16931
-
#6637 Bodyrox - Yeah Yeah (D Ramirez remix).mp3
annyira nem jó, de sok helyen hallottam és megtetszett :) -
Wicked Belzebub #6636 Hát rászántam bő egy órát, de nem találom. -
wede #6635 igen, az fix hogy az I Found You van a végén, de neki a 3:48-tól kezdődő kellett -
zenemano #6634 Jajj istenkém, ha annyira veszettül kell ez a tuc(at)zene, akkor ki kell deríteni, hogy ez két sziki (be)szökevény kb. melyik színpadhoz keveredett, kb. hánykor, és akkor épp ki zenélt ott. Sokszor felkerülnek játszási listák szigetes rendezvények fellépőinek műsoráról/szettjeiről, hogy miket játszottak le...
És hogy legyen egy kis kedv (=nyom) is a kálámbózáshoz... a linkelt videóban a 04:02-től hallahtó szám (szerintem) EZ volt (ennek is a 00:52-től 01:08-ig hallható része), ha jól füleltem... na hajrá, lássuk ki mire jut ;) -
wede #6633 egy ilyen nyögettől meg mindenki csak szívesebben fog neked keresgélni...
konkrétan ami ott megy azt most nem tudom, de annyi ugyanilyen zene van, pl ezek mind:
Mason Vs Princess Superstar - Perfect Exceeder, Rich In Oil - Volta, Johnny Crockett - E For Electro (Hi_Tack's Flipperkast Remix), Camille Jones - The Creeps (Fedde Le Grand Remix), Hysteric Ego Vs The Hoxton Whores - Want Love -
#6632 ez most kellett ide nagyon KÖSZÖNÖM MESTER -
zenemano #6631 Az túlzás hogy ismert, meg relatív is (hogy mihez képest), a többi jellemzőjéről nem is szólva;) -
Wicked Belzebub #6630 Rachael Starr - Till There Was You -
#6629 Hali
Annyit sikerült kideríteni, hogy Deep Dish az előadó.De mi a szám címe? -
#6628 talán ha egy pár sorral lentebb görgeted ezt az oldalt akkor meglátod hogy már volt "aki" megkereste és belinkelte
(mondjuk lehet nem is erre gondoltál)
itt ni -
#6627 #6609 valaki?
nem hisszú videó és vicces is :) ja meg ismert a szám is naa :) -
guliverkli #6626 Hali!
Annak a számnak a címe kéne nekem amivel az RTL klubon most a Lostot reklámozzák. A mapokban figyeltem fel a számra. Próbáltam az angol szövegből részleteket beaírni googleba, de nem találtam meg. -
#6625 helló raggasonic számokat honnan tudok letölteni előre is kösz -
#6624 na ja, én is végigböngésztem az összes kommentet de nem találtam semmit...
gondoltam esetleg nem e valami Mortal Kombat-os szám, de én ott is feladtam már.....nem találtam semmit
de azért köszi, hogy egyáltalán ránéztél a dologra -
Wicked Belzebub #6623 Lehet, hogy kiegyezek egy félisten megszólíásban is. :))
Nagyon rosszúl érteni, de még nem adom fel, ok? -
Wicked Belzebub #6622 Emlékszem erre a videora. A kommentekben sem tudta senki az első számot. -
#6621 na ha már itt vagy akkor munkára fel :)
különben csak félisten maradsz... -
Wicked Belzebub #6620 Jogos, bocsánat. -
zenemano #6619 Akkor mégiscsak jól sejtettem, hogy nem a te zenéd került megfejtésre :D -
#6618 az nem is az enyém volt :( -
zenemano #6617 Duran az igazából a kézenállószo..., hogy már múlt évben (2007.01.12) szóltam nekd itt, hogy meglett a maffiás zenéd infója, csak te baksztál visszanézni :D -
#6616 Sziasztok!Tudna valaki segiteni,múltkor nem tudtam letölteni egy igen ritka jó zenét,mert törölték,későn vettem észre.Feltudná esetleg valaki újra rakni,megköszönném!A felvétel:Pussyfoot:Dancer Dance. -
Wicked Belzebub #6615 Azt még az este megválaszoltam :) -
#6614 na azért ne túlozz :)
majd ha az enyémet is megmondja, akkor talán isteníthetjük :) -
#6613 Köszi! Egy Isten vagy! :D -
#6612 ügyes vagy :) Toby0501 biztos örül majd neki...
amúgy meg te már annyira benne vagy a dolgokban, akkor ezt is megnézhetnéd és a legelső számot bedobhatnád nekem, hogy mi fán terem, mert már egy pár hsz-el lenntebb érdeklődtünk utána, de senki nem tudott semmit sem írni róla
ez lenne az -
#6611 nem -
#6610 a végén a szekusok őket keresik?? -
#6609 Valaki nem ismeri véletéenül a 3:48-nál szóló számot? -
Wicked Belzebub #6608 Neked is szívesen. -
Wicked Belzebub #6607 Szívesen :) -
zsoleer #6606 köszi szépen! -
Wicked Belzebub #6605 Igen ez az alapja.
Majd keresgélek. -
#6604 Köszi szépen -
Wicked Belzebub #6603 Petula Clark - Downtown -
#6602 ya én se.. Már mindenhogy próbáltam.. Szövege alapján, akkor ugyis hogy limeba bepötyögtem hogy mafia és letöltöttem vagy 50 számot meghallgatgattam öket de azok között sem volt.. Egyet viszont találtam ami nagyon hasonlít rá. : lloyd parks - mafia .. Na ez a szám annak a feldolgozása. Esetleg még ugy lehetne próbálkozni hogy lloyd parks mafia mittudoménmi de nekem ugysem sikerült :L -
Wicked Belzebub #6601 Próbáltam a szövege alapján rákeresni, de nem találtam semmit. -
#6600 :)) Nemtudom hogy honnan szakajtották ezt a számot én is egy barátom telláján találtam rá mint csengőhang.. :LL -
Wicked Belzebub #6599 Asszem ezt megúsztam, mert nem találom :))) -
Wicked Belzebub #6598 Canibus - Levitibus