16931
-
#6477 Ebben a videóban mi a számnak a címe? előre is thx ha vki meg tudná mondani :) -
OKOSKA1989 #6476 NAGYON KÖSSZ!!!!!!!!!! -
#6475 minden elismerésem... wow -
#6474 Driftwood - Freeloader -
#6473 hát ez nehéz, mert nincs benne szöveg, szóval nemtudom, akármi lehet, szerintem még itt a fórumozók közül is van olyan aki összedob egy ilyet 10 perc alatt... pedig kellemes -
Monoton #6472 köszi -
OKOSKA1989 #6471 a nananananana címe: atc - around the world
megtalálod itt -
OKOSKA1989 #6470 ITT!
MEG TUDNÁTOK MONDANI MI ENNEK A SZÁMNAK A CÍME??? -
#6469 Neoton família - Nyár van -
#6468 Köszönöm! -
zenemano #6467 Pl.:
JOE COCKER - YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON -
Wicked Belzebub #6466 Amerie - Gotta Work -
Wicked Belzebub #6465 Itt az eredetije.
Ha a feldolgozás kell, akkor ebből elindulhatsz. -
Szabi1991 #6464 pff, elöször googleznom kelett volna :DDD
'I Don't Wanna Know is a 2004 song by Mario Winans, featuring a rap by Diddy and sampling from Enya's song Boadicea...
ha kéne vkinek:
-
Szabi1991 #6463 juj, Mairo Winans:I don't wana know szol a rádió 1en, van alatta egy ien hümmogos dallam, annak nemtudja vki az elöadóját ? :)
0:38-nál kezdödik:
a héten volt a tv2-n a gyilkos elmékben is, amikor a csávó locsolta a kerozint.. -
wede #6462 Tom Jones - You Can Leave Your Hat On -
Monoton #6461 ennek a számnak a cimét vki vágja ? thx -
#6460 hali
nekem meg ebben a videoban szereplő számnak a cime kéne még a google meg a zeneszoveg.hu-se ismeri fel:(
http://www.videoplayer.hu/videos/play/100409 -
#6459 Mi annak a számnak a címe amire vetkőzni szoktak? -
#6458 Hi!
Ebben a videóban szereplő számnak a címére lennék kíváncsi
Thx! -
fifi44 #6457 Hali!
Van egy szam amit nagyon keresek, de nem tudom a cimet!!! A star fm-en adtak, mshol asszem nem. Ehhez hasonlit egy kicsit a dallama:Axel F - Harold Faltermeyer (http://www.amazon.com/Beverly-Hills-Cop-Picture-Soundtrack/dp/B000002O1V). Meg egy kicsit porgosebb is. Az elejen vmi csavo dumal. Es az enek hang Fancy hangjara hasonlit. Legyszi segitsetek, elore is kosz -
#6456 csumi mindenki ez már a sokadik és egyben utolsó kivánság a héten....:) ami ebben a vidiben vagyis az it's rite freestyle battle középdöntő és döntőben elhangzott zenéknek a címe és az előadója kéne:) -
#6455 srry közben megtaláltam az Ai Yori Aoshi Enishi OST-n
Toshio Masuda - Watashi no Suki na Koto -
Szabi1991 #6454 The Cloud Room - Hey Now Now
-
gyorpalt #6453 sziasztok aszt szeretnem tudni hogy ki az eloado anak a szamnak amejik valahogy ugy kezdodik hogy a club teruleten mobil telefonjaikat kapcsoljak ki elore is koszonom -
Maksi #6452 Meg tudja valaki mondani, hogy a videó alatt szóló számnak mi a címe, és/vagy ki az előadója?
http://youtube.com/watch?v=o5E6SyRzAQU -
#6451 sziasztok
olyan emberek segítségét kérném most akik járatosak vagy ismernek komolyzenében járatos embert. van ugyanis egy zongorarészletem, aminek nagyon szeretném megtudni a szerzőt és a címet.
kérlek ha ismertek ilyen embert mutassátok meg neki, hátha valaki felismeri.
Ismeretlen Zongora részlet -
zenemano #6450 Kommenteket végigolvastad? -
roli613 #6449 ja és az ezalatti zene is kellene itt -
roli613 #6448 ja de a msáodik zene,nem az mikor karcsit meglátja a sherif és utánafut hanem az autósüldözés -
roli613 #6447 ez a zene cím nekem is kell,nagyon állat ez a videóóóóóóóóóóóóó -
#6446 csáó all....ennek a videónak annak a zenéje kéne ami 6:01-kor indul be az autósüldözéskor:) ajánlom mindenki a vidit mert nagyon nagy XD -
#6445 köszi szépen -
zenemano #6444 Na ennek a válogatásnak az első száma tényleg az. ;) -
zenemano #6443 Bocs elnéztem ez egy másik zenéjük, csak az eleje nagyon hasonlított... -
zenemano #6442 Próbáld meg pl. innen.
Tudom nem csúcsminőség, de kezdésnek csak megteszi... -
BIZ0906 #6441 :D -
#6440 valaki eltudná küldeni ezt a számot vagy adni linket ahonnan letölthetem? "The Unbending Trees: You are a lover" Köszönöm -
zenemano #6439 Már kezdtem megijedni, hogy nem találod :O
... ezt az agyonjátszott, csapbólfolyt zenét. :D -
BIZ0906 #6438 Áh már megis van :D
Itten ez XD