Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dancing Djs & Roxette - Fading Like A Flower (Radio Edit)
Pontosabban

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

thx

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Sziasztok!

A segítségeteket kell kérnem. Sem az elõadóját, sem a címét nem tudom annak a számnak, amelyik a 90-es évek elején (de lehet, hogy a 80-as évek végén) elég népszerû volt. A számban nincs szöveg, csak egy meghatározó zenei motívum, amely egy szaxofon, majd erre válaszul két akkusztikus gitár "válaszol". Maga a dal lassú, ritkábban hallható a rádiókban, és jobban nem tudom leírni ezt a meghatározó mitívumot, mint hogy: da-damm, da-damm... (és erre válaszul más hangszerrel, magasabb hangszínben: da-damm, da-damm...) Nagyon hálás lennék, ha valaki ebbõl meg tudja nekem mondani. Köszönöm! :-) Judit
zyppy
http://sp.hoff.hu/main/
LETÖLTÉS
HUNGARIKUM
Hungarikum_Az_Ujra_Ujratemetes.avi
PLZ HELP<#help>

nem jön be a link..
zyppy
http://spdl.hoff.hu//dl/58/5893eba7/files//download/Hungarikum/Hungarikum_Az_Ujra_Ujratemetes.avi
Az 1.16 percnél, amikor a kalandozó neandervölgyiek jönnek, azalatt mi megy? mi annak a számnaka a címe?
plzplz HELP<#help>

szerintem a 'Discoblaster - Fading'
Katt erre ez ki?

Hello van egy techno zene azt hiszem olyasmi müfaj😄na már most egy olyan zene amibe ilyen fürészelés megyen😄légyszi aki tudja hogy miröl van szó írja már le a szám címét???naon fontos:S

Erre vagyok én is kiváncsi

Igen, nagyon ATB-s hangzás, de nem az, pedig nekem is egybõl ez ugrott be. Hasonló a Fields of Love nagyon, de mégsem az sajnos, ebben tuti nincs ének..
Szóval tuti ogy nem ATB. De akkor mi?
Na de a Heros-nak több zenéje is van, mármint olyan ami a filmben elhangzik, vagy most mire gondoltál pontosan?

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Magnumrolcsi
Kössz 😊

Heroes filmzene engem is érdekelne. Aki tudja honnan lehetne szerezni az légyszi írja le.
Én is ATB között keresgéltem de nem tudtam melyik. Most már igen de van amelyik nem énekelnek benne na az melyik?

hú, nagyon ismerõs volt a dallam, nem hagyott nyugodni, meghallgattam vagy tucat dalt, majd beugrott kb a stílus, pár elõadó, aztán eszembe jutott hogy ennek kell lennie: ATB - Fields of Love

Qwerty4
passz

Qwerty4

Hello van egy techno zene azt hiszem olyasmi müfaj😄na már most egy olyan zene amibe ilyen fürészelés megyen😄légyszi aki tudja hogy miröl van szó írja már le a szám címét
Qwerty4

Ez egy régi zene és nem egy ritkaság, de nem tudom a címét, segítsetek!

részlet a dallamból (mp3, 102 K😎

köszi

van egy oldal, ahova, ha bedúdolok egy dallamot (refrént, vagy bármit), akkor a rendszer megpróbálja kitalálni, hogy mit is dúdoltam. hátraolvastam 100-at, de nem volt kitéve az oldal címe. valakinek van valami ötlete?
köszi!

&#161;Hala Madrid!

lee86
# Minstrel Boy"
Performed by the NYPD Emerald Society Pipes and Drums

vagy

# "Scotland The Brave"
Performed by the NYPD Emerald Society Pipes and Drums

vagy

"Theme from Symphony No. 5 in E Minor"
Written by Antonín Dvorák (as Antonin Dvorak)
Performed by the NYPD Emerald Society Pipes and Drums.

&#161;Hala Madrid!

Nekem senki nem tud segíteni??? 4004-re

Hello van egy techno zene azt hiszem olyasmi müfaj😄na már most egy olyan zene amibe ilyen fürészelés megyen😄légyszi aki tudja hogy miröl van szó írja már le a szám címét

Qwerty4
köszönöm, ez az<#smile>

Qwerty4

I've Seen It All-ra tippelnék.

