16931
-
zenemano #6757 MC. Hammer - Can't Touch This -
#6756 Mc Hammer - Cant touch this -
#6755 Mc Hammer - Can't touch this -
#6754 Hi all
Ennek a számnak kellene a cime ha valaki tudna segiteni. :)
LINK -
#6753 Köszi szépen, ez gyors volt... :D -
#6752 Bobby Womack - Across 110th Street -
#6751 Hello!
Az Amerikai gengszter trailere alatt megy egy szám (20.másodperctől), ami már sok reklámnak is volt a zenéje...
A címére lennék kíváncsi... :D
Előre is kössz! -
zenemano #6750 Pontosabban:
Samim - Heater
Írj a SW hivatalos honlapjára és kérdezd meg, hátha tudnak segíteni. -
#6749 Sanim - Heater
Most én is:
Ezalatt mi megy? -
#6748 Nekem az a szám kéne ami mostanában megy az Mtv-n meg a rádióban is! Egy fickó harmonikázik, közben pedig a világ minden táján táncolnak rá! -
#6747 Biztos attitudeot énekelnek, de amiket leírtál azokat végigzongoráztam, és nem találtam semmi ilyesmi :( Elég sok szám van attitude szóval sajnos :( -
zenemano #6746 Keress olyan dalszövegeket (googleval), amiben szerepel az "attitude" szó (vagy a "You've got some attitude" kifejezés"), aztán (az előadó és számcím alapján) keress rá a YouTubeon ...
Mást mi se tudnánk tenni ;)
De az is lehet nem attitude-ot énekeltek... -
#6745 Ebben nem tud senki segíteni? :( -
#6744 XD -
#6743 a köcsögje :D -
#6742 vagyis megcsalja a csávója..:D -
#6741 csumi all......akármilyen meglepő...1 számot keresek...az MTV-n szokot mostanában menni...és 1 fekete csaj énekli...ha ezzel segítek vmi olyasmi van h a csávója megy mindenhova meg minden és a csaj olyanokat mond hogy my heart broken meg hogy achtung,achtung....XD na mind1 kemény és jó szám...szóval ha valaki tud segíten az írjon...:) -
#6740 kösziiiiiiiiiii -
zenemano #6739 ITT olvasgass esetleg. ;) -
#6738 OFF
Hiradóban láttam mostanában, hogy indult egy magyar zeneletöltő oldal, ahonnan legálisan lehet ingyen letölteni. Tudja esetleg valaki az oldal címét, mert a hiradó nem mondta be ?
ON -
#6737 A Tequila and Bonetti című sorozatban az intro zenéjét nem tudja valaki?:) -
#6736 köszi -
infracore #6735 Tracks -
#6734 club sandwich 9-en az első 10 számnak kéne a címe, de nem találok sehol egy listát ahol le lenne írva az előadók... plz help -
#6733 ohh...sry... má megtaláltam..:) sry h beirtam:P -
#6732 csá all!!
Az lenne a kérdésem, hogy a Lost reklám zenéjének mi a címe?
A választ elöre is thx!
Üdv.: Baba -
wede #6731 jójó bocsi, azt hittem ez a topik csak a zenékről szól :p -
wede #6730 szívesen. a másikat még mindig nem tudom sajnos.. talán fatboy slim vagy moby.. de ez tényleg csak tipp, még töröm a fejem. -
zenemano #6729 Gondolod a zene miatt linkeltem, mint érdekességet? ;) -
zenemano #6728 Én teljesen más miatt linkeltem ezt a videót... pár képi elem (lehet) ebből a videóból lett átültetve a YouTube-os verzióba. Csak ennyi ;) -
Szabi1991 #6727 [center]Rahzel - The Four Elements -
#6726 http://www.youtube.com/watch?v=BCuWeXZi05w itt van egyszám 3:00 nál onnan megy annak a címe kéne na nem nagy problem -
#6725 Kicsit hülye kérdés de mi a címe a Csillagszületik számának címe? -
#6724 nah ez szerintem nehéz lesz egy kicsit őrültebb számot keresekaz van bennehogy : my name is loco. i f!ck your mama....... meg valami más is iylen kicsit agyament dübörgős szám
-
Szabi1991 #6723 má írtam 1x..
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1064853605&no=6537]#6537[/URL] -
#6722 Propellerheads - Spybreak -
#6721 Senki se tudja ennek a számnak a címét? -
#6720 Köszönöm szépen.Tényleg ez volt az 1. szám.Sok szép emlék fűz hozzá.A másodikrat esetleg nem jutott eszedbe?Amikor ez volt sláger akkor volt az is.
Olcsóvér--köszönöm h megnézted de ez a szám nem az.Holott imádom ezt az enigma számot.Azért köszönöm. -
wede #6719 ez linkin park, úgyhogy nem hiszem... -
#6718 2..Ebből nem emlékszem sokra.Egy ember(sztem szürkés öltönyben van és idősebb)-de ez nem biztos egy starndon sétál és énekel.De közben minden visszafelé játszódik le.Rem vki felismer párat.Van még amit akarok tudni de pill. nem jutnak eszembe.Előre is köszönöm-
erre a válaszom enigma return to inconesence