16931
-
wede #6557 felraktam
megvan az album:) -
mozart #6556 Sziasztok
Ezt a zenét nem tudom pedig nagyon ismerem.
A zene kb. 08.00-kor kezdődik:
videó
Ez pedig egy másik:
Kb. a zene 00.10 mp-nél kezdődik:
videó -
#6555 köszi szépen a legutóbbi a választ...:) de most ittvan még1 feladat....egy olyan oldalt keresek ahonnan le lehet tölteni az akkezdet phiai-tól a hogy üssön c. számot....ha valaki tud ilyet....akkor az írjon:) Előre is thx és mindenkinek szép napot;) -
sulaco #6554 Kösz vica2!!!! -
axeee #6553 köszönöm szépen -
#6552 szerintem erre gondolsz
Katie Melua -
sulaco #6551 Hi! Keresem a dalnak a címét/előadóját, de túl keveset tudok róla. Csak annyit tudok, hogy a klipjében az énekesnő a földön fekszik háton, és mintha végighúznák a földön, körbe a Földön. Kb. 4-5 éves szám lehet. Elég egyedi klip, remélem beugrik valakinek! Köszi!! -
#6550 Köszi :) -
wede #6549 Dream Theater - Never Enough -
#6548 újra :( -
#6547 Sziasztok
valaki nem tudná nekem megmondai ennek a számnak a címét és előadóját? előrre is köszönöm
link -
Wicked Belzebub #6546 Nine Inch Nails: Right Where It Belongs -
axeee #6545 Sziasztok
valaki nem tudná nekem megmondai ennek a számnak a címét és előadóját? előrre is köszönöm
http://www.youtube.com/watch?v=0aeCNEP6jpw&feature=related -
Steve 018 #6544 Ezt már nevezem gyorsaságnak!!!
ezer köszi, ha ezt hamarabb tudom :) -
infracore #6543 Sparks -
Steve 018 #6542 Hali
Ennek a számnak a címét szeretném megtudni, már nagyon rég óta keresem nemsok sikerrel. Erről volna szó
Előre is köszönöm. ;) -
wede #6541 egyébként jó kis remixei is vannak, nézd meg pl. itt -
wede #6540 ezioso feat. Marvin - Touch Me -
#6539 ????????????? -
wede #6538 David Guetta - Baby When The Light -
Szabi1991 #6537 [center]Propellerheads - Spybreak
-
#6536 hello mindenki!!Valaki mondja meg pls annak a számnak a címét ami ebben a videóban van: movie előre is thx! -
1Emese #6535 NA nem zaklatok tovább, biztos jobb dolgotok is van. Mint egy hülye embernek ilyenekkel szórakozni, aki meg se köszöni a fáradozásaitokat. Most megyek. SZiasztok. -
1Emese #6534 :'( kár hogy ilyeneket nem adnak ki. Mert ez az összes filmzenéjénél jobb amit originalba adtak ki hozzá. Egyszerűen, áááá. -
1Emese #6533 Ez az, és sejtettem hogy a filmhez készítették, de egyszer megfogom valahogy szerezni. Mert ez a zene, ááá lírhatatlan több évig hALLgatnám. Imádom, annyira jó a gitár egyszerű pengetés sorai. :'(
Imádom -
zenemano #6532 Ha ez fog kelleni, akkor nagy az esélye, hogy filmhez komponált zenéről van szó... az eddig neten talált infók alapján. -
#6531 Sziasztok!
Valaki légyszi mondja meg, hogy ennek a videónak a 9. percében felszólaló zenének mi a címe!link -
Szabi1991 #6530 meik videóban(hányas PART) van és hol (idő) ? :)
ez ?
? -
1Emese #6529 Sziasztok
Találtam, egy hihetetlen számot, amit sajna nem tudtam kivágni, hogy megmutassam nektek, mert nem találtam megfelelő programot. De annyira, egyszerűen leírhatatlan fimzene.
Ebben a filmben "It's a boy girl thing" a film elég gagyi, de a filmzene 1óra 5perctől vagy 9percen át megy, zongora gitár és dob keverék, de annyira ütős, gogy elsirtam magam rajta. Vagy egy hónapig kerestem a számot, de IMDB-n nem volt a soundtrack listán, pedig mindet leelenőriztem. De akinke megvan, és belehallgat ebbe a részébe, az valami eszméletlen élményt él át, ha csak a zenére koncentrál.
Már az is nagy segítség lenne, ha tudnátok olyan nevet mondani, aki ilyen filmzenéket csinál (mint pl:Hans Zimmer).
Azért próbálkozok hanganyagot csinálni belőle :( -
Zotykoresz #6528 Sziasztok!
2 számot keresek.
egyik a Volvo Reklámjának a zenéje, vagyis teljes száma kéne:
Stephin Merritt - The Wheels On The Bus
Volvo XC70
másik Bob Marley - Could You Be loved címü szám ahogy kezdődik volt egy mostani disco zene... de nem tudom melyik az.
Bob Marley - Could Be Loved
Köszöntem! -
#6527 : http://rapidshare.com/files/85158224/kerdes1.wav.html -
wobdj338 #6526 közbe most reggel egész véletlenül meglett, de azért köszi! és igen a Serenity az :) -
#6525 Armin van Buuren - Serenity? -
wobdj338 #6524 hali
nem bírok rájönni mi ennek a számnak a címe, légyszi segítsetek:)
köszi előre is
TRACK -
#6523 kellene egy kis segítség
kb. 15 perce hallottam a viván egy számot aminek nem tudtam megjegyezni az előadóját, igaz a címét sem.
Vagyis címéből annyit tudok hogy valami Angel party 2. ???? de lehet hogy nem. A klipben meg egy prostiról van szó aki egy pasival "dolgozik" az ágyon, a stricije meg kint várja a kocsiban és röviden ennyi. Remélem valakinek beugrik, még ha ilyen bénán próbáltam is leírni. -
#6522 Nem erre gondoltam, a legelsőre, kisgyerek dancel benne asszem. -
#6521 Mi az első szám címe? -
Wicked Belzebub #6520 Linkeld be mégegyszer, csak jól :) -
#6519 Mi ennek a számnak a címe ? -
#6518 ez is szerepel rajta (mátrix OST):
Tetsujin - Juno Reactor