Ez a vonatos, youtube.com-on meg is nézheted.

zolo
Hello

van egy szám , ami régen megvolt ,de valahogy le lett törölve , és most újra meg akartam hallgatni, de nem volt, és arra szeretnék megkérni valakit, hogyha megvan neki, legyen szíves küldje el emailben .

A szám címe: Dj Lee - Fight Hard (club mix)

Email: [email protected]

http://flickr.com/photos/zolika90/

Qwerty4
Hello!Björknek volt egy Táncos a sötétben soundtrackje amibõl klipp is készült, emlékszem mintha valami vonaton játszódott volna(vagy 6 éve nem is láttam/hallottam), de melyik ezek közül az a bizonyos?:

"Overture" (Instrumental) – 3:38
"Cvalda" (with Catherine Deneuve) – 4:48
"I've Seen It All" (with Thom Yorke) – 5:29
"Scatterheart" – 6:39
"In The Musicals" – 4:41
"107 Steps" (with Siobhan Fallon) – 2:36
"New World" – 4:23

Elõre is köszi a választ.

Qwerty4

mgenya911
hali! hallotam valahol egy számot amibe egy bud spencer filmben (ha dühbe jövük, asszem) az a LÁLÁLLÁLÁLÁ kórus-zene volt feldolgozva 😊 jah és magyar szám. aki tudja irjon plz THX elöre is.<#idiota>

A párbajzene címét keresem a Sztárok a jégenbõl (még mindig), ez az:
http://www.youtube.com/watch?v=rgrfiCeGFJg
KAZZER - Pedal To The Metal

Hy mindenkinek!
Ismét 1 zenével jöttem aminek nem tudom a címét!
PLS nézzétek meg és segítesetek elõre is köcce!<#worship>

forma1
hello!

a következQ lenne a kérdésem! van A TÉGLA (THE DEPARTED) címq film. abban az eleje körül megszólal valami ilyen skótdudás zene (vagy valami hasonló). Nekem annak a zenének az elQadója, címe kellene. Megvan ugyan a soundtrack, de azon nem találtam ezt a zenét. elQre is köszi

az elsõ sztem az origi a 2. MYLO remix 3. így hírtelen passz de a videó good 😊
1. Freeform Five - No More Conversations (valami remixben, nem ismerem az eredetit)
2. ugyanez (más remixben/változatban)
3. Gorillaz - Feel Good Inc. (valami remixben)

Magnumrolcsi
Magnumrolcsi
Video alatt megy pár zene, azok címe kellene.

BBird
Köszi, rákeresek. :-)
BBird
Nincs mit, ezt a számot én is imádtam. Kicsit most rákerestem, hogy nekem is meglegyen. (Figyeltem a jégtánc elején felhangzó "just tell me what you..." részre, és lyrics oldalakon rákerestem - tudtam, hogy be fog ugrani az elõadó neve, ha látom a sok találat között, és igazam is lett) :-)

Én meg közben találtam egy K3 - Yeke Yeke számot, de nem hiszem, hogy ez a szörnyûség lenne az, amit keresnek rajtam keresztül. :-)
Valakinek esetleg más tippje ezen kívül!? :-)
Mory Kanté - Yeke Yeke
I.C.ram
köszi
BBird
White Town - Your Woman

videóklipp
BBird
Hi, utasításba kaptam egy szám megkeresését, amirõl csak ennyit tudok:
énekben hallható valami ilyesmi: "jeke jek-óóóááá-jekejeke" vagy " jekkekekeóó jekejeke".
Állítólag nem mai szám.

Ha valaki tudja, pls árulja el, Köszi!
I.C.ram
Na valaki?
I.C.ram
Valaki megtudja mondani, hogy ami ez alatt a videó alatt megy az elejen háttérben zene, az micsoda?

emlékszem jópár éve nagy sláger volt.
Szabi84
értem😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

köszi Szabi!
nem tudtam a szám címét mert 92-ben nem ez volt a favorit ugye érted?😄
duran5r
kösszike

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

Szabi84
Steppenwolf - Born to be wild

Ezt azért tudni kéne<#wink>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Xzibit - My name

Howkeddlee
Sziasztok!

Köszönöm a segítséget zenemanó...
Hixer kolléga mikor jár errefele??

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"