek, ez is egy régi rap szám ebben champ - tequila zenei betét van.
Ha tudod segíts!
Sem az elõadót sem a címet nem tudom.
Blue Lagoon - Now That We Found Love
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
a Randiguru végén van egy szám amikor két sorba állnak és középen nyomják a dance-t!
Mi a szám cime?
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Bossa nova zenei betét van benne (ami az Austin Powerben is van).
Sajnos nem tudom sem a címet sem az elõadót.
Annyit megtudtam Hogy Quincy Jones Soul Bossa Nova címû száma lett feldolgozva rappesített változatban.
Eredeti: Patrick Hernandez - Born to be alive.
Penta P kisfaszom nélkül.
Annó volt az a szám, hogy "egy szál bikinit vittem el az útra, szétmarta a bugyimat az ultra..."
ennek nem kenitek a címét és elõadóját???
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!