16931
-
wede #5197 Gio Bacio - Funky Groove, nem? -
#5196 legjobb rádió,sajna én sem tom -
#5195 fehérvárrádió :) de a honlapjukon nem találtam -
zenemano #5194 Melyik adón hallottad? -
#5193 sziasztok!
ma hallottam a rádióban de nemtudom a címét
olaszul énekel és a refrén ha jól értettem "funky girl"
ha valaki tudna segíteni köszi -
#5192 Erre gondolsz?
ha igen, a szám a u2-tól a with or without you -
gadna #5191 Köszi -
benkoszabi #5190 hali. a kérdésem elsőrosban oylanokhoz szól, akik Jóbarátok fanok, és a zenébenis otthon vannak:)
Abban a részben, amikor Ross ir egy listát Rachelről, és összevesznek, az epizód végén Ross ül az ablakban, csak bámul kifelé, esik az eső, és a rádióban azt hiszem egy David Bowie szám szól....
De nem is biztos hogy a jelenet végén szól ez a szám, a másik lehetőség, hogy amikor Ross Rachelnek akar üzenni a rádiómüsoron keresztül, és küld neki egy számot..nem emlékszem már, a 2 közül valamelyik...
aki tud segitsen, plz..
köszi -
wede #5189 chemical brothers - galvanize
placebo - every you every me
ha jól emlékszem... -
#5188 nemtudom xD -
Szabi1991 #5187 ?? () -
#5186 köszi -
Szabi1991 #5185 Bob Sinclar - Rock This Party -
#5184 help itt lévő háttér zene címe érdekelne aki tud segitsen pls
( NEM REKLÁM!! de máshol nem találtam meg ez a zenét) -
BIZ0906 #5183 THX -
gadna #5182 Hali
Tudja valaki, az idei és tavalyi sziget reklám alatt melyik zenék mentek? Előadó és cím szerint. -
Hydroceph #5181 köszi szépen -
Wicked Belzebub #5180 Artist: SHOP BOYZ Song: ROCK STAR (PARTY LIKE A ROCKSTAR) Album: ROCKSTAR MENTALITY (2007) -
#5179 jah bocsi siettem,hát ennyit tudok a számról,hogy mostani disco zene,rádiókban tolják,férfi énekel,és van egy rész mikor ezt énekli:i have a son,aki ismeri légyszi írjön,köszi!! -
Hydroceph #5178 re:D Valaki emgtudna mondani cimet?
köcce -
#5177 és ez most valamire válasz akart lenni, vagy összesen ennyi leírást adtál egy számról + semi légyszi vagy valami? -
menetrend #5176 nem nem az edda szám az. Nem ez a címe csak ezt éneklik benne valahol. Valami punkrock féle nóta a zenekarral együtt asszem. -
#5175 mostanában megy a rádióban és van benne egy rész amikor azt énekli asszem hogy i have a son -
#5174 hát van eddának egy álmodtam egy világot c dala de sztem nem az lesz, és nem is találtam erre mást -
wede #5173 hmm, talán az Asian Dub Foundationnak vannak hasonló számai.. pl: Collective Mode, Culture Move, esetleg Jericho.. -
#5172 Pendulumtól a tarantulát ismeritek? Az elején lévő kb fél percig tartó szakasz nagyon tetszik nekem és azt szeretném kérdezni nem tudtok-e iylen műfaju számokat.. mármint ami végig tartja ezt a formát. Egyátalán mien stílus ez? -
Paranoia #5171 backyard dog - baddest ruffest -
menetrend #5170 Heloka
van egy szövegrészletem ami naggyábul így van: "Álmodtam magamnak egy világot csak épp én nem fértem bele"
tudja valaki mi ennek a számnak a címe vagy ki az előadó? esetleg mindkettő? -
BIZ0906 #5169 Cs. A Heinekenes reklám zenéjének mi a címe az amkor leáll a gyár meg az élet. Na? -
#5168 Köszi szépen, már régóta szerettem volna tudni és biztos voltam benne, hogy valaki itt majd segít... még1x köszi -
#5167 Közbe megtaláltam...de gondoltam beirom ide is hátha igy könnyeb :) Jefferson Airplane - Somebody to love ha valakit érdekelne még :) -
#5166 HI all
a NÉGY TESTVÉR csimü film leges legelején van egy zene aminek nem tudom a cimét...még akkor jön be mikor nem megy a film caks a logok meg iylenek. Ha valaki tudna segoteni azt neagyon megköszönném .)
-
bame #5165 Pár hónap után visszatértem régi kérdésemmel, mely változatlan és továbbra is megválaszolatlan...:
A párbajzene a Sztárok a jégenből, ez az:
http://www.youtube.com/watch?v=rgrfiCeGFJg
(nem a felkonf)
Hátha vkinek most beugrik... -
#5164 Hello!
The Crystal Method - I Know It's You
Ez a címe. -
#5163 plz jövőbe azért legalább az első oldal kommentjeit nézzétek meg mielőtt rakjátok oks? -
#5162 mind2 le van írva kommentekben....................
papa roach-anxiety
redrama-i don't know what to tell you -
#5161 Sziasztok!
Meg tudjátok mondani ennek a 2 számnak a címét mondani ami a kettő videó alatt megy:
Movie1
Movie2
Előre is kösz! -
#5160 Nem tudja valaki, hogy ennek mi a címe? Köszi -
#5159 lol énmeg nem írtam le, mert aszittem félrehallom, és hujének néznek...
így jártam. -
Szabi1991 #5158 pff, tényleg
tudtam hogy vhonan nagyon ismerős :D