16931
11552975001178628345.jpg
  • benkoszabi
    sziasztok.
    segitségetek szeretném kérni egy zeneszám megtalálásában, remélem valaki tud segiteni.
    Egy U2 dal ciméről lenne szó. HA jól emlékszem a szám, a 90es évek elején volt népszerű, és a videoklipben a U2 tagok egy auton ültek, Bono énekelt, mögöttük az utcán, a kocsit pedig sokan követték, nők férfiak, gyerekek, de voltak ott tűzoltok, szal oylan volt a videoklip, mint egy felvonulás. A szám maga elég lassú, kicsit bóditó, és ha jol emlékszem van benne dúdolós rész is...
    Ha valakinek beugrott, az kérem irja meg!
    Előre is köszi
  • Szabi1991
    gogle,első találat..
  • grande2006
    És az előadót meg tudná mondani valaki? :)
  • amdopteron
    Hello kéne enkem egy tracklist Nagyi szeme fényéhez film
    grandma's boys ha vki be tudja linkelni naon megköszönöm köhi
  • Paranoia
    Bobby Womack - Across 110th Street
  • Neonsz
    Üdv!

Az új Dreher reklám alatt ami megy zene. Annak mi a címe?
  • Hixer
    ez elég lézeres télleg, thx! de mondjuk úgy értettem, hogy az ének ugyanolyan mint pl a groove coverage remix-ben csak amikor kiálláskor egyedül a hey-hey-hey megy akkor itt a dob indul be ütemenként, amit én hallottam abban meg szinti, ami ilyen lézerszerű volt.. na mind1, ha vki hallotta és erre jár benyögi, ezen ne strapáljátok magatokat, addig is hallgatom ezeket a jó kis számokat.
  • Hydroceph
    :*****
  • zenemano
    Szintén az sg-n:

Reklámzene
    2007.02.18. 22:09 - Hixer (#1707)

Itt megtalálod az infót és még valamit :D
  • Hydroceph
    na jön is a második kér(d)és:p

http://www.ingyenfilmek.hu/file.php?id=392

mi a szam cime amia video alatt szol?
  • Hydroceph
    köszi szépen!
  • Szabi1991
    Alter Ego - Rocker
  • Szabi1991
    Keep It Coming gondolom a szám címe :D
  • Hydroceph
    http://youtube.com/watch?v=e-zyFwE2rmU

02:39 tol van egy durvas resz, valaki megmondana h azt hol, milyen cimen/néven talalom meg esetleg valami hosszabb verzioban?
  • grande2006
    Hello! Valaki legyenszíves mondja meg ennek a számnak a címét! Fontos lenne! Köszi Ez lenne az!
  • Hydroceph
    okés megvan:p
    DJ DESTINY VS ORGAN DONORS-WHAT'S UP
    ha nem tévedek:p
  • Hydroceph
    és ki ez mi ez?:D mert nekem iszonyuan bejön :p
  • zenemano
    EZ elég lézeresnek tűnt nekem, de te majd eldöntöd, a technos alapok viszont garantáltak...
  • Hixer
    nagyon jó, köszi, de sajna nincs ezek között, meghallgattam mindhármat. annyit tudok róla, hogy van egy kiállás benne amikor csak a hey, hey hey hey what's going on megy és közben csak ütemre egy-egy szintihang, hülye példa, de ilyen lézerpisztoly hangok... nah szóval ha tudtok még feldolgozást, amit úgy ilyen partisabb helyeken még lejátszhatnak... előre is kösz, és kösz ezeket is, mert attól még tök jók
  • Hydroceph
    PMbol kimaradt; ja es ez a verzio sztem mindenfelekeppen sz@r :D
  • peete
    Valaki megtudná nekem mondani h mi ennek a számnak a címe ami a videó/http://www.youtube.com/watch?v=qMuodlFauc8&mode=related&search=/ alatt megy?
    Kösszi előre is
  • Szabi1991
    Powered Milk feat. Dj MIKO - What's Up ?

