16931
11552975001178628345.jpg
  • feherszini

Ingyenes zeneletöltés az oldalamról!!!

• zenemano
    Ez a Tetris rockosított változata, faggasd kicsit a google-t.
    YouTube-on is sok ilyen témáju video van, hátha ott rábukkansz a megoldásra.
  • zenemano
    Mi ez a heartless mánia itt kérem. Lassan már 2-3 hete szinte minden zenei fórumon erről a rapp-esített Profi zenéről kérdezősködik mindenki? mostanában adták A Profi-t vagy valami filmet vagy sorozatot, amiben ez ennyire szerepel? Netán kijött valami autós gém és mindenki most ezt nyúzza? Érdekes minden esetre....
  • Szabi1991
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1064853605&no=5116]#5116[/URL] ?
  • z99999
    megkönnyítem

Black Attack - Heartless
  • Szabi1991
    olvass vissza :D
    úgy 1-2 oldalt..
  • sopi
    Hi...azt a zenét keresném amiben ha jol hallotam a profi filmzenéje van benne....de nem a rendes filmzene. :) Elöre is köszi
  • Szabi1991
  • Hajni75
    Köszönöm! Próbálkozom. Ha megtaláltam mindenképp fellinkelem.
  • Szabi1991
    Milk Inc - In My Eyes vmien mixelt verziója :)
  • cicai
    köszi szépen
  • z99999
    10 years--Wasteland
  • zolo
    Hali
    Ez alatt milyen zene megy?
  • cicai
    Sziasztok
    Mi ennek a számnak a címe? a haveromnak kéne.
    Mindketten köszönjük
  • z99999
    kicsit bővebb info nem ártana
  • ibrik
    Azaz
  • Szabi1991
    Nyomtalanul - Túszjárat

gondolom erre gondolsz, de fogalmam sincs mien zene van benne, hísz nem láttam :D

ezeket nézegesd, hátha vmeik videó alatt szól az a szám, ha igen, akkor add a linket hozzá :)
  • Hajni75
    A 23-án (tv2-n talán)leadott nyomtalanul epizódjában (iskolabuszt elrabolnak) a film végén elhangzik egy zene! Nagyon fontos lenne megtudnom az előadót és a szám címét. Nagyon régóta keresem. Segítsetek kérlek!!!

Köszönöm. Hajni.
  • wede
    vááá, biztos h az a szám... az valami szörnyű.. nem értem mért nyomják annyiszor.. grrrrrr
  • Tsityu
    Talán ez:

Péterfy Boris - Hajolj bele a hajamba

Link

"Nézz mélyen a szemembe, tedd a kezed a farzsebembe. Hajolj bele a hajamba, dúdold bele, hogy labamba!"
  • ibrik
    Nemrég bográcsozás közben a kocsi rádiójából hallgattuk a Petőfi rádiót és hallottunk egy magyar számot, amin szétröhögtük magunkat.
    Az előadóját nem tudtuk meg, de a refrénjében sokszor hangzik el, hogy "labamba".
    Esetleg ilyen kevés információból felismerte valaki, hogy mi ez a szám és melyik banda az előadója?
  • The Protector
    Hát sajnos nnem ez az.De azért köszönöm
  • z99999
    asszem erre gondolsz:
    Oasis--Morning Glory
  • The Protector
    Hy.A tesóm szeretné megtudni egy szám címét és előadóját.A gól című filmben hallani mikor new castle staionjába lép be a főszereplő.A nw castle chalsea meccsen.Megköszönném ha valaki beírná az előadót vagy a szám címét.Előre is köszi.
  • The Protector
    Bazki.Hát ez nem semmi.Nagyon szépen köszönöm.Ez tényleg az.Nagyon örülök neki.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm.Köszönöm
  • TothLaci
    Enigma - Return to innocence

1994-es zeneszám :)
  • The Protector
    Hy.Nem tudtam máshova írni ezért ide írom be.Már kiskoromban tetszett egy zeneszám.Semmit nem tudok belőle.De a refrénben egy öreg indián énekel nem hiszem h értelmes szavakat.Kb így hó áiáááá hoáiá hoá.Bocs hogy csak így tudom magam kifejezni nagyon szeretném ezt a számot megszerezni.Eléggé egyedi stílusu zeneés régi is.Ha valaki ismeri is megírná a címét vagy az előadót azt nagyon megköszönném.
  • TothLaci
    köszi
  • wede
    az eredeti szám ez: digitalism - idealistic
    de ez valami remix, hasonlít egy kicsit erre: digitalism - idealistic (voyage mix)
  • TothLaci
    Sziasztok. Tetszik ez a zene, de nem tudom a címét.
  • wede
    lehet. én hirtelenjében ezt találtam, de lehet h igazad van.
    áhh, azt a filmet még mindig nem néztem meg..
  • z99999
    hmm azt hittem, hogy a zene a requiem for a dream c filmhez készült, még anno 2000-ben
  • wede
    khm bocs, szóval 'erre' helyett 'erről'
  • wede
    gondolom erre a jelenetről beszélsz.
    a kommentekben azt írják, hogy ez a szám a The Lord of the Rings - Requiem for a Dream
    nem véletlen, mert a gyűrűk ura traileréhez készült..
    de tényleg jó zene, olyan "impresszív" :)
  • The Protector
    Hy.Van egy film aminek tony yaa a főszereplője és protector a film címe.Több címen is fut de ez és a tom yum goong a leggyakoribb de emlegetik ong bak 2 ként is.Szóval van az a jelenet mikor meglátja a halott elefántja csontjait és elkeseredik.ezt a zenét szeretném megszerezni.Egy cím vagy előadó is elég lenne.Ill.Azt a számot is szeretném megtudni a címét vagy előadóját ami a film kezdetén és végén szól mikor mutatják lezuhanva a főszereplőt.Itt egy videó:http://www.youtube.com/watch?v=ds36EeXhh-Y&mode=related&search=
    Ennek az elején szól az egyik szám.Aki nem ismeri az is feltátlenül nézze meg mert maradandó élményben gazdagodik.Ijet jackie chan filmben sem látsz.Ellőre is köszönöm
  • zenemano
    Az enyhe kifejezés... ez a korosztály kéne majd a mi nyugdíjunkat kitermelje... aztán nemcsak Zolinak nem lesz pénze de nekünk se.
    Azért a maradék íkúból futotta annyira a feltevőjének, hogy a kommentelést dizablézta :D különben már a nagyija is pörögne a sírjában.
    Ehez képest a "cuki, cuki vagyok" orvosi diploma munka...
  • csgery
    Köszi:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • z99999
    mudvayne--happy
  • csgery
    ennek a számnak a címe kellene ! LÉcci, aki tudjon, segítsen!!! KÖszi:)
  • Casillas
    igen, ez az, köszi szépen :)