Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
elõre is thx
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Én is a segítségeteket szeretném kérni! Van egy szám R&B, sajnos sem a címét sem az elõadot nem tudom! Olyan van benne hogy: uh, áh 😄!!
Fogalmam sincs mi a címe, elõadója! Elõre is köszönöm a segítségeteket! Üdv: Roni
megtaláltam a zenét is eléggé nehezen
nem ismerem, de a legjobb ha írsz a webmesternek <#heureka>#heureka>
Thanx
Dancin'
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Na na hey hey kiss him good bye<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
néha ilyen tömeg énekli hogy nánánáááánááá nánánáááánááá ÉÉ éééééééh, óóóhóóó nánáá
skót duda alap van rajta....
állítólag scooter de hogy melyik száma:S
Egyed meg a fiad! lássam hogy szétszakad....
Itt bele tudsz hallgatni, szerintem a "The Diva Dance"-re gondolsz, a többi már csak egy fájlcserélõ dolga😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
zene
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ashlee Simpson- L.O.V.E
😄
köszi
Egy mostanság elõ-elõforduló számról volna szó a picit diszkósabb frekvenciákon...
Sajnos a számról nem tudok sokat, néhány hölgy énekli (csak a refrént ismerem ezért érdekelne a szám) kis torzítással.
nos, szöveget nem tudtam a refrénbõl kivenni, csak ilyen blabla részeket, ez a nagy gondom.
Ha valaki mégis felismerné, sokat segítene.
Nagy vonalakban ezt tudtam kibogózni:
elo elo elo elo i i
elo elo elo
lálálá
elo elo elo elo i i
elo elo elo
??? who we say
elo elo elo elo i i
elo elo elo
és még 2X kb...
ez a számnak már a vége felé van....azért kíváncsi vagyok ebbõl bárkinek beugrik e 😄😄
ezt a részt a számból sikerült felvennem, ha van hova feltöltenem, belinkelem...hátha az segít. 😊
Köszike!
zene
Keresem ennek a mixnek a tracklistáját vagy bármilyen adatot róla. Ha valakinek beugrik valami, szóljon! (A file: unknown.mp3, 24kbps, 16kHz, 7.5M😎
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Csak egy valaki ismerheti 😄j Schultz !!!!! Õ játszotta a Fortunában .
Ha valaki tudja hogy hol lehet elérni vagy estleg ismeri küldenék egy cd-t.
Élõre is köszi.
Tegnap néztem a Cadillac Drivet az RTLen, és volt benne egy szám amikor éppen vhol Kanadában voltak, és ezalatt ment. Asszem zongora volt a fõtémája, alatta kisérte dob meg basszus. Esetleg valaki nme tudja a szám címét?
trance asszem
http://youtube.com/watch?v=PkbB-X9654s&search=arnold%20rave