Max Deejay Vs DJ Miko - What's Up (Groove Coverage Radio Mix) ?

zounina - what's up 2007 ?
  • Hixer
    csáó, voltam közelmúltban BeachHouse-on és hallottam egy zenét, namost szöveg alapján már kiderült számomra, hogy a

4 Non Blondes - What's Up?

számon alapult, a jól ismerős szöveg volt benne, nade ez ugye hangszerelt rendes szám az meg egy szinti, techno szám volt, szóval ha tudtok olyat aki ezt használta alapul és ilyen feldolgozás akkor írjátok.
  • BlackShadow
    kösz!
  • Paranoia
    snap - rhythm is a dancer
  • BlackShadow
    ez alatt mi megy? kéne egy havernak. kösz
    http://erotika.indavideo.hu/video/VV_Agi_es_VV_Anett
  • jbal
    Hy!
    Ennek a zenének a címét emg tudnátok modnani ami alatta megy?
    Nyugi ezt már jobban hallani mint a múltkor:D
    Köszi!
  • CB SNIPER #4810
    hey
    igazábol nemide kéne dehát istenem esetleg vknek megvan Tom Novy - Loving you cimü dala vagy az album amin rajta van "Superstar" de böven elég a szám is esetleg ha vk megdobna vele nagyon megköszönném
    elöre is thx
  • Super Saiyan
    a végén thx
  • ProGabe #4808
    hogy nekem mostanában miért nem jutnak eszembe a leg kézenfekvőbb dolgok,hivatalos oldal...

nagyon köszönöm!
  • Szabi1991
    Weezer - Say It Ain't So
  • nebag89
    hali!
    valaki nem tudja h a videó alatt mien zene megy? esettleg vaki nemtudja kivágni? előre isköszi!video
  • bandeeeie
    Sziasztok
    Nemtudom tudna-e valaki segíteni nekem abban, hogy mi lehet annak a számnak a címe és előadója amit keresek
    A 90-es évek eleje, közepe körül volt azt hiszem
    A klipje bábokkal volt megcsinálva és egy vonat ment a hegyek között
    Már régóta keresem és egyszerüen nem jut az eszembe, hogy mi lehet
    Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném
  • csaabz
    Hello!
    Lenne 1 szám, amit már évek óta kutatok. A videoklippről tudok írni pár sort.

Régen, évekkel ezelőtt volt asszem egy tv3 nevű csatorna, azon reggelenként ment a music box, ami egy besmsezős-zenekívánós műsor volt. Ott hallottam sokszor ezt a számot. A műfaja trance. A klip helyszíne sivatag, nagy sziklákkal és egy madárnak öltözött férfit mutogatnak néha. Vokál nincs. Armin Van Buuren egyik State of trance mix-e kezdődött 1 nagyon rövid részlettel ebből a zenéből. Csak 1 pár másodperces bejátszás volt.

Bárki tudna segíteni, nagyon megköszönném.......
  • zenemano
    Töltsd le ezt:
    http://www.kaneandlynch.com/downloads/KL_FANKIT.zip

Ebben van egyelőre a leghoszabb verzió: Kane and Lynch Trailer MP3.mp3

Egyelőre ennyit sikerült kideríteni.
    Gondolom idővel lesz Soundtrack Cd a játékhoz és azon rajta lesz.
  • Paranoia
  • biomage
    lol

azt akartam irni hogy hasonlit a Limp Bizkitre, mér jó hogy nem irtam xDDD
    köszike
  • Paranoia
    Limp Bizkit - Eat You Alive
  • BIZ0906
    Megnéztem a movot is de nincs tippem sry
  • biomage
    hali

Nem rég halotam egy számot én ujra szeretnél halani, egy gond van nem tudom se a szám cimét és az együtes nevét :)
    A video klipben ez volt:egy lány le van kötözve egy székre az erdöben, egy férfi énekel nekki "Rock zenét" közben egy csapat "este van" lámpákal keresik a lányt és elrabloit, a zene végére megtalálják a lányt de az énekes meg a barátai elmenekülnek