Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tsippsy2
Ismét gond van, sajna mivel ezen a reklamzenek.hu-n nem lehet regisztrálni...........
Ott nem tudom megkérdezni, így itt kell, bocsi.
Nem tudjátok egyáltalán milyen autó reklám lehet az amelyikben van egy személyi azt hiszem (autó) és ilyen autópályán megy, és üveglapokat tör szét, valami olyan szöveg megy alatta hogy lehetetlen nincs meg blabla, már rég nem láttam, de kb 3 hónapja még ment az rtl-en
Nem tudja valaki annak a számnak a nevét ami alatta megy?

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

De Sopi nem ezt keresi, hanem a Coca Cola-ét 😄

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

ZsozS
megin' help!
keresek egy számot, amiben kongáznak, a háttérben bennszülöttnõk vokáloznak és egy bennszülött férfi énekel... sem az elõadót, sem a szám címét nem tudom! segítsetek, ha tudtok

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy mi ennek a 3 számnak a címe?
Köszi!

http://www.send2u.hu/get/blXCETLsc9PzFl0EY1tj/dl.s2u?f=Track1.mp3
http://www.send2u.hu/get/blXCETLsc9PzFl0EY1tj/dl.s2u?f=Track2.mp3
http://www.send2u.hu/get/blXCETLsc9PzFl0EY1tj/dl.s2u?f=Track3.mp3

Tsippsy2
Nem is tudtam, hogy ennek a számnak ilyen jó a vége 😊
Tesco minõség 😊

Tsippsy2
Köszi

De, hogy SOPI-nak ne kelljen annyit keresnie az oldaon, mivel vagy 30 percet szenvedtem vele.
Tessék ez megy:
Peter Bjorn And John : Young Folks
to***ent-en fent van 😄

Szabi84
URL:

URL

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SOPI és TSIPPSY2:

Az infokat megtaláljátok a reklamadatbazis.hu-n 😉

Szabi84
Errõl a BF movieról jut eszembe nekem is van 1 CS movie-, amiben van 1 nagyon jó szám, de sajna nem tudom a címét, meg a moviekészítõk sem (overseer - unknown title, de szerintem ez nem overseer szám!). Tehát Nightwish és In Flames után következõ szám címe kéne!

05:30-nál kezdõdik!

http://www.youtube.com/watch?v=T-mMhjZbhXE

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Az elsõ: Hoobastank - Out Of Control, a másodikat nemtudom valami mátrixféle.

Tsippsy2
Sziasztok
Köszi a címeT!!!! 😊

Az RTL KLUB-on láttam egy egy Tescos reklámot, amit most is nyomatnak, valami ilyen szöveg van benne: Chereko Tesco minõség, megéri blaaabla...
Na és ami ez alatt megy ilyen fütyülõs, az nagyon jó kis szám, angol az is tuti, csak a szövegét nehezen értettem, így nem tudok idézni.
De valaki nem tudná ennek a címét, vagy elõadóját?

sopi
Hi mindenkinek...Lehet nem igazán ide illik de nem tudna valaki egy linket adni arról az uj Coca Cola reklámról(vmi "ha szeretetet adsz akkor szeret majd ...") Video kellene ha tud valaki...bocs tudom nem ide illik de hátha tudja vki. )
Elöre is köszi

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

RatBaG
Sziasztok!

szeretnék segítséget kérni. egy speciális "esetrõl" van szó... ma délután kb fél 2 magasságában nagyban kapcsolgattam a tv-t amikor is a cool tv-n láttam egy klippet. valamilyen metál zenét játszott a banda, 5en vannak, az énekes sologitározik meg van egy szintetizátoros fickó is, ehez képest eléggé hörgõs stílusban nyomták. a klip kb 3 "jelenet" váltakozásából állt: 1. a banda sötétben zenélget, hátulról vannak megvilágítva, 2. egy csaj fetreng vmi ágyon/matracon, mellette tv megy, 3. egy fekete maszkos/kendõs faszi egy öregebb fószert csesztet aki le van kötözve a székhez...

na ha ebbõl kitaláljátok, nagyot fogok nézni, de azért reménykedek (elég az együttes neve is) <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Magnumrolcsi
Vidéki sanzon

Magnumrolcsi
Második ez, Alex Gaudino - Destination Calabria

cicai
Mi a címe annak a száma ami az Evolúció c. milm reklája alatt megy az RTLen?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Sziasztok!

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi a címe és ki az elõadója annak a számnak amit az SOS Szerelem címû filmben Csányi Sándor és Ulmann Mónika együtt énekel?
A segítséget elõre is köszönöm!
Robogo
Sziasztok!

Pls meg tudjátok ennek a kettõ számnak a nevét mondani:
movie

Elõre is köszönöm!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship><#worship>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Köszönöm szépen!!!
Ja és lemaradt a többi is, sorry 😄

2. Uniting Nations - Out Of Touch
3. Scooter - See Me, Feel Me

Africanism Allstars - Summer Moon

Üdv mindenkinek! Kis segítség kéne meghülyülök ha nem találom már meg ezt a számot de csak a refrénjét tudom😞 Mely igy szólna😄: Call my way...and dance with me...Let us dance to forget... Let us dance to remember...Call my way... Valami Bob Marley feldolgozás lehet de istennek se találom pls pls help!!!
Pls ebbõl a videóban lévõ számoknak a címeit mondja meg valaki!Elõre is nagyon köszönöm!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Hát aki nem hallja, hogy mono az sem a minõséget szereti. És ez rossz szerintem. Mindenestere én a stereo és jó minõségü zenéket szeretem és jól is akarom hallgatni (Sony)val pl.
Na ennyi bár maga a szám is halk de nem rossz jól paszól a UEFA-hoz

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

akyyy
Chumbawamba : Mary Mary

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Richard Clayderman: Ballade pour Adeline

The UEFA Champions League Anthem, officially titled simply as "Champions League", is an arrangement by Tony Britten of Georg Frideric Handel's "Zadok the Priest" from the Coronation Anthems.

