16931
-
#4957 Dario G - Carnival de Paris -
#4956 Üdv. Én a 98-as foci VB zenéjének címét keresem, a klipben srácok fociztak salakoson tán, és minden csapat a saját nemzetének színeibe öltözött, vagy volt festve. -
cucmalajmc #4955 kéne egy kis segítség:ez alatt lévő zene címe kellene thx -
Szabi1991 #4954 ( ha rányomsz a meik szocskára, ott egy csomo videó a filmből , abból válaszd ki hogy meik :DD) -
amdopteron #4953 az a baj igy nem tudom:)elmagyarázni:)de mikor a kis japán csávo bemegy hozzá ott meg ordít a zene.:)tom hogy ezzel nem vagy elörébb:)de hát nem tudom vhogy igy normálisabban elmagyarázni -
Szabi1991 #4952 meik az a részlet ? :D -
amdopteron #4951 hello nagy kérdés:)nagyi szeme fényébe van egy zene mikor gp vagy kicsoda halgatja bent az irodájába azt a technot az a zene kellene nekem vagyis csak a címe ha vki tud vmi okosat mondani megköszöném köhi elöre is! -
#4950 Köszi szépen! -
Szabi1991 #4949 -
Szabi1991 #4948 Alex Gaudino - Destination Calibra 12+ :D -
Tsityu #4947 Alex Gaudino feat. Crystal Waters - Destination Calabria -
#4946 Sziasztok meg tudnátok mondani milyen szám szól ez alatt!
Nem vagyok otthon ebben a műfajban de öcsémnek kéne ez a zene! -
#4945 Sziasztok, már hónapok óta keresek egy számot. A Profi filmzenéjének van egy techno-s, pörgős változata (nem a rapp-esre gondolok), ami ha jól tudom Balzsay Karcsi bevonulózenéje is. Valaki tudja a címét, esetleg hogy honnan lehetne letölteni? Ezer hála,
Greg -
Szabi1991 #4944 fájlcserélökön keres rá hogy forma 1 remix..
de az ímélbe +kérdezés egyszerübb lenne :))
amúgy ha jól emlékszem, Tiesto szokott F1 es bulikat csinálni :DD -
#4943 Köszi! -
#4942 Az eleje Tiesto - Adagio for String-re hasonlít nagyon is ,de a folytatás nem ismerős. -
Rolesz #4941 Az az igazság hogy már azóta keresem mióta beküldted ezt az üzenetet ide de mgé mindig nem találtam meg.Tudnál segíteni esetleg eltudnád kü[email protected] -
Szabi1991 #4940 elméletileg : BT - Movement In Still Life -
Rolesz #4939 Kéne egy számnak a címe!Előre is köszönöm ha valaki megmondja.Ez a videó alatt megy -
Paranoia #4938 Bobby Womack - Across 110th Street -
#4937 Hi all!
Az uj Dreher reklám alatt mien zene megy?xD ( Bábu életrekel meg táncol)
A választ előre is kösz!
Üdv.: Baba -
#4936 Üdv!
magát a helyet nem ismerem,de nem tudjátok véletlenül hogy mi ez a zene,ami az intro alatt megy?
Thanks -
zenemano #4935 Elvileg ez volt a kommentek közt:
The song was created for the commercial.
Ahogy sejtettem amúgy is, de ez nem feltétlenül szentírás. Nem árt írni CC-nak és megkérdezni. -
#4934 a zenéről nem tudok semmit, de angolul megtalálod ITT -
1Emese #4933 Sziasztok!
Van egy nagyon régi kedvenc reklámom, biztos ti is ismeritek a Coca-Cola reklám mikor ez a szöveg megy: télen, nyáron , éjjel, nappal mindig, mindenkinek.
Na most ami ez alatt megy zene, az csak ehhez készült?
Amúgy még talán enél is jobban érdekel, hogy ez a reklám valakinek angolul megvan? A hosszú változata, vagy nem is létezik olyan neki?
Köszi a választ előre is :D -
#4932 -
Szabi1991 #4931 [email protected]
[email protected]
itt kérdezd + :p -
#4930 Szeretném tudni az előadó nevét és a szám címét, MTV-n szokták adni a klippet egy srác egyszál kisméretű akusztikus gitárral ül, egy folyó meg egy város van mögötte (talán NY, vagy ilyesmi). És nyakig begombolt ing, szűk nadrág és magaszárú kék Nike cipő (többször ráközelít a kamera a cipőre) -
#4929 bejön az oldal, jön pár versenyautó hang, és aztán jön a music. arra gondolok -
Szabi1991 #4928 a másikban arra a 20 mp-es aláfestőre gondolsz ? -
#4927 köszi köszi! már csak a másik kéne :P -
Szabi1991 #4926 vmien Komodo mix :) -
#4925 És ez alatt? -
#4924 Itt milyen zene hallható? -
#4923 kössz -
Szabi1991 #4922 Spiderbait - Ghost Riders in the Sky -
#4921 köszi -
#4920 az,mégpedig a Paint it Black
cicai:ITT hallgasd meg a sample-ket,ill. keresgélj EZEK után -
#4919 Sziasztok
Mi annak a számnak a címe ami a Ghost Rider (A szellemlovas) című film végén van, mikor kiírják a szereplők nevit.
Köszi -
#4918 hali
erre a számra lennék kíváncsi, úgy tudom Rolling Stones