Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor elég jó eséllyel megtalálja a google.
itt a legelsõ szám
itt meg 9:32-nél lévõ
és esetleg tudjátok h mi a szám címe, amit mostanában nagyon játszanak mindenhol, vmikor focivb zene volt elvileg, de én copacabana kupán hallottam már, talán BEP, de nem vok benn biztos, help pls
carpe diem
carpe diem
jah és nem shakjira, pedig a haja vmi göndör féle..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kösz all
😞😞
Valaki nem tudja, hogy mi a címe annak a számnak ami a Dulux falfesték vagy minek a reklámjában szól? MOstanában szokott menni az rtl klubbon, meg itt ott. Van a reklámban egy zöld meg egy sárga ruhás nõ, meg egy Bobtail! Szal ha vki vágja azt a számot pls help me naon kéne!
Csocsi
hátha valaki.....
Nekem is az eredeti kell viszont a mintát csak tüci tücibõl találtam.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Test Drive Unlimited E3-as videóban is ez a zene megy, az egyik legkedvencebb zeneszámom 😉
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
mi annak a számnak a címe:
amit nyomnak kilpben is a (pl😊Viván amiban gyerekek fociznak nemzetiségek színeiben???
-
Arab hangzasu szam amit nemregiben jatszottak sok helyen a "MAZAMA" szo sokszor elhangzik benne.. es sehogy nem talalom.
Mi annak a számnak a címe amit a stadionban játszottak a Német-Olasz meccs lefújása után?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nem tudjátok mi annak a számnak a cime, ami a mai jobarátok végén volt? nagyon jóóó szám, valami ilyesmi a szövege: without without youuuuuuu, inkább nem éneklem😊
amikor reachel és ross szakit
München ist ROT!!!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Másik, amit már régebben kérdeztem, nem régi szám, hangulat zene lehet az is, de nem trance, azt énekli benne a csávó, hogy mannngóóóó . .... mangóóóó
Valami ilyesmit, sajnos jobban nem tudok utalni rá.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Régóta keresek egy disco számot, csak nem tudom sem az elõadót, sem a címét.
A refrénje: Walking on ice
Kazettáról digitalizáltam be, innen meghallgathatjátok:
http://www.sendspace.com/file/c1nypu
Kéne az elõadó és a címe
Elõre is köszönöm!