The piece was performed by the Royal Philharmonic Orchestra and sung by the Academy of St. Martin in the Fields chorus in the three official languages used by UEFA: English, German, and French.

The hymn has never been released commercially in its original version.

Polish trance/dance duo Kalwi & Remi released a remixed version entitled "Victory", which contains vocal and musical interpolations from the original...

Valóban jó minõségûnek mondható, de ez mono felvétel (valami klippbõl van felvéve).
Utánajártam és jobbára ez a (belinkelt) verzió kering a hálón és "egyébb" helyeken is, max. valaki nagyobb bitrátában tömörítette be (vagy fel), de hallani hogy mono.
No meg fentebb az angol leírásban is ott szerepel, hogy nem adták ki kereskedelmi forgalomba a teljes változatot (ami 3 perces)...

És van egy remix verzió, ami az eredetire épül részben.
Kalwi & Remi - Victory

Hixer
tulajdonképpen nem értem mit szeretnél, megvan a szám címe, illetve jó minõségbe mp3-ba el tudod érni ott a link... mit szeretnél?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Tojesz
Sziasztok, ezt a számot keresem, a címe UEFA Champions League Anthem/Theme. Ha valaki fel tudná nekem tölteni, az PM-et küldjön légyszi.
Köszönöm

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tsippsy2
Sziasztok valaki nem tudna egy linket adni, ahonnan ezt a számot leszehetném, de egy név is elég lenne, lehet...
Köszi elõre is!
Itt a LINK
A végén egy ilyesztõ fej van csúnya hangal (nem megijedni)

akyyy
viasat3- filmes reklámjánnak zenecime kéne,

Az elsõ Evanescence, amire te gondolsz szerintem valami Nickelback vagy ki lehet. Nem tom biztosan http://www.gomusic.ru/artist.aspx?id=1492 itt nézz körül hátha tényleg az õ száma

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Tibor
hi
megtudnátok mondani az 1:28-tól 2:28-ig tartó rész címét?
http://www.youtube.com/watch?v=_FPT6mAdjwg
elõre is thx

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

cicai
Sziasztok!
Mi annak a szmnak a címe, ami állítólag a top zenék között van, és a sláger rádión ma is ment.
Részlet:...we are...for ever and me, you...
Köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Howkeddlee
Sziasztok!

A 3889-re senki???

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Tsippsy2
Húú ez is jó 😊
Tetszik, nem is fárasztalak vele tovább 😊
Ez jó lesz köszi 😊
Örök hála 😄

Hixer
hát figy vmi amazonon van vmi:

Amber - Do that to me one more time lemez.

Azon van pár mix-e gondolom az eredetinek.

Itt van egy Studio54 remix

nem hinném, hogy ez lenne az, de ha megszerzed azt a lemezt, vagy arról a számokat lehet köztük lesz.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Tsippsy2
Szerintem ez a szám kjicsit tuningolva is létezik külön, mert az alap az nagyon ratyi..

Hixer
hát az a amikor kezdõdik akkor asszondja, "Do that, do that to me one more time," szóval egy az egybe ez a szám lesz, csak össze van mixelve a másik számmal ami vmi Body to Body... szóval az egy és ugyanaz csak össze van mixelve, vagyis kicsit fel van gyorsítva, meg alá van rakva a másik dobjából egy pici.

Szivesen.

ZsozS
Nagyon szépen köszönöm! <#worship>

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Tsippsy2
NAh, ok akkor van megint egy szám ugyanebben, ami szerintem már kuriózum
és a megtalálása, szerintem nagyon nehéz, ezért bízok, hogy valakinek megvan.
szöveg:LINK Itt a második klippen, és annak a közepén amikor a gyerek nyírja az embereket annál a résznél van egy ilyen:
"Do that to me one more time I can never get enough of a man like you"
Na most ebbõl rájöttem, hogy ez a szám lehet az, csak szerintem egy maibb feldolgozás, mert ez 1982-es zene...
Captain & Tennille - Do That To Me One More Time (1982)
A szövege stimmel, bár ez az elején amikor kezdõdik, hogy valami "bullet, bullet, vagymi ezt nem értem, na az nincs benne, meg eleve az eleje kicsit megvan szkrecselve"
na ha legalább annak a nevét valaki megtudná mondai, húú az nagyszerû lenne.
Köszi

Ezt a számot elénekelte a Boney M. is, nem õk lehetnek a hunyók?

Howkeddlee
Sziasztok!

Nagyon keresem ezt a zenét,vagy csak a címét és elõadóját!Pls Help!
Aki tudja,kérem jelezze privibe!

zene

Elõre is köszi a segítséget!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

hell
Van egy bob marley szám amit mostanában nyomnak a radio1 en van benne amikor azt énekli hogy -No woman no cry, de nem ez a szám címe tom van oan is de erre nem hasonlít. szal ez a radio1 es bob marley kéne nekem ha valaki tud segíteni nagyon emg köszönném

Shaman
nah meg is találtam már,még jó,hogy megkérdeztem :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Próbáld DC-n.

Nekem is kéne kis help. Van egy szám aminek csak a refrénjét tudom,de sem elõadó,sem szám címe,ha valaki felismerné,sokat játszották pár hónapja a rádiók:
valami ilyesmi:

Oooh tonigh
You killed me with your smile
So beautiful ....

nah ennyi :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.