16931
11552975001178628345.jpg
  • vica2
    szerintem dalban van, nem filmben...
  • duran5r
    valaki megmondja honnan tudnám megszerezni ezt a számot azt kézenálva leszopom :D:D!! Lehetetlenség rátalálni pedig nagyonkéne.. már vadászok rá vagy 1 éve. Gondoltam irok nektek hátha vki rábukkan, Ha igylesz akkor annak nagyon hálás leszek!!! Itt a részlet belöle : Maffia HELP!!
  • Wicked Belzebub
    Nem, csak gondoltam írok valami válaszfélét :))))

Azért lenne jó tudni, mert ha egy dalban van, megpróbálok a szövegre rákeresni, de ha filmből van, akkor még nemtom, hogy mitévő legyek :)
  • Scotty99
    Sziasztok.
    Valaki megtudná mondani, hogy mi a címe, a LOST következő eőpizódjának bemutatója alatt hallható zene? Köszi előre is.
  • vica2
    mert ha tudod úgy könnyebb?
  • Wicked Belzebub
    Ez most egy filmből van, vagy a dalban van benne így a duma?
  • Wicked Belzebub
    Olivia Newton-John: Let's Get Physical
  • Toby0501
    Hello! Ennek a címére lennék kíváncsi! Köszi előre is!
  • BIZ0906
    Na nézelődtem a Dream Dance Vol. 35 [CD2] között kb. évre vissza mentem és meglett végre megtaláltam ezt a számot. :D és most örülök magamnak :D
  • zsoleer
    sziasztok nekem kéne ennek a poén video alatt lévö zenének a cime elöre is kösz mindennki!!
    link:Poén:D
  • Tarajos Sül
    Senki????
    See Show="Szíííí sóóóóó"
  • computerguru
    Sziasztok!Tudna valaki segiteni,múltkor nem tudtam letölteni egy igen ritka jó zenét,mert törölték,feltudná esetleg valaki újra rakni,megköszönném!A felvétel:Pussyfoot:Dancer Dance.
  • infracore
    Azt hiszem ez
  • Andris05
    És van eredetí előadó??
  • infracore
    Popcorn
  • Andris05
    Hello.nem tudja valaki annak a számnak a rendes címét??:S amikor a crazy frog a keverőpultnál van kb másfél perc után.:S:S
    http://www.youtube.com/watch?v=KnH7KvYu7zc&feature=related
  • Benny04
    Köszi, ez azzzzzzzzz! :D
    Örök hálám
  • boldow
    sziasztok! Van egy szám, a rádióban szokott szólni, amiben egy női hang énekel. Vidám hangulatú zene, a címe swear, az előadót nem tudom:( próbáltam dalszöveg alapján is rákeresni, de esélytelen, mert csak ennyit tudtam kivenni belőle: make me swear:D

kérlek segítsetek!:D
  • CsabaHUNDeath
    Miért nincs itt szerkesztés gomb? Az előbbi Szabi84-nek is szólt!!! Bocs, és mégegyszer THX!!!
  • CsabaHUNDeath
    Kicsit elkésve, de nagyon szépen köszönöm!!! Neked is wede!!! Istenek vagytok!
  • nandika22
    Hello!

A CSI - Las Vegas 6. évad 20. részében van egy rap zene a közepe fele, amikor valami partyn vannak, ott nyomják! Azt nem tudja valaki, h micsoda?
  • BIZ0906
    Dance féle de ha van tipp mondjátok meg. thx
  • BIZ0906
    Volt egy klip még annó a Viván is adták meg MTV-n olyan, hogy egy csávó elmegy a mosodába és fülhallgató van a fején és elkezd képzelődni hogy lányok között lesz és mikor vége lesz a klipnek egy öregnyanya jön be és a csávó meg csak rájön hogy képzelődött. Valakinek valami tipp?
  • wede
    ááá:)
    smack my bitch up
  • 1Emese
    Sziasztok, vanakinek nincs meg az "Egon és Dönci" film filzenéje?
    Vagy linket nem tud adni, hogy egy rarban vagy zipben lebírjam szedni valhonnan? to***ent is jó.
    Légysziii
  • Tarajos Sül
    "Már sok szórakozóhelyen halottam már"
    "Eddig nem nagyon halottam"
    Ezt ugy értem,hogy egy pár hónapja(kb 2-3) halottam meg elsőnek,és azóta sok szórakozóhelyen halottam

////csak h ne nézzetek hülyének :)////
  • Tarajos Sül
    Hi

Már sok szórakozóhelyen halottam már,és tetszik is,mikor itt-ott meghallom,de nemtom a nevét,igy nincs meg :((((((
    Egy csaj énekel benne,és 2 szó van benne,ami szerintem igazán feldobja a zenét: See(ezt középhangon énekli)Show(itten felemeli a hangját)
    Eddig nem nagyon halottam,és szerintem új zene is
    pörgös,disco féle zene

Köszi előre is
    Tomi
  • Benny04
    Hello!

Én annak a számnak szeretném megtudni a címét, amiben ehhez hasonló kifejezés hallható:
    "USZMEKKÓ DILITTA" XDXDXD
    Az előadó együttes neve The Prodigy
    Előre is köszi: Benny
    :D
  • TothLaci
    Tévedtem, a csaj szép! xD (már megvan :)
  • TothLaci
    Sziasztok! Keresek egy 90-es évekbeli zeneszámot, melynek a klippjében van két hapsi, és 1 csajszi, akik nem a szépségükről híresek, és a csávó valami olyasmit mond, hogy vamm vamm vammm vamm lalalalam. Sorry, már rég hallottam ezt a zeneszámot :D
  • nebag89
    köszönöm!
  • infracore
    PPK - Resurrection
  • nebag89
    csumi! ezalatt mien zene megy?? http://www.youtube.com/watch?v=PBvA7LoqC1w
  • zenemano
    A Volvósat nem adták ki, a másikat meg majd megfejtik a többiek ;) Türelem...
  • Zotykoresz
    Valaki esetleg?
  • Szabi84
    linkeld be talán nagyobb sikerrel jársz, mert nem keresik meg helyetted!
  • ScarY MAN
    hali!!
    Humorosba belinkeltek egy videot amin egy dagi huzottszemu tag szorakozik erre a szamra -> Nightcore Dam Dadi Doo <- nah ennek kene az acapellaja... valaki tud nekem segiteni?^^

elore is koszi ^^
  • nebag89
    hali!!!
    roxyn szokott menni egy szám vami "réjnkéndáwn"-t énekel benne egy csaj és ilyen operás hahaha -zás megy benne... valaki nemtudja a címét?
  • computerguru
    Kedves AlterEgo5561!19-én kértem egy igen ritka számot,a Pussyfoot Dancer Dance cimű felvételt,csak most vettem észre hogy volt egy üzenetem,ahol felvolt rakva,de már nem tudom letölteni,mert törölve van,ezt irja ki,ha megkérhetnélek mégegyszer felraknád?Bocs,és köszönöm!!!
  • computerguru
    Sziasztok!A segitségeteket kérném,egy számot keresek,de nem találom sehol,az előadóról csak annyit tudok,hogy valamilyen Cliff...,most jelent meg 2007-es albuma és az első szám rajta valamilyen szemekről szól és Italo discoról van szó,akinek esetleg megvan legyenszives rakja fel!Köszönöm!