16931
11552975001178628345.jpg
  • Szabi84
    ja ez mekkora zene, mafia végén!
  • Hixer
    Lordz of Brooklyn - Lake of Fire

itt van sample, a Lordz of Brooklyn honlapról
    Sample
  • Olcsóvér
    pls
  • Olcsóvér
    http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=OeBuB8424192y26O ebben a klipben a végén 9edik perctől megy egy szám mondjátok meg a címét
  • oneal1
    holnap meg tudom neked mondani!
  • zenemano
    Hívd fel a Roxy-t és kérdezz rá, meg hivatkozz arra az időpontra, mikor ezt a számot hallottad ;)
  • Ábéla boy
    köszi szépen :)
  • Wicked Belzebub
    Pontosabban:
    Juliet - Avalon (Jacques lu cont remix)
  • Wicked Belzebub
    Juliet - Avalon
  • Ábéla boy
    na még kaptok 1 utlsót karácsony alkalmából...:D a halál alagútjának zenéjének a címe kéne:D hepi kriszmösz mindenkinek
  • nebag89
    csumi!!! roxyn szoktak tolni egy újabb harmónikás számot..nemtudja valaki a címét? nem a samin - heater!! ez kb..nemtom nagyonjóó:D istálózene:d szketmendzsófeeling meg ilyenek:d valaki tegye fel h megvaaan!!!
  • Hixer
    hey-ho-ho-ho-ho közeleg a karácsony, úgyhogy itt a fűre tépnis zene:

Outcast - B.O.B (Bombs Over Baghdad)
  • Szabi1991
    ezt nem ismerni... :D
    MC Hammer - U Can't Touch This
  • mazoli
    Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy mi ennek a számnak a címe? Nagyon köszönöm!
    A linkre kattintva bejön egy oldal, ott indul a zene!
    Ezen a címen indul a szám
  • Szabi84
    Ön az 1 milliomodik aki ezt megkérdezi! guglipowa:
    számok
  • Ábéla boy
    még 1 feladat Laci...ill. mindenki más....:D:D annak a zenének a címe kéne ami 3:13-kor indul be ebben a videóban.... előre is köszi mindenki ;)
  • chatgyerek
    Hello!Mostmár ráér valaki? Van egy zene amit keresek...A fűre tépni szabadba volt egy zene, amit nem találok a végén a soundtrackba.Abba a részben van, amikor redman és methodman elkezdenek tanulni,de rájönnek hogy mindenböl megbuktak. Ez a rész a 1:08:10 körül van. Ha valaki tudna segíteni annak előre is köszi.
  • TothLaci
    Tessék...
  • TothLaci
    neeee :D
  • Ábéla boy
    Hy.....akármilyen neglepő egy számot keresek....:D:D....és nagyon hálás lennék ha valaki megmondaná ennek a számnaka címét....:)

THX előre!
  • Wicked Belzebub
    Óóóó, beletrafáltam?
    Pedig azzal a "dream" kezdéssel próbáltad nehezíteni, de nem hagytam magam :PPP

Nagyon szívesen :)
  • The Protector
    Nagyon szépen köszönöm.Ez volt az.Örök hála
  • Wicked Belzebub
    Esetleg?
  • The Protector
    Hy.Eyg zeneszámot keresek(nij meglepő).A számot eddig 2filmben hallottam.Az egyik a drágám add az életed című filmben hallhatő (laslie nilsen) mikor visszaemlékezik a múltba hogy mijen jó volt egy nővel anno.A másik filmben is ez hallhato ami a shop stopp ban hallatszik mikor a az egyik főszereplőt felhúzzák és elmegy go kart ozni és közben is ez a zene szól.A szám gitáralappal megy és az első szó a dream......Valaki esetleg tudna címet mondani.Köszönöm
  • kutijani
    sziasztok volna 1 nagy kérdésem

van 1 szám a babarossa

nem tudjátok véletlenül hogy ki játsza ???

köszi elöre is

Babarossa !
  • TothLaci
    Klippben örökmozgó van, és nem homokóra.
    Már rég láttam.
  • TothLaci
    Sziasztok.
    Keresem egy számot, és nem igaz, hogy nem találom. A zeneszám kilencvenes évek közepén készülhetet, van hozzá videoklipp is, melyben van két csúnya hapsi, rondanő, zöld háttér, és homokóra. Juventus rádió anno sokat játszotta, most már azt nem tudom, hogy játsza-e még.

Továbbá keresek egy mambo-s zeneszámot, és az sem lehet igaz, hogy nem találom. Találtam nagyon hasonlókat, de egyik sem az. Csak a stílusa. Ez a zeneszám kissé hangulatosabb, és asszem mondja azt, hogy mambo.
  • offkorz
    kúrvajókvatytok.köszi^^
  • Mapecho2
    nehéz feladat

baby lies reklám alatt lehet hallani, az rtl klub fókusz című műsorát támogatja

előre is kösz
  • Wicked Belzebub
    Evanescence - Lies
  • offkorz
    ez alatt a vidi alatt megy egy zene,annak kellene a címe,valaki biztosan ismeri,köszi szépen ha tudtok segíteni.
    yugioh
  • Hixer
    Michelle Branch - Everywhere
    rockon!
  • jamesbond1224
    sziasztok lenne 1 nagy kérésem!
    van ez a video[URL=http://youtube.com/watch?v=Nl8qBLws35Q]CANNAVARO[/URL, és a zene kellene ami a reklámban szól!
    Előre is nagyon köszönöm!
  • wede
    http://0daymp3.blogspot.com/2007/12/freemasons-uninvited-2007.html
    google keywords: freemasons uninvited rapidshare
    ennyi.
  • Wicked Belzebub
    Ha holnap du-ig nem rakja föl valaki, akkor föltolom. Otthon megvan, csak én nem vagyok ott :))
  • wede
    Sublime - What I Got, de a dallamot a Beatles - Lady Madonna-ból nyúlták...
  • Kicsikiraly
    Ebben a videóban található zenének mi az előadója, címe? előre is htx :)
  • Benny04
    Hát sajnos nem tudok sokkal többet, mint amit eddig írtam le. Csak annyit, hogy a szám ilyen rádiózúgással kezdődik, aztán a rádiózúgás kezd ritmusosabb lenni, aztán pedig a zúgás lesz a zene. Utána pedig énekel valaki, nem tudom pontosan, lehet Jacko az, de nem biztos. A hangja nagyon hasonlít rá. Ennél többet nem tudok sajna... :(
    Szavakra sem emlékszem, mert már nagyon régen hallottam a rádióban.
  • Hixer
    de mondhatnál többet róla, mert így elég nehéz, hogy rádiózúgással kezdődött, szóval még Ramones - Do You Remember Rock'n Roll Radio is rádióval kezdődik, abból lesz zene... szóval, gyors volt a szám? vagy lassú, milyennek hangzott 90'-es évek, inkább 80'-as évek, pl minősége mire hasonlított, milyen effektek ugranak be, szintis régi lézer, vagy Tiesto-s techno őrület? Esetleg szavakra nem emlékszel a szövegből? stb...
  • chatgyerek
    Hello! Van egy zene amit keresek...A fűre tépni szabadba volt egy zene, amit nem találok a végén a soundtrackba.Abba a részben van, amikor redman és methodman elkezdenek tanulni,de rájönnek hogy mindenböl megbuktak. Ez a rész a 1:08:10 körül van. Ha valaki tudna segíteni annak előre is köszi.