16931
-
#5677 keresek egy számot. A Shrek 2 creditse alatt ment, az i need a hero egy másik feldolgozása, gyorsabb meg más énekli, de nem arra gondolok ami shrek ost-ben is benne van, hanem a credits alattira. ha esetleg vki tud róla vmit nagyon megköszönném. -
#5676 nem,de azért köszi
ez az
időközben megtaláltam az új verzióját is -
#5675 Sziasztok!
Keresek egy számot, sajnos elég keveset tudok róla:
- a petőfin szokták játszani
- lassú hip-hop alap
- egy nő érdekes hangon rap-el rajta
- amiket megtudtam jegyezni a számból: "ini mini miney mo" illetve "tic-tic-tic-tic-toc" :)
Sajnos több nincs, de hallottam nmár sokszor a Petőfin, viszont nagyon ritkán mondják el mi szól éppen (énmeg kocsiban ülök vagy utcán vagyok persze mindig amikor hallom)
Az egész egy kicsit a Portishead-re hasonlít, de 100% hogy nem az.
Tud vki segíteni? -
Paranoia #5674 #5649 -
Wicked Belzebub #5673 Esetleg ez? -
#5672 rossz topickba dobtam,akkor még1x:)
nem tudja valaki annak a dm strange love feldolgozásnak a cimét amiben 1 csaj énekel?néha megy rádiokban -
#5671 juventus on hallottam ezt a számot nem rég
a szövege here i am, és vmi angel, férfi énekli
ennek ha vki tudja a címét légyszi szóljon
köszi -
#5670 Sziasztok.Nagyon kéne ennek a számnak a címe vagy előadója.KB 1perc 45másodpercnél kezdődik el.
http://www.gametrailers.com/player/26663.html?ref=embed -
#5669 Ja, nekem is ez a bajom... :( -
mac83 #5668 senki? :) -
Wicked Belzebub #5667 Keresgélek, csak valahogy a klub neve meg a dátum nem jön össze.
http://www.petetong.com/ -
#5666 Esetleg valaki nem tudna segíteni ???
(#5651) -
Wicked Belzebub #5665 Szivi ;) -
Hugieca #5664 Igen-igen ez az köszike!:) Máshol is láttam a számot, de azt hittem nem ez az, de mégis:)) -
Wicked Belzebub #5663 Esetleg ez? -
Hugieca #5662 Hello!
Én egy szám címét keresném. Nagyon nagy szám mostanában, jó kis bulizós, rázós, laza szám. Szerintem Akon lehet, vagy rá hasonlít nagyon. Sokszor van a refrénben a ,,Beautiful girls". Na asszem ennyi jutott eszembe. Nagyon sürgős lenne! -
Wicked Belzebub #5661 Nem ismertem egyiket sem, csak jártam szorgalmasan angolra :)) -
#5660 Ohh ilyen hamar köszike! Reméltem ha Metallicát tudod, talán ezt is! Elég régóta keresem, már másodszorra linkeltem! THX -
Wicked Belzebub #5659 Pasture of Muppets: Fenix TX -
#5658 Ennek a számnak a címe kéne! -
Jake FX #5657 1000kössz -
Wicked Belzebub #5656 Metallica: Fuel -
Jake FX #5655 hali!
ebben a videóban az első szám címe kéne nekem.valaki tud segíteni?
SASboy - akkor már nem kell a számok címe? mert ha még igen,utána tok nézni -
#5654 de hülye vagyok. egyik kedvenc számom és nem jutott eszembe:D -
#5653 hi
mi a címe a videó alatt menő zenéknek? -
mac83 #5652 if you wanna be with me ..........................feel free hold my hands and come with me ...csaj énekli, ennyi az össz infóm :)
pár napja ment roxy-n sterby mixben, ismerősöm halálra keresni, de sajna csak ennyit tud felidézni belőlle :(
valakinek valami ötlet? -
#5651 Hello!
Ennek a számnak kellene a címe, vagy még jobb lene, ha a mixhez tartozó tracklistet (azaz, hogy milyen számok mennek a mixben) segítene nekem megtalálni valaki.
Pete Tong-Club FG (Radio FG)-07-08-22
Fontos lenne... :S
Előre is köszönöm! :D -
#5650 JA, most mág eszembe jutott valami:D Egy csávó mondja benne néhányszor, h "evribádi":D -
Paranoia #5649 roxyn szokták nyomni,mostani zene,csaj szövegel
bonászó losz bigrofonosz
blabla bal losz migrofonos
...
jobban nemtom leírni:) remélem vkinek beugrik -
#5648 Kb olyan gyors volt, és ilyen techno szerű akármi, Run D.MC. vel ellentétben ebben nem volt beszéd, sem ének, se semmi:) -
#5647 Áldjon meg az Isten. Köszi -
Wicked Belzebub #5646 Ezen a lemezen a második szám. -
#5645 Hátha valaki tudja mi ennek a címe...
Köszi -
nebag89 #5644 hi all!
valaki nem tudja feltenni vhova Karányi Dani - My baby my című számát? nem találom sehol ahonnan letudnám szedni:( előre is köszönöm!! -
#5643 noagyon köszi:D -
Szabi1991 #5642 Gershon Kingsley - Popcorn
bár ez inkább vmi mixelt verzió :D -
#5641 Sziaztok!ennek a számnak szeretném nagyon megtudni a címét!:$Szám -
#5640 Ja meg van egy olyan is ami olyat énekel hogy "Rabuk legyünk vagy szabadok"sztem István király vagy Kárpátia -
#5639 Hellósztok ! Tudnátok egy linket adni ahol le lehet tölteni azt a számot
aminek a címe hogy "fenn a csúcson s lenn a völgyben is jártam már" asszem
Machine Mause- Fenn a csúcson vagy mi... PLZ!! egy linkel dobjatok meg amin lelehet tölteni
ezt a zenét !! sürgős lenne ! ezt a számot nagyon csípem és bele raknám
egy videómba... -
zenemano #5638 Milyen tempója volt? Viszonyítási alapnak vegyük a Run DMC - It's Like That-et ... ennél lassabb vagy gyorsabb volt?