16931
-
BIZ0906 #6437 Kéne valami Ice Cream féle szám dance stilusu megprobálom fonetikusan elmondani XD "ájsz krim, sujue lárifá" valami ilyesmi ennek címe valakinek beugrik? -
wede #6436 innen: http://www.speedyshare.com/908575922.html
egyébként A-Team a nevük eredetileg -
Szabi1991 #6435 A.I.M. : Demonique (instrumental) (2007) -
wede #6434 hát én azt mondanám rá, hogy Acid, de hogy Acid mi, azt ennyiből nem lehet megállapítani, hasonló részek lehetnek beat/breakbeat/electro zenékben :S -
#6433 mi annak a számnak a címe ami a tolyota raw4 reklámjában van -
#6432 szervusztok.
nemtudom hol máshol kérdezhetnék ilyet,de lenne egy zene,előadót nemtudok és a stílusát sem.de főleg az érdekelne miféle műfaj ez.
ezvolnaaz.
ui:amit tudtok róla az ilyenekről plz írjátok meg thx. -
#6431 ja oks már megvan a szám címe....:) -
roli613 #6430 szintén bocs hogy idetolakodok de a SZUPERSAPAT zenéjét honnan tudom leszedni,vagy mi a címe? -
#6429 csáó all....bocsi h ide tolakodok de ez 1 kurva jó szám és kéne a címe....:) I got/have a dream vagy mi:D előri is köszmindenki:) -
#6428 Ezazzz igen!!!!!!!!!!Köszi szépen!!! -
wede #6427 Spice Girls - Viva Forever? :) -
#6426 a 2. szám
Disturbed - Meaning Of Life -
#6425 "We love foreveeer i remainng tütütüüü all the niiiiiight!"Ez a számnak a refrénje.Legalábbis vmi hasonló.Szerintem egy fiatal csaj énekelheti.Ha valaki esetleg tudná megköszönném. -
#6424 Hy.Továbbra is keressük a videó alatt szóló legelső zenét.Sokan szeretnék tudni a szám címét velem 1ütt.Kérlek segítsegetek.videó -
#6423 -
Szabi1991 #6422 "This song is Hampton the Hampster" -.-"
Hampston the Hampster - The Hamster Dance Song -
#6421 http://www.youtube.com/watch?v=Tv37XltkY9w&eurl=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177513581
segitség kellene , ennek a vidónak a zene címe kellene, előre is köszi :)) -
#6420 thxxxxxxxxxxxx -
zenemano #6419 Nyugi, nyugi...
http://www.youtube.com/watch?v=vdDueN1GfY8
Ott a válasz a "more" gombra kattintva...
(A tré-t meg felejtsd el ;) -
#6418 sage. -
#6417 hahóóóóóóóóóó
-
#6416 helló nagyon nagy tré van egyszám kellene nagyon gyorsan az
ALI-G IN DA HOUSE-nak van egy szám az elején icecube szám nah annak a címe kéne nagyon kéne pls segíccsetek előre is köszi -
exodu020 #6415 sziasztok
Az uj otp reklámban mi a cime annak a lassu zenének??
előre is köszönöm
Exo -
#6414 Sajna nem ez.Kicsit újabb szám ennél. -
konyi #6413 Tekknő - Fijam -
#6412 sziasztok!
Van egy olyan szám, amiből ennyit tudok: "Édes kisfiam, ne légy rossz, olyan pofont kapsz, megőrülsz, egy irányba futsz egy hétig, fal adja másikat, nyulat fogsz..." stb. :D
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi az előadónak a címe? :D
Előre is köszi :) -
rozina #6411 Ez nagyon tetszik, de nem ez, amire gondoltam. Köszke! -
infracore #6410 Talán ez??
Hi Ho -
#6409 Erre gondoltam! Köszönöm szépen! -
rozina #6408 Nos, sajna egyik sem az a bizonyos...inkább 80-as, mint 90-es. Annyira béna vagyok, hogy nem jut szöveg eszembe belőle! Kösz a segítséget! -
Wicked Belzebub #6407 Esetleg? -
#6406 Szerintem te a Naughty by Nature:hip hop hoorey számra gondolsz.
Ez az? -
Wicked Belzebub #6405 A régi mit jelent? '70, '80, '90? -
#6404 Hello lenne egy szám aminek sajna cska a dallamát tudom.valahogy így:nanananana-nanananananan-na-nan-nan-na-nan Uuuuuuu....:DD Egy nő énekli a rádiókban szokták játszani.
ha valaki esetleg felismeri és megmondja a címét annak előre is THX! -
rozina #6403 Sziasztok!
Keresek egy olyan számot, amiben refrén: HO, HEY HO vagy hop hey hop.
Férfi hang(ok) énekli(k).Régi szám. Kösz a segítést! -
Wicked Belzebub #6402 Wild Cherry : Play That Funky Music (White Boy) -
1993 #6401 keresnék egy reklámzenét! a legujjab tmobilos kaméleonos reklámnak vki nem tudja a cimét?
és ha lehet vki nem linkelné be?
előre is köszi! -
#6400 Armand Van Helden Ft. Roxy Cottontail & Tigga - Playmate (Jesse Rose Remix) -
#6399 Sziasztok! Niki Belucci (Live @ Set Gyõr Part 2 2007.12.26) mixében hallottam egy számot ami nagyon megtetszett. Egy nő énekli és a címe meg valami "i can", de az előadóját nem tudom...Ez a 33min,25sec-nél kezdődik... -
#6398 akkor rosszul nézted, mert a másodikat is írják....