Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szám
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De engem naon emlékeztet 1 Belga számra is 😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
ennek a nótának mi a címe, ki az elõadója?
az egyik rádióban hetente 2-3 alkalommal leadják, de sose mondják be a címét, legfeljebb azt, hogy "ez jó volt". betelfonálni nem fogok, hogy figyimán, a habavinbinyeba... számnak mi már a címe he? :-D
köszi!
http://lacejunior.atw.hu
http://lacejunior.atw.hu
ezt mindenkinek hallania kell 😄😄😄😄😄😄😄😄
Lovaink patái alatt csontok ropognak, keresztények irgalmat nem kaphatnak! Pogány Diadal!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
egy régebbi garbage szám címe érdekelne,a klipjében a csaj láthatatlan volt csak a ruhái látszottak.a végén állva pisilt,az volt a csattanó.emléxem hogy jó dal volt de nem tudom a címét,nem tudom megszerezni...köszi elõre is
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Esetleg megkereshetnéd a két klán honlapját és írni nekik egy e-mailt, próba szerencse
#1660: Ritkan hasznalom a numetal szot. 😉
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A TV2-ön lesz egy új sorozat Doktor House a címe, a bemutatójában hallható aláfestõ zene címére lennék kiváncsi.
Köszi elõre is a segítséget.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
ui: Ha senkisem jon ide minek ez a topik? 😄
Lego: En nemism.
Mufaj trance. Minoseg szar, mert igy csak 580k. 😄
Itt a link.
ami vasárnap volt Cobra11-ben a film végén volt valami király szám.
ha vki tudja a címét akkor írja meg legyen szíves!
Köszi mindenkinek!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
egy klasszikus zene részlet, lehet ismert, és szeretném a címét megtudni:
Annyit tudok róla, hogy Beethoven egyik zongora versenye, asszem. Bárkinek ismerõs stb. sgítsetek! elõre is kösz!
itt van a részlet, asszem ez az eleje... csak olyan 400 Kb szal nem nagy!
RÉSZLET
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Mi annak a szamnak a neve, amiben szt eneklik hogy:
"Hej, soha ne felj hogy hova sodor a szel..."
Köszi a segelyt!
valami ilyesmit mond benne: di nádá the dum ..
??
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?