Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bob Sinclar - Love generation
Smash Mouth - All Star
Chris Daughtry - I Dare You
xBobtailx
...ja és még kellene az a zene, ami a heroes (hõsök) elsõ részében volt, a tûzbemenéses rész után, vmi csávó gitározik, és közben vmi "in your eyes, in your eyes..."-t énekel. ezt is köszi 😊

megtudjátok adni annak az adatait ami alatt szól:
ez
Ami a Garfield 2-ben szól,amikor csönget Liz Garfield berak valami jó rockos számot!Annak légyszi adjátok meg az adatait!

<#banplz>

Van az a zene amit paródizált a Hónaljmirigy!
...Így hülyítjük a népet...
Az eredetinek meg tudja valaki mondani az elõadóját és címét.
Köszi
szimida
Hello! Lenne még egy kérésem, ha nem baj. Enneka számnak a címét, elõadóját esetleg tudja valaki? Elõre is köszönöm szépen!<#worship>

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

Hixer
The Viper vs. DJ Mad-E-Fact - Control the Party

have fun...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

LOL, tisztára mint a Táncoló talpakban...
xBobtailx
Háj Ól!
Mi a címe annak a számnak, ami most szólt a Sztárok a jégen búcsúján...a búcsútáncalatt...elõre is kösz 😉

csgery
Hello mindenki!!!
Ami ez alatt szól, annak mi a címe? LÉcci vki segíccsen, mert kellene a mjúzik!!!
szimida
Somewhere over the rainbow

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

szimida
Köszönöm szépen!<#worship>

Mindkét OTP-s reklám infója fent van a reklamadatbazis.hu-n.

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

cr3ativ3
Az uj OTP reklám zenéjének címét meg tudjátok mondani?

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Metallica - Fuel
szimida
ÉS esetleg enneka számnak az elõadóját, és címét tudja valaki? Köszönöm!

szimida
Ja, de hülye vagyok!<#vigyor> Ez az a szám?! am. azért nem jöttem rá egybõl, mert nem nekem kell, csak én kérdezem meg, és küldöm majd egy haveromnak!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

szimida
Ebbõl nem jöttem rá sokmindenre, azért köszi!<#worship> Esetleg az elõadóját nem tudja valaki?

De nekem szombat esti láznak a zenéire lennék kiváncsi vagy nincs egy honlap ahol ezek össze vannak gyüjtve?

Haly,
talán itt egy páran megtaláljátok amit kerestek, bár nem a szomb.esti lázas znére gondolok..

mediapark.cwi.hu
2.rész 5.adás gönczi és práger kitti még ez van😄2.rész 6.adés ungvár anikó ez kellene még vki nagyon nagy tudásu segíthetne légysi légyszi légyszi 😄nagyon széépen kérem

még egy ugyan ebbe az adásba czene attila meg nem tom kicsoda milyen zenére nyomták!???

Hello egy szombat esti lázas zene szám címére lennék kiváncsi az elsö rész 4 dik adásában volt Ábrahám Edites az nem vmi maddona volt vki segítsen légyszi köszi

ITT olvasgass egy kicsit, hátha segít...

The Timelords - Doctorin' the Tardis
szimida
Meg tudná valaki mondani, h mi ennek a számnak a címe? Ha igen, elõre is köszönöm szépen!ennek😉

Nekem nem tudna valaki segíteni? #3648
jbal
köszi<#worship>

somewhere i belong

jbal
ok köszi.sztem az.de mind1 jó lesz ez.
és ez?szerintem Linkin Park.nem tudjátok melyik?

KILLER2
Azt én is ismerem, de én nem tudtam megállapítani, hogy az-e. Elég halkan szól és nagyon sokat beszél közben a csávó. Tarthatna kis szünetet.

Töltsük le az internetet!

jbal
köszi megnézem.

adios
Mi annak a számnak a címe ami a Boiling Point címû játék installja alatt fut?

nem vagyok biztos de lehet Depeche Mode és talán a Personal Jesus...
De közel sem biztos...

jbal
Sziasztok!
Ebbõl talán ha aháttérben menõ zenébõl ki tudtok valamit szedni.Köszi!
zene1
zene2

Hellosztok nekem ennek a számnak a cime kellene remélem tudtok segíteni
http://www.speedyshare.com/844364166.html
zolo
Kösz szépen , vajon ki küldhette be.... ? 😄DDDDD

http://flickr.com/photos/zolika90/

xeth004
Áááhhh, tényleg, köszi!! Most már így megvan. De egyébként meg is van nekem ez a szám (kivágva a filmbõl), és valószínûleg onnan mászott a fülembe. Egyébként, hogy létezik-e komolyabb elõadásba is, azt nem tudom, de szerintem és is csak innen hallottam. Még egyszer köszi😄!

Itt egy 1 órás koncertjük 2005-bõl:

Nightwish
KILLER2
Én nem igazán vonzódok ehez a stílushoz, bár ez a szám nem rossz.

<#bdead><#csodalk>nightwish zene én csípem õket . kár , hogy az énekesnõjüket tarja turunent kirúgták.<#csodalk><#bdead>
KILLER2
Én se, nem az én stílusom. Haveromnak tetszett meg, azt megkért, hogy tudjam má meg mi ez.

<#lookaround>
Nem csípem õket, nem az én mûfajom, de véletlen tudtam a szám címét. Látod, még ennyire sem ismerem õket. Nem tudtam, megkülönböztetni az elejét a közepétõl. :-)
KILLER2
Az esõ is az, mindkettõ ugyanabból a számból van, csak az elsõ az eleje, a második a közepe. Köszi.

A másodikra tudom a választ:

Nightwish - Dark Chest Of Wonders
Különben dühbe jövünk c. filmben hangzott fel, a Paganini nevû bérgyilkos játszotta, a címét sajnos nem tudom.
Az, hogy ez egy létezõ felvétel, vagy akár komolyzenei, nem tudom, bár jó lenne tudni, mert kellemes fülbemászó a dallama.

KILLER2
Van egy zenébõl 2 részletem és kéne a szám címe.
rszlet1
részlet2

A reklamadatbazis.hu lehet h. tudja 😄