Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyobb hubokon kerestem, de nem volt fent a Bûcsúdal...
Próbáld meg más fórumokon is kérdezgetni... hátha.

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Tehát: Bereczki Zoltán - Búcsúdal , ez a címe... Ennyit megállapítottam!
Sziasztok,

egy kis segítségre lenne szükségem: Ezt a számot keresem égen földön, semmit nem tudok róla, talán Bereczki Zoltán énekli (80 százalék)

Ha valaki lenne olyan kedves, és felpakolná nekem, de ha csak a címét megmondja akkor is nagyon de nagyon megköszönöm!

A dal

Elõre is nagyon köszi!
Qwerty4
véleményem szerint pedig szükség van legalább 10 évre, hogy egy akármilyen szám beérjen és klasszikusnak mondható legyen, bár ez magánvélemény, én így érzem...

Qwerty4

koszonom szepen<#worship>
Kösz Doma!
Nem kell egy szám 20-30-40 éves legyen ahoz, hogy klasszikus legyen.
Elég sok zenei körben ismert (volt rocker ismerõs is akinek kellett) ez a szám Sokan keresték és keresik ma is, sokszor használják fel tv-ben, filmekhez, rádióban, mert van benne valami, ami megfogja az embereket és sok témához passzol a hangzásvilága.

PJack
ja, de mégis megvan, igeeen, thx!😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Akkor passz piros... <#nemtudom>

PJack
nem az😞

Nem csak attól lehet klasszikus valami mert régi...
Amúgy több mint 5 éves zene 😊

No, senki? A tv2.hu-n meglehet nézni a videót. Vmi olyasmi a fordítása, hogy egy szó és más semmi.
Qwerty4
klasszikus egy 4 éves szám???<#confused>nem hiszem

Qwerty4

THX<#nevetes1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Mary Hopkin - Those were the days

vagy Bing Crosby - Those were the days

The J. Geils Band - Centerfold

Esetleg ez lesz az a szám, de ez valami oknál fogva nincs a CDn, ellenben más oldalak szerint ez is benne volt a filmben. Nézd meg itt a dalszöveget, hátha ez lesz az.

sziasztok!
igazabol ezt a zenet nem szeretnem feltolteni mert elegge ismert! harangozo teri - azok az a szep napokrol van szo, viszont nem tudom az angol valtozat eloadojanak nevet s szam cimet!

valaszotokat elore is koszonom
Itt bele tudsz hallgatni a számokba. Remélem megtalálod amit keresel.

300Dani
PJack
hi!
na hát amit kérek nem lesz könnyû de azért megpróbálom elmondani.
na, szal a Charlie Angels 2 - Full Throttle-ben a végefelé van egy (viszonylag) hosszú zene. pontosan ott kezdõdik amikor elérkeznek a moziba, és a gengszterek összegyûlnek fent, a ház tetején és akkor van vége.. és vmi olyasmit énekelnek benne, h "never, never, never..." sajna videóm nincs róla😞
ha bárkinek megvan a film... azért itt egy kis segítség: a szám 1 óra 19 perctõl kezdõdik, és 1 óra 21 perckor (kb) ér véget.. remélem ez nagy segítség lesz annak, akinek megvan a film, és ismeri a számot...

elõre is thx

Ez egy nagy klasszikus, elektronikus és densz szempontból is...

PPK - Resurection

Annó én is hajtottam, hogy meglegyen. Szerezzétek be a remixeit is, nagyon jók...

PíszLávJuniti
párbaj? western ?:o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Hy! Tud vki segíteni, hogy Baranya Dávid elsõ párbajelõadásánál milyen címû zene megy?
Köszi elõre is.
PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mc Hammer - Can't Touch This
Illetve Rick James - Superfreak

zolo
Hello

A Beatfreakz- Superfreak címû száma melyik régi szám újrafeldolgozása?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Qwerty4
Azt tudom, hogy egy orosz produkció 2002-bõl, a címét én sem tudom, viszont megvan a szám.Úgyhogy nagyon jó lenne ha vki elárulná.<#vigyor>

Qwerty4

Nekem elsõre Jean Michel Jarre ugrott be.
Ez ki lehet?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nincs mit. 😊 A Cafe del Mar-on is rajta van, de van önálló albumuk is.

