16931
-
#6317 THX! -
#6316 In Flames - The quiet place -
#6315 57nél kezdődik...Lemaradt. -
#6314 Hali azt szeretném kérdezni,hogy mi ennek a számnk a címe? -
Zozo76 #6313 Nemhogy a zene stimmel de a rajzfilm is az!!!
Hihetetlen hogy ennyi ev utan (20 korul lehet), 1 ora kinlodas a midi szerkesztovel, es megvan valasz mindket kerdesemre. :)
NAGYON SZEPEN KOSZONOM, eddig is imadtam az SGt de mostmar... -
#6312 elvileg 1:25-től megy ez:
Rammstein - Mein Herz Brennt -
#6311 hi all
ez a zene csak a trailere lett csinálva vagy van is ilyen?
link -
#6310 Nem ez a rajzfilm? Nemtom a zenét, de lehet az is az...
The Snowman, 1982-es film
A zenét Howard Blake komponálta, szóval biztos, hogy zenekarral készültek, viszont azt ő alkotta ezt a számot, szóval nincs korábbi elődje. -
Zozo76 #6309 Na itt egy nehezebb kerdes. Kiskoromban ment a TVben egy rajzfilm, valami olyasmirol szolt hogy a kisgyerek napkozben epitett egy hoembert a kertben, majd este a hoember eletre kellt, megfogta a kisgyerek kezet es repultek a varos felett. A rajzfilmben volt egy dallam, talan zongoran jatszva ami nekem nagyon tetszett. Majd evekkel kesobb pont karacsonykor a radioban hallottam ugyanezt a dallamot nagyzenekarral eloadva. Nyilvan a rajzfilmhez csak felhasznaltak a joval korabbi dallamot. Elsosorban a zene erdekelne, de ha valakinek beugrana a rajzfilm cime is, az is nagyon tuti lenne. Bejatszottam egy MIDI szerkesztovel a dallamot hogy ne dudolnom kelljen. :)
http://www.send2u.hu/get/?f=irTcyhJ6gKXSZEcxoljA
-
#6308 Hálásan köszönöm -
Wicked Belzebub #6307 Dwight Yoakam: Guitars, Cadillacs -
#6306 Hi!Ez a video a terminator2böl van!Nem tudja vki mi a cime annak a számnak ami a csehobanmegy?Előreis kössz!!!!!4
http://www.youtube.com/watch?v=NgBc-zlj3zk -
roli613 #6305 kössz -
Szabi1991 #6304 link -
roli613 #6303 Ha valaki megtalálja honnan lehet leszedni a my life be like-ot az egy isten! Nagyon kell nekem,valaki adjon ingyenes linket! -
DirtyPio #6302 Koszi, asszem erre gondoltam. -
Szabi1991 #6301 ez mibe van ? :D -
Szabi1991 #6300 Pirates of the Caribbean - He's a pirate
DJ Tiesto - He's a Pirate (Radio Edit Remix) :DD -
Szabi1991 #6299 Grits - My life be like -
roli613 #6298 Ja és még egy,a karibtenger kalzaiban a főzene,(tü tü tü tü dü tü dö)
vami ilyesmi,annak kellene a címe,nagyon kössz. -
roli613 #6297 Ja és van egy másik is,az want to be noooooooooow,vagy mi ,kéne a címe mert cool zene ez is. -
roli613 #6296 Ki látta a tokiói hajszát? Na mikor a fekete csávó elővsezi a zöld tuningautóját szól egy nagyon cool zene,tudja valaki mi a címe? -
#6295 megvan azért köszi
http://www.youtube.com/watch?v=2fFE0wxN1nQ ha valakit érdekelne -
#6294 nah lenne egy zám csak nem tudom a címét az van a klipben hogy egy félmezstelen csávón alzik a kutya és álmodik a következőt hallottam a számból többre nem emlékszem:
"secret places"
plss segítsetek -
Klambi #6293 Presser Gábor: La Baletta
a keresett szám -
Klambi #6292 nagyából csak 1 hangszer hallható bent igazán alatta megy a dob. másik hangszert nemigazán tudtam kivenni -
Szabi1991 #6291 lehet, de gondolom nem 1 szolamu szám volt, és gyakran a többi szolam is sokat segit ;) -
Klambi #6290 szerintem egyértelműen leírtam. amit tudtam. meg a dallama is ez
ének nincs. valahoyg egyszerűbnek éreztem mint amikor egy szövegdarabvan írva -
Szabi1991 #6289 komolyan gondoltad hogy ez alapján kitaláljuk ? :DD
amugy amikor szol a rádióban, akkor itt a jobboldalon ki van írva a szám címe :) -
Klambi #6288 És akkor hol találom a választ? -
Szabi1991 #6287 mehetsz a csillag születik 2-be -
Szabi1991 #6286 könnyű volt :DD -
Klambi #6285 http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=EnA5yOtyPna3qCKu
Ennek a számnak a címét/elóadójőát tudja valaki? Ez fótyólve van meg dúdolva, de az eredetinek is ez adallama. Valamilyen speckóhangszeren játszák valóószínű hogy szintetizátor egyedi beállítással. Illetve ninsc benne ének(max minimális) tegnap játszották as lágerrádión 3 és fél5között -
Zozo76 #6284 Nagyon szepen koszonom a gyors valaszt! ;) -
Szabi1991 #6283 In Grid - Tu Es Foutu -
Zozo76 #6282 Sziasztok!
Aki tudja, segithetne hogy ki az eloadoja es mi a szam cime a linken talalhato zenenek.
LINK -
#6281 Sarah Mcleod - He Doesn't Love You ? -
DirtyPio #6280 Sziasztok,
csak egy par szovegreszlet van a fejembe a szambol, s mar 3 napja nem tudomm kibogozni h mi a cime: "get buried alivet(...)so many people" s a dallamat tudom de azt leirni mar neccesebb, remelem az okosabbja ebbol is rajon. Koszi :) -
#6279 köszi azért, hátha lesz valaki más, aki tud segíteni :( -
Wicked Belzebub #6278 Hát sorry, én nem ismerem :(