16931
-
nebag89 #6197 valaki nagyon szépen kérem tegye fel valahova a Freemasons - Uninvited című számot mer nemtom sehonnan elérni:'( -
#6196 csáó mindenki valaki nemtudja megmondani azoknak a számoknak a címét amik ez alatt mennek?? nagyon kéne....:S -
#6195 sajnos ez sem az... -
#6194 Na én ezt kerestem!!!
Köszi. -
#6193 Ez is ilyen statikus zúgással indul...
Egyébként ez a jelenlegi csúcstartó a legdrágább költségvetésű klipp címért... -
#6192 hát ez a
Bsckstreet Boys - Larger Than Life
'All you people can't you see, can't you see
How your love's affecting our reality
Every time we're down
You can make it right
And that makes you larger than life'
Egyébként ez is rádiós zúgással kezdődik, lehet #6145-re is jó.. de csak tipp... -
#6191 sajnos ez sem az... :(
De lehet, hogy nem is Jacko énekli, nem tom pontosan, mert ezt a számot csak a rádióban hallottam, tehát nem tom pontosan az előadót, de sztem jackson az, mert nagyon hasonlít a hangja az övére... -
chatgyerek #6190 Hello! Van egy zene amit keresek...A fűre tépni szabadba volt egy zene, amit nem találok a végén a soundtrackba.Abba a részben van, amikor redman és methodman elkezdenek tanulni,de rájönnek hogy mindenböl megbuktak. Ez a rész a 1:08:10 körül van. Aki tud segíteni légyszives segítsen! Elre is köszönöm. -
wede #6189 Black Or White esetleg? -
#6188 sajnos nem ez az...
Mert az elején nem ilyesmi zúgás van, hanem olyan, mintha egy rádió zúgna, aztán a zúgás egyre ritmusosabb lesz, és végül a zúgás lesz a zene... -
#6187 hy!
Érdekelne ennek a Backstreet boys számnak a címe, vagy youtube link:
valahogy így van a refrén:
"oh you bi vó catch a see catch a see...
..everybody rán, you can make your ájz,
can get..
köszi -
nebag89 #6186 szevasztok!! roxyn szokott menni egy szám..viszonylag lájtos egy csaj énekli valami sherdöper meg last(week/year) lehet benne:S valaki nem tudja mi lehet?vagy esettleg felrakni valahova?előre is köszönök!!! -
balachysystem #6185 sziasztok! valamikor a talán 97-98 körül volt egy szám ilyen eurodance stilus lehet amibe a refrén valami ilyesmi volt hogy: "iaa iaa tara tara, iaa iaa iaa tara tara..."csaj énekli ennek a cimét keresem ha esetleg még emlékszik rá valaki köszi elöre is. -
#6184 Nincs mit. -
wede #6183 http://rapidshare.com/files/22059459/Michael_Jackson_-_Dirty_Diana__Solly4Life_.mpg.html
valami zúgós zaj van az elején, azt hittem arra érted...
de ha nem ez akkor sajnos nincs ötletem, bocsi -
#6182 Hali!
Valaki nem tudja annak a számnak a címét, ami a múlt heti Prison Breakben (RTL Klub) volt? 2. évad, nemtudom, hányadik rész, amikor a dilis arc leveti magát... ^^
Köszi -
#6181 Ja és a Flash verzióban van. -
#6180 Hali. Nem tudjátok mi annak a számnak a címe ami a Bank Dance Hall honlapjának elején szól? (amikor választani lehet a Bank Night és Bank Light között) Vagy ez külön ide készült?
www.bankdancehall.hu
Köszi -
#6179 Számomra a legjobb, gondolom neked a kics hacsi a best..
De a szám címét megmondhatná már vki -
#6178 Erre gondolsz? -
#6177 Üdv, vmi rap zene szerűségne keresem a címét, petőfi ráfióban hallottam a számot. Valami olyasmi a refrénje, hogy "minden változik, de gyurcsány az marad..." (valószínűleg azért így sántít egy kicsit, már nem nagyon emlékszem!:) ) Köszi -
#6176 szia!
Sajnos nem ez az! De ennek a klippnek az elején nincs zúgás, tehát ez ki van zárva! -
Szabi1991 #6175 elméletileg : The Warden - Silly
off:
és nem igaz az aláírosod, D1GP-ben se a legjobb a Mustang :D
jó, de nem a legjobb :p -
#6174 csá!ennek mi a címe ami a videó legelején szól???
national security -
Wicked Belzebub #6173 Motley Crue - kick start my heart (???) -
#6172 -
Wicked Belzebub #6171 Scorpions - Still Loving You -
#6170 #6152 ezt senki?:( -
#6169 bocsi a teljes cim scarface game trailer(youtube)
-
#6168 http://www.youtube.com/watch?v=wXxhI9bpSYM..hi!Nem tudja vki mi azoknak a számoknak a cime ami trailer alatt megy?Föleg a 3dik érdekelne!!!!!!Köszi -
wede #6167 szerintem a Dirty Diana-ra gondolsz...
kedvenc jacko klippem:) -
#6166 hallottammár valahol. de mi a rendes szám címe? :/ -
#6165 -
Szabi1991 #6164 jah sry, akkor Rob Dougan - Clubbed To Death..
és ez télleg mátrix zene
-
#6163 #6145 Akkor nem tudja senki?? :( -
mozart #6162 nekem nem a harmadik műszak zenéje kell hanem ami a videó másik felében hallható zongorán -
Szabi1991 #6161 The Crystal Method - Keep Hope Alive
sztem köze sincs a mátrixhoz -.-
inkább "3. müszak" :D -
zenemano #6160 A Matrix 1 zenei Cd-jén keresgélj ;) ... igaz az a verzió nem pont ez a hangszerelésü lesz, de azon alapszik. -
PENGEinno3d #6159 #6099 plz valaki -
mozart #6158 ennek a videónak kb. 01.20. kor indul a zene