Az én franciámról nincsen senkinek valami infója?? 😞

Editthy
Köszi mégegyszer <#puszis>az volt amit kerestem 😄 egyébiránt Cafe Del Mar

www.koleszafoto.hu

Dragooon
az elõadóra és a címre gondoltam ám 😛

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
ezen az oldalon valaki kérem nézze végig a 2. videót (Still Life Cutscene). a videó alatt milyen zene hallatszik? naggyon hálás lennék, ha valaki leírná! köszi szépen!

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

sweech
nagyon ratyi minõség :/

Scout
elég szar a minõség sajnos de azért kirakom hátha valaki ismeri.. 😊

Zene

Editthy
Az opel motoszkált a fejemben... szóval elég nagy rá az esély! És köszi!!!<#puszis>

www.koleszafoto.hu

Véletlenül nem az Opel Meriva zenéjére gondolsz?

Lamb - Gabriel

Sziasztok

Kb két éve gondolkodom rajta, de nem ugrik be, és meg sem találom sehol. Na szóval egy francia számról lenne szó, régen, úgy 2000-2001 környékén sokat játszotta az MCM nevû francia zenecsatorna. A klipben az volt, hogy egy férfi bement a liftbe, amiben benn volt már egy csaj. És gondolatban egymásnak estek, a lift a világûrbe szaladt stb, és a végén meg visszatérnek a valóságba, és a csaj kimegy a liftbõl, otthagyja a hapsit. Férfi énekelte a számot, de se elõadót, se címet nem tudok. Köszi a saegítséget elõre is. 😊

Editthy
Hát ha én arra emlékeznék akkor már rákerestem volna a márka oldalán... sajna nem ugrik be... 😞
Elég sokáig ment a reklám...

www.koleszafoto.hu

mien autó reklám ?

Editthy
Annó volt egy autó reklám (talán 2 éve) Amiben egy nõi hang azt énekli: Angel Gabriel... ez alapján valaki tudna segíteni abban, h ki az elõadó és mi a szám címe?

www.koleszafoto.hu

PLÍZ irjátok meg ide ennek a számnak (ami a háttérbe megy) a címét és elõadoját ha tudjátok. Vagy azt hogy honnan lehet letölteni. (CRANK címû filmbe volt ennyit tudok rola csak)

Innen letölthetõ:
http://up-file.com/download/7992db896204/Sound-1.mp3.html
"lec ge dáun, lissak vi bádi ráken, bádi rákén" valami ilyesmit értek ez ki lehet?

Ten Days Till - "Get Them Hands Hi"

GTheo
http://www.youtube.com/watch?v=qtu5LUp1wAE
Mi a zene címe ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Sland
kár. pedig én is körbekérdeztem egy csomó embert már. senki sem tudta. pedig valahonnan nagyon ismerõs a zene...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Kerestem azt is de sajna semmi eredmény <#nemtudom>
Olyan oldalra is bukkantam ahol szintén ezt a számot kereste valaki, de sajna nem kapott rá válasz(még tavasszal).

Sland
#2725re valaki?

+ még annyit hogy ez a szám legvégén is megy.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Szerintem The Verve - Bitter Sweet Symphony
Itt van a filmzene, de szerintem az lesz az, ha mégsem akkor nézz körül a dalszövegekben.

Itt bele is halgathatsz a számokba.

Buci
esetleg tudsz adni 1 linket, ahol belehallgathatok? <#lookaround>

carpe diem

Qwerty4
az idézet alapján van egy tippem(99 %, hogy nem ez a megoldás):Roger Sanchez - You Can't Change Me

Qwerty4