Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pelleri
Vki nem tudná megmondani ennek a számnak (1M😎 az elöadóját/címét?Egy flessbõl szedtem ki mert megtetszett,csak eléggé recseg sajna 😞 Elöre is köszönöm

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

Barney Tech
Ez ez köszke.
Amugy nem is nekem kell <#fogmosas>
De gondolhatjátok kinek 😄

Törölt felhasználó
És ha ezt keresi ,akkor itt meg is találja ,egy regisztráció után:

Geek in the pink
drowns41
Szerintem te ezt keresed:
Jason Mraz Geek In The Pink

http://sum41.uw.hu

Barney Tech
<#mf2>

Dying Soul
A lényegen nem változtat.<#gonosz1>

Barney Tech
Heh nemrég keltem fel.De mind1

Ki a f*szt érdekel, hogy milyen számokat hallgatsz???
Egyszerûen csak azt nem tudom felfogni, hogy nem sikerül 3-5 értelmes magyar mondatban leírni, mit akarsz.

14-18 között

Jah, bocs. Így már világos. <#shakehead>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Barney Tech
Neked mi a fasz bajod van bazze én beleszolok milyen számokat halgacc bazze.
<#gonosz3>

<#wilting>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Barney Tech
Mi a cime annak a számnak nemtom hogy ki énekli vlaami ööö amikor mennek az utcán és hallgatják a zenét ilyen nagy bazi fülhalgatóval és másnak is mutatja hogy vegye meg az abumát a csávoka rozsaszín poloba van.
Aztán a vége felé a ö......nemistom

Köszi szépen

Hixer
esetleg keress rá arra, hogy Hampster Dance

a guglin 😄

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Landren
esetleg tudja vakai, hogy mi ez a zene ami a videó alatt megy? zene?

sose nyomd fullba a kretént

valami torzított hangon éneklik hogy"didádidádodo didádidádo..." mi ennek a számnak a címe???

Basszus akkor azért volt olyan ismerõs...<#smile> köszi szépen <#worship><#puszis>

Massive Attack - Teardrop

MiloShee
Sziasztok! Magyar zenérõl van szó, Numbred - Live @ HomeClub(2006 jan 27) mixének kb 52.percében hallható. Magyar, progresszív hangzású.A szövegébõl egy kis részlet:
"Most mégis megtalált egy gyönyörû éj
Érzem a lüktetése benned él
Ahogy lélegzem...."
"Ma végre elvarázsolt kedvesem
Szótlanul tûri ahogy meglesem
Az álmaidat és a vágyaidat
A mából (???)"
Sorry a hosszú hsz-ért 😊

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Who wants to live forever?

I3andy
MI a hegylakó filmzenéjének a címe?
vmi queen
köszi

Hellóó 😊 Nem tudjátok milyen zene megy a Dr. House alatt? Amikor szöveteket meg sejteket mutogatnak(az elején)?

Dying Soul
Ennek semmi köze nem volt a topikhoz, gratz.

berlinboy6329
Butterfly-ból az Ophidian a best!<#eljen><#eplus2><#vigyor1>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

cicai
Az😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Hixer
Crazy Town - Butterfly

de ez vicc kám kámma lédi

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

cicai
ismeri vki azt a számot amiben ezt éneklik
kám, kám kám ö lédy, suga baby

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

volt egy heineken reklám asszem a vb-vel kapcsolatban és a reklám allatti szám címe és elõadója kéne elõre is köszi.

igen, kössz.
José González - Heartbeats
Ha erre gondolsz...

Nem tudjátok ki gitározza és mi annak a számnak a címe, egy reklámalatt megy amikor egy csomó színes lufi pattog az utcán és egy plazmatévét reklámoznak benne?
drowns41
Nincsmit 😊

[Jakuza]
Igen ez az thx.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gascoigne
Igen arra, thx! <#worship>

Ps3 ID: Gascoigne74

drowns41
Mas Que Nada-ra gondolsz?

Gascoigne
Nem tudja valaki mi a Black Eyed Peas új számának a címe?

Ps3 ID: Gascoigne74

Elvie
Köszi mindenkinek!<#puszi> Megtaláltam õket! <#vigyor2>

Az elsõ szám: Michael Jackson & Paul Mc Cartney - Say, say, say

a második Eagle Eye Cherry - Save tonight

Landren
HI_TACK: Say Say Say (waiting for you) ez lesz az

Landren
sorry az egy másik szám

Landren
az elsõ szám az a: Beatfreakz - Somebody's Watching Me
ha minden igaz...

Landren
Sziasztok!
Esetleg tudna nekem segíteni valaki. Egy party zenét keresek, ami 2004-05 ben volt nagy sláger a partykon. Tieto The Rock Project címû számának a második fele az nagyon hasonlít rá, de az nem az. Ha így nem megy, akkor megpróbálom telefonra felvenni...
Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni!

Elvie
Sziasztok!
Lenne két szám,aminek nem tudom a címét. Nézzétek el nekem,hogy ilyen borzalmas a felvételek minõsége,de hát mobillal lettek felvéve... :S
http://media.putfile.com/-24-21
http://media.putfile.com/-81-74
Elõre is köszi a segítséget!

TothLaci
Sziasztok, van egy zeneszám, amit leginkább bulikban szoktak játszani, valami olyamit mond benne, hogy mango, vagy manbo nem tudom, de szerintem nem olyan régi, és soknak lehet az egyik kedvenc zenéje.
jax
A Mátrix 2-be van... Come On... Nagyon technosan hangzik...
Valaki?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Dying Soul
Sziasztok!
Van egy videó, az alatta szóló zenére lennék kíváncsi. Csak éppen:
a Videót CSAK ERÕS IDEGZETÛEKNEK nézzék meg. Elég, ha elindítod és leteszed a tálcára a böngészõt. Nézzétek el nekem, én is csak találtam egy másik topikban ezt a linket. Tehát azt kérem, hogy ne anyázzatok, mert nem szóltam.

A videó

cévitamin
Martin Solveig - Everybody

hali!
van egy szam mostanaban a radioban magyar nyelvu es a csaj az evszakokrol enekel . nemtudjatok a cimet ?

Captain Sparrow
köszi