Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zenemano! 1994-ben vettem fel, ha jól emlékszem.
szimida
Ebben nem tud segíteni valaki? #3721 köszi!

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

kb. mikor vehetted ezeket fel kazira? 1996? vagy?

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

duran5r
Nagyon szépen köszönöm! Hálám örökké üldözni fog <#worship><#idiota>

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

szimida
Köszönöm szépen hixer!<#worship>

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

One T & Cool T - Magic Key
Dead or Alive - You Spin Me Round (Like a Record)
Bryan Adams (feat. Sarah McLachlan) - Don't Let Go
Hixer
Morrissey - First Of The Gang To Die

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Üdv mindenkinek.

Leginkább 90-es dance szakértõk segítségét kérném. Ki ismeri ezt a számot? Ki lehet az elõadója, mi lehet a szám címe? Én már régóta keresem, kevés eredménnyel.

http://files.filefront.com/6906417/

Az album címét sem tudom sajna, melyen rajta van, de útmutatónak sorrendbe kezdõdik: Magic Affairs (Fire) Prodigy (Voodoo), fenti ismeretlen sz., Mr. President (Up'n Away),Two Cowboys: Everybody gonfi gon, K2 (berg ruft) , Darkness (Dream), Dr. Alban (let the beat..) stb

aki tud valami hasznosat kérem írjon a [email protected] -ra

köszönet érte...hálásan😉
duran5r
yaaa és ez is kéne csak egy midecske amugy csengõ hang volt. A dallam a lényeg.. Kapásból kilehet venni belõle mert elég sokat nyomják rádióban stb a számot már régebbi.. sztem vmi lánybandától származik mint a the 411 vagy vmi ilyesmi. Plz töltsétek le max 10 Kb hallgassátok már meg aztán help nagyon fontos lenne ezer éve vadászok rá és nem találom 😞 zeneee

Hello most ez csepeett lehet nehéz lesz de ha vki tudja akkor nagyon jo lenne!😄nagyon széépen kérek vki segítsen angyon kell ez is😄
http://www.videobomb.hu/video/Scofield_es_a_doktorno_
ez alatt megy az a zene na az kellene enkem legalábbis a címe!

duran5r
helló emberek lenne egy olyan kérdésem hogy ennek a számnak mi a címe ami a weboldal alatt megy xy.z.homo.com

szimida
Bocs, hogy ennyi kérésem van, de ennek a videónak legalább az elsõ számának a címét és elõadóját nem tudja valaki? EZ A KEDVENC VIDEÓM!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN AZ EDDIGI SEGÍTSÉGET, AMIT KAPTAM!<#worship><#worship><#worship>

szimida
Hello! Valaki meg tudná mondani, hogy mi a címe azoknak a számoknak, amik ez alatt a videó alatt mennek Az elsõ megvan (az eye of the tiger) az után jön a Scooter Shake that, tehát annak sem kell<#vigyor0>. Na ami utána jön, azt nem tudom, és annak kellene a címe (elõre is kösz)ami az után jö, az is nagyon jó, szóval annak is. És az utolsónak pedig már nem, mivel annak tudom (Good Charlotte - I Just Wanna Live)

Szóval 2 számnak kéne a címe, ha valaki tud segíteni, annak nagyon örülnék!
<#integet2>

Hello most ez csepeett lehet nehéz lesz de ha vki tudja akkor nagyon jo lenne!😄nagyon széépen kérek vki segítsen angyon kell ez is😄
http://www.videobomb.hu/video/Scofield_es_a_doktorno_
ez alatt megy az a zene na az kellene enkem legalábbis a címe!

cicai
és mi ennek a számnak a címe?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
Sziasztok
Nézem a Balázs showt és most ment 1 zene amikor az Ágnest behívták, azt a piros pólósat.
és vmi csaj énekelt.
kössz

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

sziasztok!
DJ Tiesto - Dance Department <10-01-2007> a 40.percnél mi ez a zene?? elvileg van hozzá tracklist de olvastam h az nem stimmel és megõrülök h nem tom😊
köcce
atee20
kosz hixer mar megleltem en is...kis utanajaras
de azert respect<#vigyor0>

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Vki tudja mi a Taxi filmnek a zenéjének a címe?
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
StRucC555
üdv sziasztok !

Valaki tudna segíteni hogy ennek ki az elõadjója és a szám címe?

http://error013.willbedefeated.com/

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

Hixer
1. Baron Massilia - Baron massilia one
2. Delicious Feat. Tiger Lily - Yours (DJ Sonic's Original French Mix)
3. Elio Riso & Raffunk - To Be Or Not To Be
4. Danny Graham Feat. Clara Dacosta - Freakin (In Love Ibiza Remix)
5. Elio Riso - Ego vs Ego

elvileg ez a lista, srry nem tudtam még leellenõrizni, hogy télleg az e. mindenesetre valószínûleg azok.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
hát azt a bizonyos zenéket a banda játsza hátul, de mind feldolgozás szóval:

Gönczi, Práger Kitti -> ez egy Gospel ének, rengeteg elõadója van, címe When the Saints Go Marching In
Louis Armstrong feldolgozása

Ungvár Anikó -> ez egy spanyol népdalszerûség, ismét valszeg millióan feldolgozták címe:
Besame Mucho

Ábrahám Edit -> azér mer nõ énekli még nem Madonna...
Toni Braxton - Un-Break My Heart

az utolsót nemtudom, kérdezd meg e-mailben az RTLKlub-ot mivel ezt elég nehéz így megtalálni. ja és máskor lécci olvasd el milyen nyelven is írtad a hozzászólásodat, mert ez nem volt magyar. köszi

xBobtailx
2150154154 kösz hixer!!!!!!!!!!!!!!!!

