16931
-
#5637 Hi all!:D (megint)
Ismét fasza feladvány tadok nektek:D
A számról vajmi keveset tudok, de már cseppet régi, tlaán 8 éves lehet, nem is tudom pontosan:)
Ilyen house, dance, trance nemtudom pontosan stílusú.
Van benne egy rész, amikor gyorsan szintizik benne vki, vagy azt se tudom már mit csinál, cask gyorsan...XD
Aki ért a zenéhez: E és F hangok váltakoznak a basszusban:D (egymás után, szabályosan)
És van benne egy rész, amikor ilyen klasszikus cucc, vmilyen hegedű szól benne szvsz:D
Na kb ennyi... remélem vki tudja miről gagyogok:D
Megfejtésért 2 tábla csoki járXD -
#5636 kössz:) -
#5635 Én passzolom őket, meghívom magam egy sörre :) -
#5634 * 3 közül, bocs. először csak kettő feladványt terveztem. -
#5633 Üdv prof-ok, ha valaki a kettő közül 1-et is megmond az nálam ledoktorált, plusz a vendégem legalább 1 sörre (de legyen inkább annyi kör, ameddig az illető jól nem érzi magát )
1.feladvány:
link1
2.feladvány:
link2
3.feladvány: (minősége és rövidsége miatt pluszpontok járnak, pl jéger)
link3
Várom a megfejtéseket.Pá -
#5632 Samim - Heather -
#5631 Sziasztok!
Keresek egy számot, sajnos elég keveset tudok róla:
- a petőfin szokták játszani
- lassú hip-hop alap
- egy nő érdekes hangon rap-el rajta
- amiket megtudtam jegyezni a számból: "ini mini miney mo" "tic-tic-tic-tic-toc" :)
Sajnos több nincs, de hallottam nmár sokszor a Petőfin, viszont nagyon ritkán mondják el mi szól éppen (énmeg kocsiban ülök vagy utcán vagyok persze mindig amikor hallom)
Tud vki segíteni? -
zenemano #5630 Válasz itt:
http://www.seeklyrics.com/lyrics/Jay-z/Dirt-Off-Your-Shoulder.html -
#5629 Ez az!! Nagyon köszi! Üdv -
#5628 xD -
Muques #5627 de arra mar ki emlekszik:) -
#5626 de a "dicsóba" xD csak értetted mit énekel -
Muques #5625 hat igen ha ertenek belole valamit akkor megkeresnem en is csak az a baj hogy en se ertek semmit :) -
Szabi1991 #5624 ha egy szót is értenék belölle :S -
Muques #5623 ennek a szamnak a cime erdekelne a minoseg nem tul jo mert diszkoba szedtem fel de lehet hogy valaki felismeri
-
#5622 Hi all!
Ennek a számnak szeretném megtudni a címét!! Előre is kössz! -
Szabi1991 #5621 50 Cent - Just A Lil Bit -
#5620 50CENT a többit meg nem tom pedig itt van a számon :s -
#5619 hello!én enneka zenének szeretném megtudni a címét és az előadóját, mert audio cd-ről van! -
Wicked Belzebub #5618 Nekem ez ugrott be elsőre. Ha ez az, akkor itt mind a négy csajt Ő játssza :) -
#5617 Sziasztok! Egy kis segítség kellene, egy régebbi számot keresek, de sajnos csak a klipre emlékszem... 4 csajszi megy egy kocsival az országúton, feltehetőleg Amerikában, a szám maga lassan kezdődik, de a refrén gyorsabb. Tudom, hogy ez meglehetősen kevés, de ha vki tudna segíteni annak nagyon örülnék.
Előre is köszi! Üdv -
#5616 én olyan klippeket keresek amik nagyon durvák
durván értem azt hogy nagyon jó :D azaz énsem tudom pl jó 3ds grafikus,futurisztikus,vagy ilyesmik :)
a szám lehetőleg 1-2éves legyen ha több azsem baj .előre is thx -
#5615 Kössz! -
lunapopster #5614 Mille grazie:-D
-
#5613 hello!
Valamikor tavaly decemberben láttam a VH1-on egy klippet.Egy nő és egy férfi énekelt benne.Chill-out stílusú volt.
Amire emlékszem a klipből, a nőnek a feje "le volt vágva" és egy kuka mellett dalolászott.Persze nem durva horror jelenetekre kell gondolni, semmi vér nem volt benne.A férfi is a csaj közelében énekelt vele asszem.
Kellemes hangvételű zene az biztos.
Na ez mi lehet?Előadó, számcím? -
wede #5612 tényleg wild thing :) az a durva h először az ugrott be, aztán végül megzavart a látvány és a funky cold medinát írtam be :P -
#5611 Rap szám volt:D -
nandika22 #5610 Én erre várnám a tippeket!
Valami -
nandika22 #5609 Love Station - Teardrops :) -
lunapopster #5608 Ciao!Ennek a számnak az előadóját és címét szeretném megtudni.Kb 10 éves szám...
Deejay
#5597 szerintem is Tone loc - Funky cold Medina -
#5607 oks, megvan a szám, majdnem az amit mondtál:), am a wild thing a helyes, de köszi szépen mert am nem találtam volna meg:) -
#5606 én vagyok botfülü, vagy a két zene tényleg nem ugyanaz, nem tudom:(
mert amit mondtál az ez, de most hallgatom már vagy 10 perce a kettőt váltakozva, de csak hasonlóságot vélek felfedezni a kéet szám között, de tényleg nem tom:)
klip -
zenemano #5605 Nem lehet, hogy a "Die Fantastischen Vier" egyik száma volt az?
Amúgy milyen stílusu szám volt az, amit keresel? Pop, rap, dance??? -
zenemano #5604 Oh oh oh... az nem olyan biztos...
Ha tudod, akkor vágd ki a mix első 15 percét és töltsd fel valahova... elég lesz 128 kbps minőségben is...
Vagy ha a neten fellelhető az egész mix, akkor annak a linkjét írd meg nekem privibe. ;) -
#5603 egy mixől lett kivágva, de nincs tracklist a mixhez. -
zenemano #5602 Hát ez nem semmi, honnan vetted fel? -
wede #5601 szerintem ez a funky cold medina lesz.. -
#5600 hjaaa, sry, csak a plüssállatkákat meg a négy csávót vettem figyelembe (persze ezen 5en vannak, szal ezt is elnéztem:S) bocsi -
#5599 ezek 5en vannak..
meg nem is németek... -
#5598 erre gondolsz?