Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a szám,ami mostanában a Sziget "fesztivál" reklámja alatt megy ?
Rádióban,pl a roxy-n szoktam hallani,de a tv-ben leadott reklém alatt is az megy.
<#help>#help>
miannak a számnak a cime.. 😄
a coolon volt ma.. a cimét pont nem láttam 😄
a klipbe egy ilyen szalagavat féle buli megy (rockzene amugy) és van egy csávó (vöröshaj, pajesz, bajusz...) és a buli közben ott olvassa a könyvet, meg odameny minden csajhoz és lekoptatják..
elég sok a klipben az olyan rész mikor megáll a zene és pofáznak szal ien szituáció van
Annyit értek belõle, hogy Don't fear the reaper.
Köszi!
Keresnek egy szamot es nem tudom sem az eloadot, sem a szam cimet.
A szam egy kicsit rockos beutesu tehat nem a mai tucc-tucc zenei stilus.
3-4-es uteme van tehat eleg porgos, tipikusan olyan zene, aminek a ritmusat ha hallja valahol az ember automatikusan atveszi.
Szinte az egesz szovegben vegig everybody-snak, valami hasonlo szovege lehet:
"Everybodys knows, Everybody goes, Everybody does, Everybody lose" s kozben szol alatta vegig valami ilyen utemben az elektromos gitar da-tam-tam-da-ta-tam.
Stilusra leginkabb a "Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way" szamara hasonlitanam, de talan ez valamennyire lassabb.
Ja azt elfelejtettem megemliteni, hogy az enekes ferfi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
ITT
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
elõre is thx
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Hétvégén fél füllel belehallgattam a Millenáris Parkban a Kistehén Tánczenekar koncertjébe és volt egy szám, ami nagyon megtetszett, örülnék, ha valaki tudná a címét. Pörgõs, latinos szám sok gitárral és az egyetlen szövegrészlet, amit értettem: "szerelmes vagyok"... (ilyen címû számukat nem találtam a neten)
Köszi elõre is! <#vigyor0>#vigyor0>
Jó lenne ezt kiküszöbölni... <#confused>#confused>
Nahátocska.... mostanocska akkorocska ilyenkorocska mivanilyenkorocska???
Érted már?
Nem egy ilyen bevonuló zene! akkor kezdõdik mikor elkezdi mondani a szöveget asszem és ilyen magas hangon!
http://bf2s.com/player/swy/
http://nikefootball.nike.com/nikefootball/index.jsp#,en;jogatv,14,0
sürgõs lenne
köszcsek
(Aha - Take on me club mix ha valakit érdekel 😊)
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
itt fannvan a KJP vs Scumfrog, ami szerény véleményem szerint jó ha 2-3 hangban eltér a club mixtõl!! szal amíg az meglesz sztem ez is elég jó
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
KJP vs Scumfrog Vocal Mix
Remix
Goldtrix Club Mix
Mac Quayle Extended Mix
Shanghai Surprise Mix
Scumfrog Knob Dub Mix
és még van több mix is de azok nem jöttek le... megpróbálom megszerezni a Club Mix-et ok?
KUUUUUUUUUUURVAJÓ ahhh
KUUUUUUUUUUURVAJÓ ahhh
Azon a megasztár rekláma alattm megy egy szám amit mellesleg a kegyetlen játékok címû filmben hallóttam.
http://bf2s.com/player/swy/
Hali emberek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon fontos lenne mert régóta keresem ezt a számot de még most is lehet hallani discokba... aki tudja a szám cimét az irja meg v privibe nagyon fontos lenne elõre is köszönöm mindekinek Gabeszg
Pedig már azt is tudom melyik mix az igazi. Annie Lennox - Pavement Cracks Srumfrog CLUB MIX! Sehol sem engedi letölteni, még pénzért sem! Hiába löktem bárhova a creditkártyaszámom, olyan kifogások voltak, hogy miért nem angliában, máshol meg az U.S.A. -ban vagyok. Full gáz, hogy az én pénzem büdös... Van ötleted, hol tudnék hozzájutni ehez a számhoz? Az Amazon.com is csak az adataimra kiváncsi, megvásárolni nem engedi. VAGY ÉN VAGYOK NAGYON PANCSER....<#fejvakaras>#fejvakaras>