Hixer
Dobó Kata búcsútánca alatt:

John Legend - Save Room

Ezek nem kiadott zenék, reklámokhoz komponált mûvek. Sorry!

szombat esti lázz!!:2.rész 5.adás gönczi és práger kitti még ez van😄2.rész 6.adés ungvár anikó ez kellene még vki nagyon nagy tudásu segíthetne légysi légyszi légyszi 😄nagyon széépen kérem,,az elsö rész 4 dik adásában volt Ábrahám Edites az nem vmi maddona volt vki,,ugyan ebbe az adásba czene attila meg nem tom kicsoda milyen zenére nyomták!???nagyábol ennyi vki jo lenne segítene légyszi

szombat esti lázz!!:2.rész 5.adás gönczi és práger kitti még ez van😄2.rész 6.adés ungvár anikó ez kellene még vki nagyon nagy tudásu segíthetne légysi légyszi légyszi 😄nagyon széépen kérem,,az elsö rész 4 dik adásában volt Ábrahám Edites az nem vmi maddona volt vki,,ugyan ebbe az adásba czene attila meg nem tom kicsoda milyen zenére nyomták!???nagyábol ennyi vki jo lenne segítene légyszi

Hi All! Nem tud valaki segíteni a Republic Szeretni valakit valamiért címû feldolgozását ki énekli vagy ki(k) dolgozták fel mostanában , mert hallottam egy nagyon csúcs verziót a rádióban de nem sikerül megtalálnom. Elõre is köszi mindenkinek aki segít!
atee20
http://video.google.de/videoplay?docid=4684760007487260893&hl=de
hello.legyszi ha valaki tudna ennek a videonak a track listjet ,m<#papakacsint>egkoszonnem

Random work
Hali!

Nekem a Lexus reklámok zenéje kellene. Valaki nem tudná megmondani az elõadót és a címet?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Norbey
Szevasztok😊
Kellene nekem az OTP-s reklámnak a zenéje, ami a lufis alatt megy😊
Aki tudja, segíccsen!!!!!<#worship>

Hixer
na a Heroes elsõ részébõl a zene:

Rogue Wave - Eyes

Innen leszedheted.

Hixer
csak dallamot tudtam azt is olyan sejtelmesen, ez sajna olyan, ahol csak akkor tudom hogy ez az amit keresek, amikor hallom, megértem hogy a kedvenceid közt van <#eljen><#vigyor2>

Miért nem kérdeztél engem. A '90-es évekbõl az egyik kegvencem 😊)))
Hixer
korántsem vágok mindent... pl több éve volt a fülembe egy dallam, amit sehol sem hallottam, aszittem csak álmodtam vhol, aztán, hopp sulirádióba szólt a zene, szal berontottam és meg is lett:

Liquido - Narcotic

Hixer
hát figy sztárok a jégen-t sajna nem néztem de ha tucc a zenébõl mintát mutatni, vagy van videó, esetleg más hely ahol hallottad, megoszthatod velünk. a hõsök-et meg megnézemneked

Hixer
zenemano barátom sem vette ki még egyszer sem a fülébõl az iPodját az tuti, nyugodtan lehet kérdezni tõle bármit

xBobtailx
senki sem tudja h mik azoknak a számoknak a címe? 😞

Spec a Te kérésedet nem ismertem. Kiragadok egy pár szót, beütöm a Google-ba, kicsit keresgélek és megvan. Ennyi 😊)
Hát Hixer koléga biztos kisrádióval a párnája alatt alszik, aztán reggel meg bemegy a rádióba a zene-szerkesztõi teendõit elvégezni, délután meg besegít a közeli cd-szaküzletben. 😄
Ha minden kötél szakad, forduljatok hozzá bizalommal, de csak módjával.

Hixer
az a szám nem a Garfield 2-höz szólt.. amit te keresel:

Ted Nugent - Cat Scratch Fever

szimida
ja, és am. lehetne egy kérdésem? Honnan tudjátok meg a számok címét? Minden zenét ismertek?<#wow1> mert akkor királyok vagytok! egyébként is<#alien>

szimida
Töltsd le a lime wire-t, az mindent megtalál<#eljen><#vigyor0>

vagy: www.altavista.com

szimida
THX 4EVER!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Kösz az infót Wicked Belzebub!
És megtudod mondani, hogy honnan lehet letölteni a Chris Daughtry - I Dare You címû számot?
(Nincs meg a Garfield 2 <#nemtudom>)
csgery
Köszi😊 <#worship>