16931
-
#4997 #4964 senki????? Vagy csak lehetetlent kérek?
-
#4996 ebben a videoban amihat és félpercnél megy szám az mi???
előre is köszi -
#4995 köszi. ezaz -
#4994 A számot amit keresek egy csaj énekel. Elég pörgős és ilyen tuctuc :D
Valami olyasmit énekel, hogy It's gonna be a lonely night, vagy another lonely night.
Aztán a következő szavak is lehet hogy elhangzanak:own, risk, one more, sun.
Próbáltam keresni, de most nem sikerült.
valaki tud segíteni? -
#4993 Köszi!Erre nem nagyon figyeltem...:S -
#4992 a leírásnál ott van ez:Last video of Assassin´s Creed with the song "Born Too Slow".
ráadásul kiírják az elején
az előadó amúgy a Crytal Method -
#4991 Sziasztok!
Meg tudjátok nekem mondani ennek a zenének a címét:
Movie
Előre is kösz! -
Paranoia #4990 Black Attack - Heartless -
#4989 Hi
Mi annak a számnak a címe, amiben A Profi c. film zenéjére rappelnek?
-
levis13 #4988 a videóalatt levő szám címe? + műfaj? Előre is köszi. -
#4987 van egy szám aminek nem találom googleel a címét és előadóját.
ilyesmi hogy: Csillagok égnek fenn, téged vár régen már a végtelen
szomorú az éj, valaki vár úgy hiszem, holnap már messze jársz nélkülem. A stílusa diszkós, vki írja be plz mi ez pontosan, mert kéne. -
#4986 nem ez az? -
#4985 Ez itt miez?
Tudja valaki? Vagy hogy melyik filmben lehetett hallani?
(kissé halkra sikerült) -
#4984 Köszi. Remélem erre gondolt unokatesóm. -
#4983 Szóval az előadó Jack Penate lett volna, de annak a számnak a címét még mindig nem tudom és nemtalálom, pedig az MTV-n már többször is adták...
Szóval abban a klippben egy kis akusztikus gitárral játszik egyedül (mintha egy játék gitár volna)... a háttében pedig a város látható... -
fulton #4982 Szia!
Ennek a számnak a címe:"Ölelj át" előadója ismeretlen(legalábbis én nem találtam meg sehol:)
Viszont innen letöltheted a nótát:
http://users.atw.hu/rlaci/zene/RL%20Laci%20-%20Olelj%20at%20(2007%20feld.%20by%20Zoli10).mp3
vagy ha nem működik akkor:
www.rlaci.atw.hu és ott a letöltés menűpont alatt megtalálod:)
Jó zenehallgatást.
(nagyon jó kis muzsika:DDD)
Üdv:Fulton -
#4981 Rihanna - Pon De Replay
A klipp
-
#4980 Tudom kevés infó, de kéne annak a számnak a címe amiben egy feka csaj énekel egy diszkóban a Dj-nek vagy valami hasonló... és természetesen benne van hogy Hey Mr DJ :) -
#4979 nem néztem meg 1nél többször úgyhogy a részletekre nem figyeltem annyira :D -
Szabi1991 #4978 OST-n nincs rajta, de úgy rémlik hogy az egyik autóban ez szolt :DD
:DD -
#4977 igen? :O
megvan pedig az OST... -
Szabi1991 #4976 Tokyo Driftben is bennevolt :DD -
#4975 beszarok :D megtaláltam
erre gondoltam -
Szabi1991 #4974
talán ez: Chelo - Un Corazon -
#4973 nem süllyedek olyan mélyre. már így is bőven 0 alatt vagyok az előbbi kommentemmel :D -
Szabi1991 #4972 dudold el, és vedd fel mikrofonal -
#4971 van egy szám, nem tudom ki az előadó, nem tudom mi a szám szíme és nem értem a dalszöveget sem
elég sokat ment a rádióban nemrégiben. mint ha ilyen spanyol vagy puert ricoi vagy mittomén rapp lenne, vagy ilyen jamaicás vagy valamilyen ilyesmi.
elég gyors, pörgös a szám. két hangra emlékszem belőle egy vékonyabbra és egy mélyebbre. szerintem mind2 férfi. valami olyami így kiejtésre hogy "táttá rosszó ééáá, tárirá rosszóééáá" namost jólmegaszontam mi? :D
btw a többi számuk is nagyon hasonló erre a számra.
remélem azért tud valaki segíteni a kb. 0 infóból :) -
#4970 htx ^^ -
Paranoia #4969 Limp Bizkit - Break Stuff -
#4968 Ez alatt a videó alatt milyen zene szól? azt tudom hogy Limp Bizkit, csak a szám címét nem tudom : ( -
#4967 köszi -
zenemano #4966 Hát könnyűnek nem annyira könnyű, de mivel érthető kiejtéssel tud énekelni a kisasszony ezért adott egy kis lehetőséget a megfejtésre :
"but there's so much I want to say" lyrics
Írd ezt be google-ba és énekeld együtt a csajjal :D -
cucmalajmc #4965 én mindig nézem a Discovery-t, de fingom nincs. bocs -
#4964 Hali mindenki! Remélem vki tud segíteni!
A discovery-n metn a mutatványmániások bemutatója kb 6 hónapja, és alatta ilyen xilofonos, vagy miylen zene ment, annak nem tudja vki a címét?
A másik szintén a discovery-n ment. a big Daddy reklámja alat szóló zene, ütemesen ordít benne egy faszi.
Remélem jól körül tudtam írni:D, és remélem tudjátok, miről hebegtem!:D -
#4963 thx! :) -
Szabi1991 #4962 Blur - Song 2
(régi nagy kedvencem :)) -
#4961 www.procross.huprocrossoldalon ami megy szám, annak mi a címe?, biztos könnyű, mert szokott menni rádióba is. -
amdopteron #4960 nekem nem tud senki segíteni viccen kívül?:) -
#4959 Én a Fifa 98 (RTWC) introjának a teljes zenéjére lennék kiváncsi, h kitől van és mi a címe. -
#4958 1000 köszönet, anyum nevében is!. :)