16931
-
zenemano #4877 Már rég betelefonálhattál volna a Roxy-hoz... lehet segítenek ők is, ha itt nem ugrott be eddig senkinek... -
Realtibi #4876 inkább pop -
Szabi1991 #4875 de vmi iesmi ?
vagy egyáltalán mien ? pop , rock ? -
Realtibi #4874 nem -
Szabi1991 #4873 ez lenne ? :D -
Realtibi #4872 öö
lenne egy oylan szám aminek nemtom a cimét
az megy benne hogy egy csaj énekli benne hogy fallin in loveés többször modjaj egymás után
kösz -
Hydroceph #4871 #4852
sracok valaki pls, több infot nemtok :( -
zenemano #4870 Nem lene rossz előkeresni azt a A. v. B. mixének elejét, amire utaltál és azt belinkelni ide, mert így lehet nem ugrik be a többségnek. Próbálj utánanézni melyik mixe kezdődött így... s ha megvan szólj, én is rákeresek, mert az összeset én se tudom végigbogarászni, mert nem tudom hallás alapján eldönteni melyikre gondoltál (érted a dilemmámat?). -
zenemano #4869 A "zene-rengetegben lakok", ismerem pár zeg-zugát, s ha valahol már jártam akkor egyből beugrik hogy az adott zene-részlet mifán terem... :D -
#4868 Hi all
Ebben a videoban kiirja a zene cimét de hiába keresek rá nem találom meg...lehet rosszul irnám a cimét vagy mi? valaki segitsen plzLINK -
#4867 Köszi, eddig az összeset! Amit itt kérdeztem, eddig mindig te adtál rá választ... :D
Fejből megy, vagy valamilyen oldalról? -
csaabz #4866 Valaki nem tudja véletlenül?? -
zenemano #4865 A csodával határos, hogy ezt az agyonjátszott de persze jó számot még nem írta be senki. (megnyugtat a tudat hogy a Moulin Rouge-ban ötletesen mixelgetnek, ellenben a ....)
Psycosomatic Ft. Francesca - Get On Da Move (Maurizio Nari Club Mix) -
#4864 Áhh, dehogyis :D Közben meglett: "Yves Larock - Rise Up" elég jó, főleg a Vandalism remixben -
#4863 #4845 -> Ez engem is érdekelne... :D -
#4862 ( Ja, abban nem tudunk segíteni... :D ) -
Szabi1991 #4861 (sztem nemtudja átküldeni gépre..) -
#4860 Töltsd fel ide.
Én is így csináltam! (Pl. ha telefonnal veszed fel akkor a formátuma .amr /legalábbis SE-nál/ ezt Quicktimemal át lehet konvertálni .wav-ba, azt pedig már könnyen át lehet .mp3-ba) -
Szabi1991 #4859 küld el e-mailben magadnak.. -
#4858 van felvételem radio-ból de nem tudom itt megmutatni...
-
Szabi1991 #4857 aui ? :O -
Szabi1991 #4856 naksi vs brunner feat marcie - somewhere over the rainbow ? -
#4855 amúgy elég egyszerű a szövege, a a aaa, u u uuu, i i iii , sztem aki ismeri, az ebből úgyis ráismer. A címe kéne, meg ha lehet, akkor előadó is... köszi mindenkinek! -
#4854 Sziasztok, van egy felvételem egy számról, aminek szeretném tudni a címét,de nem tudom, hogyan szúrhatnám be ide??? -
#4853 Hy. Angliában elég sokat játszottak egy új electro-house-os remixet. Szerintem Bob Marley feldolgozás de nem biztos, és azt éneklik benne,hogy "over the rainbow...". De nem az új Yanou - Sun is shining feldolgozás az (legalábbis nem a Dirty South, Michael Gray remixek) -
Hydroceph #4852 sracok már megint én:( roxyn szokott menni egy szam, nemigazan vagok belole sokat csak h eleg surun hangzik el benne az "alway you thinkin of me" :p valaki tudja mi az?:) -
#4851 Ennek a számnak nemtudjátok a címét?
http://www.youtube.com/watch?v=Ey6-BHczHRI
(az elöbb rossz topicba ment sorrít) -
#4850 szia!
privi ment! -
chatgyerek #4849 hello! van egy zene amine kéne az előadója és a címe!Hogyan tudnám eljuttatni hozzátok a zenét?(telefonol vettem el)
-
Szabi1991 #4848 Someday-Nickelback -
benkoszabi #4847 hali. Keresek egy számot, de nem vagyok biztos a dologban. Ha emlékezetem nem csal a klipben egy karambol van feldolgozva, méghozzá ha jól emlékszem egy kisteherautó/platós terepjáró karambolzik...és ha jól emlékszem, egy Nickleback szám volt, nem oylan régi, 1, vagy 2 éves talán.
Előre is köszi
-
Szabi1991 #4846 A keresett "/downloads/Audio_Track-09.MP3" állomány nem található... -
#4845 Ez szám mi (címe/előadó)? Régen tudtam de mosmár nem:( (ja és azér kell mer nekem ez szar verzió van meg:()
Szóval a zene:)
Javítva! -
Szabi1991 #4844 -
josi1 #4843 Ez az NAGYON, NAGYON szépen KÖSZÖNÖM!!
-
Szabi1991 #4842 Frensys - Végtelenben (Fix.TV Electro Mix) (letölthető az oldaláról..) -
josi1 #4841 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani ennek a számnak a címét ?
link itt!
Előre is köszi a segítséget
üdv
josy -
Paranoia #4840 azt.ja -
benkoszabi #4839 Köszönöm szépen. Csak kiváncsiságból, de viszonylag pontos elirást adtam? gyorsan beugrott, hogy melyikrol van szó? -
Paranoia #4838 U2 - Sweetest thing