Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Egyszerûen csak azt nem tudom felfogni, hogy nem sikerül 3-5 értelmes magyar mondatban leírni, mit akarsz.
14-18 között
Jah, bocs. Így már világos. <#shakehead>#shakehead>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
<#gonosz3>#gonosz3>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Aztán a vége felé a ö......nemistom
a guglin 😄
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
sose nyomd fullba a kretént
"Most mégis megtalált egy gyönyörû éj
Érzem a lüktetése benned él
Ahogy lélegzem...."
"Ma végre elvarázsolt kedvesem
Szótlanul tûri ahogy meglesem
Az álmaidat és a vágyaidat
A mából (???)"
Sorry a hosszú hsz-ért 😊
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de ez vicc kám kámma lédi
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
kám, kám kám ö lédy, suga baby
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ha erre gondolsz...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ha minden igaz...
Esetleg tudna nekem segíteni valaki. Egy party zenét keresek, ami 2004-05 ben volt nagy sláger a partykon. Tieto The Rock Project címû számának a második fele az nagyon hasonlít rá, de az nem az. Ha így nem megy, akkor megpróbálom telefonra felvenni...
Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni!
Lenne két szám,aminek nem tudom a címét. Nézzétek el nekem,hogy ilyen borzalmas a felvételek minõsége,de hát mobillal lettek felvéve... :S
http://media.putfile.com/-24-21
http://media.putfile.com/-81-74
Elõre is köszi a segítséget!
Valaki?
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Van egy videó, az alatta szóló zenére lennék kíváncsi. Csak éppen:
a Videót CSAK ERÕS IDEGZETÛEKNEK nézzék meg. Elég, ha elindítod és leteszed a tálcára a böngészõt. Nézzétek el nekem, én is csak találtam egy másik topikban ezt a linket. Tehát azt kérem, hogy ne anyázzatok, mert nem szóltam.
A videó
van egy szam mostanaban a radioban magyar nyelvu es a csaj az evszakokrol enekel . nemtudjatok a cimet ?