Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Captain Sparrow
fall out boy - dance dance

Hellotok nem tudjátok hogy honnan lehet leszedni ezt a zenét Belmondo: Lesz, volt, van?
Glpetyus
Tárgytalan ^.^

Glpetyus

Mi az a szám,ami mostanában a Sziget "fesztivál" reklámja alatt megy ?
Rádióban,pl a roxy-n szoktam hallani,de a tv-ben leadott reklém alatt is az megy.

<#help>

Captain Sparrow
Csá!
miannak a számnak a cime.. 😄
a coolon volt ma.. a cimét pont nem láttam 😄
a klipbe egy ilyen szalagavat féle buli megy (rockzene amugy) és van egy csávó (vöröshaj, pajesz, bajusz...) és a buli közben ott olvassa a könyvet, meg odameny minden csajhoz és lekoptatják..
elég sok a klipben az olyan rész mikor megáll a zene és pofáznak szal ien szituáció van

Dying Soul
Nemtudom ki néz itt Cartoon Network-öt<#idiota>.. Az lenne a kérdésem, hogy tudja-e a valaki, hogy a Billy és Mandy kalandjai a Kaszással reklámja alatt milyen zene szól?
Annyit értek belõle, hogy Don't fear the reaper.
Köszi!

I3andy
Nem tod vki linket adni az axe click reklám zenéjéhez?

[Jakuza]
Ide is irok hatha tudna nekem valaki segiteni.
Keresnek egy szamot es nem tudom sem az eloadot, sem a szam cimet.

A szam egy kicsit rockos beutesu tehat nem a mai tucc-tucc zenei stilus.
3-4-es uteme van tehat eleg porgos, tipikusan olyan zene, aminek a ritmusat ha hallja valahol az ember automatikusan atveszi.
Szinte az egesz szovegben vegig everybody-snak, valami hasonlo szovege lehet:
"Everybodys knows, Everybody goes, Everybody does, Everybody lose" s kozben szol alatta vegig valami ilyen utemben az elektromos gitar da-tam-tam-da-ta-tam.
Stilusra leginkabb a "Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way" szamara hasonlitanam, de talan ez valamennyire lassabb.
Ja azt elfelejtettem megemliteni, hogy az enekes ferfi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Amikor elkezdõdik a szám szól ez hogy if you re happy... majd a taps helyett szól ez hogy "ducc-ducc" és így tovább.

Ki tudja mi volt a mai Totalcarban a szám címe ami akkor ment mikor ökörködtek a kis motorcsónakkal?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Hixer
Ilyet találtam ez sztem francia zenekar, meg nem egészen az eredeti, de ritmusosabb és abból van, de ha nem ez az sztem adj meg több ismertetõjegyet és hátha ráismerünk, mer amit leírtál az bármilyen otthon készített remix is lehet amit nem lehet megtalálni

ITT

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

látom van reklámzene topik is, sry 😊

Hali, nem tudjátok a legújabb Arany Ászok reklám alatt milyen zene megy? Bocsi ha hülyeség 😊

bocsi az "és sok" nincs benne 😊

Egy szám címe kéne segítsetek a lényege hogy angolul éneklik hogy "ha jó a kedved üsd a tenyered és sok" elég jó kis "duc-duc" zene elõre is thx

Tibor
A Viva Comet reklám zenéjének elõadója és címe mi?
elõre is thx

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Sziasztok!

Hétvégén fél füllel belehallgattam a Millenáris Parkban a Kistehén Tánczenekar koncertjébe és volt egy szám, ami nagyon megtetszett, örülnék, ha valaki tudná a címét. Pörgõs, latinos szám sok gitárral és az egyetlen szövegrészlet, amit értettem: "szerelmes vagyok"... (ilyen címû számukat nem találtam a neten)

Köszi elõre is! <#vigyor0>
soharobi
Gondolom hülyeséget kérdezek, de nem tudjátok miért van az ha a megauploadról vagy a rapidshare-ról letöltök vmit, akkor az lemezre irás után gurabugrál?
Jó lenne ezt kiküszöbölni... <#confused>

Nahátocska.... mostanocska akkorocska ilyenkorocska mivanilyenkorocska???

Swy
ja bocs nem azt ismerem! így hangzik: Ti ti ti ti ti ti tü tü tü tü tü tü ti...
Érted már?
Nem egy ilyen bevonuló zene! akkor kezdõdik mikor elkezdi mondani a szöveget asszem és ilyen magas hangon!

http://bf2s.com/player/swy/

Oziris666
Köszi!

Igen erre gondoltam!!!😊
Dejó h kitaláltad!Köszi még1szer!😊

SERGIO MENDES (and THE BLACK EYED PEAS) - Mas Que Nada

Oren
sziasztok tudja valaki mi a szám címe ami a videó alatt megy?
http://nikefootball.nike.com/nikefootball/index.jsp#,en;jogatv,14,0

sürgõs lenne
köszcsek

tárgytalan

(Aha - Take on me club mix ha valakit érdekel 😊)

Tudja valaki ennek a számnak a címét?

elõre is kösz

Sziasztok! Ha valaki volt esetleg tegnap Flörtben (05.20) az nem tudja véletlenül mi volt az utolsó szám amit a Hybrid játszott?
Swy
nem adott ki semmit találatnak a google!!!

