16931
-
#6277 gondoltam hogy mivel csak 20 másodperc volt belőle a filmben, nem tették rá, de megnézem
belehallgattam mindbe, egyik sem az sajnos :( -
Wicked Belzebub #6276 A Soundtrackbe belehallgattál, nem szerepel benne? -
#6275 most megy az rtl-en a hölgyválasz című film, abban volt ez a jelenet, és az itt 0:19-től 0:45-ig hallható rumbát keresem, felismeri valaki hogy mi ez? -
#6274 Hát sorry és köszi. Az igazság az, hogy én is igy csináltam, ahogy mondtad, de én EZT a gossip klippet néztem előszőr és a többi gossip-et nem is próbáltam. Mégegyszer kösz, szerintem tök jó. Bár az én linkem nem igazán... -
#6273 legegyszerűbb ilyenkor, mert mi se nagyon tudunk mást tenni, beírod youtube-ba hogy careless whisper és elkezded megnézni azokat a videókat amiknek nem george michael van előadónak írva... kb megint 100-an feldolgozták ezt.
Jelen esetben most a hatodik találat volt az amit kerestél:
The Gossip - Careless Whisper
megjegyzem találkoztam már attraktívabb énekesnővel is, de a hangja szép -
#6272 Köszi szépen, ez gyors volt! :D -
Szabi1991 #6271 Boston - More Than A Feeling -
#6270 Hello!
Ennek a számnak lennék kíváncsi a címére.
Előre is kössz! -
#6269 Ez mégis Belga, sorry, akkor csak #6267 kellene. -
#6268 Petőfi rádió: 2007.12.26 10:55:12? -
#6267 Megtaláltam a Petőfi honlapján, de a címét akkor sem tudom:
2007.12.24. 17:18- (a careless whisper feldolgozása) -
#6266 tényleg:D
köszi:) -
#6265 KÖszi! -
#6264 Hallottam egy számot, ami a belgához hasonlít, lehet, hogy az is és végig tájszólásban éneklik. Van benne egy ilyen mondat:
vasaltasd ki anyaddal a gatyadat
A google-ba beírtam és az uj belga albumot hozta ki, de azon nem találom. Ötlet? -
#6263 #6250 -
#6262 24.én hallottam a Petőfi rádióban egy wham feldolgozást ami nagyon tetszett. Azt hiszem a never gona dance again volt rockosítva és alig lehetett felismerni. Egy csaj énekelte és nem a slim91. Mi lehetett?
köszi -
Wicked Belzebub #6261 Most, hogy elolvastam a videohoz tartozó hsz-kat, most már igen.:)) -
#6260 Tudja valaki ennek a számnak a címét?:) -
Wicked Belzebub #6259 Ace Ventura elején:
Steve Stevens: Power Of Suggestion -
#6258 van egy ludmilla szám amiben egy kislány beszél a szerelemről meg tudjátok mondani mi annak a címe?! -
zenemano #6257 Látom alakulgatott a DVD délután egyeseknek :D -
#6256 Hali!Nem tudja vki mi annak a számnak a cime ami a Horrora Akadva1 legvégén van amikor amikor a főszereplő csajt elüti a kocsi!,,ja és vki ismeri mi a annak a számnak a cime ami Ace Ventura1 c film legelején van amikor viszi ki vkinek a csomagot!Nagyon köszi aki tudna segiteni! -
#6255 Nagyon szépen köszönöm. -
#6254 köszi szépen. így már hamar megvolt. -
#6253 Goodbye Horses - Q Lazzarus -
nebag89 #6252 hali!
roxyn szokott menni vami feels like sometime a rush reflén-ű szám..csaj énekli..valaki nemtudja mi a címe? -
#6251 Hy.Valaki tudja esetleg ennek a számnak a címét ami a videó alatt megy?A videó a bárányok hallgatnak című filmből származik abból a jelenet ből mikor buffalo a kisminkeli magát és bőrőket tesz a fejére valaki esetleg tudja a szám címét.?Itt a videó.
http://youtube.com/watch?v=9rezG-Vnznk&feature=related -
#6250 Ha tudod mikor hallottad, akkor a petőfi honlapján rá tudsz keresni órára pontosan, és utána csak bele kell tekergetni! -
#6249 hallottam ma a petőfi rádióban egy számot, ami nagyon megtetszett, de sajanos nem tudtam odafigyelni a szövegre.
A számot egy srác énekli, viszonylag vékonyabb hangon.
A szám sítlusát tekintve rockos, vagy punk-rock vagy valami hasonló. de nem volt számomra nyílvánvaló hogy milyen...
A szám viszonylag lassú és ha jól emlékszem akkor végig csak a srác énekel.
Amúgy szerintem újabb szám lehet, nem lehet valami régi. valahol már hallottam nem is olyan rég, de sajnos nem emlékszem :(
Dalszövegből meg csak annyit sikerült megjegyezni hogy
"the people here and round, singing round"
de guglival ilyet nem találtam ugyhogy valami rosszul hallottam.
a people-os részt azt úgy énekelte, hogy "dö pííííííípol híííír hír end ráund"
Tudom, ez nagyon kevés infó, de hátha valami zeneguru tud segíteni. -
#6248 Boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak! -
Mapecho2 #6247 nehéz feladat
baby lies reklám alatt lehet hallani, az rtl klub fókusz című műsorát támogatja
előre is kösz -
#6246 sziasztok!
lehet hogy így nem fogja tudni senki
mostanában sokat megy a sláger rádion és régi karácsony blues nóta.csak még sose tudtam az elejétől hallgatni hogy esetleg mondtanák az előadót -
#6245 bizony! köszi szépen! :P -
Szabi1991 #6244 Taxi Doll - Look At What You Get ? -
#6243 Keresek egy számot, de rohadtul nem találom :)
Benne kell lennie ebben az OST-ben: Link
A számot egy leányzó énekli, és a következőket hallottam benne:
"take a chance"
'I'm strong"
'me so hard"
"feel you broken"
"to think"
"watch you"
"I'd see you"
"Look at"
"so much"
"favourite possession"
"have no vision"
"for you"
+ never, strong, exception, spoken, feel, yeah, change
Guglival nem találtam semmit, hátha ti többet tudtok
Valaki plz segítsen! -
#6242 samim heater -
Carti19 #6241 Hali! Nekem ennek a számnak kéne a címe: http://href.hu/x/48iv -
#6240 Bocsi már megtaláltam.Hülye vagyok nem Pierrot hanem FLM volt. -
#6239 Sziasztok!
Én egy nagyon régi Pierrot számot keresek.Sok infót nem tudok róla sajnos mondani.Ma láttam a VIVA-n,két srác feldolgozásában,de sajna a nevüket nem tudom.Bocsi a lámaságomért,de régi emlékeket kavart föl bennem és nagyon szeretném tudni a címét. -
#6238 thx nagyon kösz