Aventura-Obsession. Erre gondolsz?
Köszi Oziris666, idõközben sikerült megtalálnom. Most is épp azt hallgatom.
Dying Soul
Tankcsapda - Mennyország tourist

nightsucker
Hello Szerintetek melyik az a szám ami az Argo ban van amikor a nagy fero és a másik szereplö meneek a kocsival és egy rock szám megy allata szerintem valamelyik tankcsapda elöre is köszi.

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Bob Sinclair & Gary Pine - Love Generation (Megasztár c. mûsor végén hallható, mikor a támogatókat sorolják) Erre gondoltál?

berlinboy6329
Nem tom mennyire vagytok otthon hardcoreban,de a számot nem tom megmutatni, h mit keresek,de azt tom h 2004-es thunderdomeban van benne.Van 1 thunderdome 2004 nevû klippem,ahol megy 1 zene és annak kéne a címe.Annyit tok h a csávó azt kiabálja, h Oh My Goooooood!Ennyi többet nem tok. 😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

soharobi
Nagyon szépen köszönöm a segitséget mindenkinek, fõleg HIXER-nek. El sem hiszitek mekkora örömet okoztatok most a feleségemnek. 2003as Boat-party óta vár rá.. A Palackban Tiestón, vagy Armin Van Buuren (ármin a szomszédból!) leisszuk. <#pias><#integet2>

Hixer
http://www.sendspace.com/file/wdq8w8

itt fannvan a KJP vs Scumfrog, ami szerény véleményem szerint jó ha 2-3 hangban eltér a club mixtõl!! szal amíg az meglesz sztem ez is elég jó

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
Jah majdnem... ez a szám vhogy eléggé bõvelkedik mixekben, nekem ezek vannak meg:

KJP vs Scumfrog Vocal Mix
Remix
Goldtrix Club Mix
Mac Quayle Extended Mix
Shanghai Surprise Mix
Scumfrog Knob Dub Mix

és még van több mix is de azok nem jöttek le... megpróbálom megszerezni a Club Mix-et ok?

vigyori14
ja és még egy számot keresek. aztmondták nekem h friderikusz nak volt régen a mûsorának a zenéje azok a szép napok vagy ilyesmi ez is angolul szokot mennni nyiregyházi gold fm en, ha valakinek megvan lécci irjatok.

Skillet - Collide

KUUUUUUUUUUURVAJÓ ahhh

MxPx - Wrecking Hotel Rooms

KUUUUUUUUUUURVAJÓ ahhh

vigyori14
üdv. nincs meg valakinek PJF- szerelem száll száma angol szöveggel? ha megvan valakinek lécci irjom már privit. elõre is köszi.

+p

Bittersweet symhonyra gondolsz?

Swy
hallgatja v.ki a radió 1-et??
Azon a megasztár rekláma alattm megy egy szám amit mellesleg a kegyetlen játékok címû filmben hallóttam.

zene ami kéne
Hali emberek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon fontos lenne mert régóta keresem ezt a számot de még most is lehet hallani discokba... aki tudja a szám cimét az irja meg v privibe nagyon fontos lenne elõre is köszönöm mindekinek Gabeszg

katt
nemtom hogy erre a verzióra gondoltál e...

Dichter
Rákerestem csak a vicc kedvéért DC-n, és több mint 10 találat. Independence hub. Szerintem nézz fel.

soharobi
.

soharobi
Szia. Képzeld vagy én vagyok rohadt pancser, vagy én már nem vágok semmit. Szinte mindent le tudok tölteni a net-rõl, természetesen azt a számot nem amivel az assszony nyaggat.az Annie Lennox - Pavement Cracks.....
Pedig már azt is tudom melyik mix az igazi. Annie Lennox - Pavement Cracks Srumfrog CLUB MIX! Sehol sem engedi letölteni, még pénzért sem! Hiába löktem bárhova a creditkártyaszámom, olyan kifogások voltak, hogy miért nem angliában, máshol meg az U.S.A. -ban vagyok. Full gáz, hogy az én pénzem büdös... Van ötleted, hol tudnék hozzájutni ehez a számhoz? Az Amazon.com is csak az adataimra kiváncsi, megvásárolni nem engedi. VAGY ÉN VAGYOK NAGYON PANCSER....<#fejvakaras>

tavaly nyáron bulgáriában nyaraltam ,éjjel nappal 2 discosongot nyomtak se elõadót se számcimet nem tudok ha valaki viszont igen annak nagyon meg kõszõnném ha tudna segiteni.
Nemtom válaszoltak-e már neked de a zene az a Get Far - Shining Star
Magnumrolcsi
Köszi. Ez volt az!