16931
-
#6797 Igen.Kéne!:D -
#6796 most mondjam? :DDDD -
#6795 Ebbe a videóba a szám címe?Nem tudjátok? -
#6794 nm
kis derekadra vigyázz, még eltörik.. :))) -
#6793 kösziiiii:).... -
mozart #6792 Sziasztok
Egy számot keresek a reflénjében ez hallható:
Mono beg the mono beg the mono mono mono boy
valami ilyesmi
Előre is köszönöm! -
#6791 -
#6790 hallgathatod
előadót javítanék: CkY -
#6789 ez nem az
szerintem ez: Various Artists - 96 Quite Bitter Beings -
#6788 nah most megint későn jutott eszembe, de az utolsó előtti kommentbe azt írják hogy "red hot chili pepers or popa roach, its on Jackass alot. "
de akár hogy próbálom jutubon, nem találja sehogy se:( -
#6787 vki nem tudja véletlenül mi annak a számnak a címe ami a legelején meg 8 másodpercig? klip -
Wicked Belzebub #6786 Ja, csak a Cancan rajta volt az emule-on, ez meg nincs. -
zenemano #6785 Micsoda poén, hogy ehez a reklámhoz (is) ugyanattól a zeneszerzőtől használtak fel művet, mint aki a Can-Can-t szerezte. -
Szabi1991 #6784 sztem erre gondolt
-
Wicked Belzebub #6783 Van olyan autó, hogy Renault Balett? -
#6782 Valaki elküldi a zenét vayg felrakja a rapidra a Renault Balett számát?Köszi. -
Wicked Belzebub #6781 http://rapidshare.com/files/90196831/Jacques_Offenbach_-_French_Cancan__orchestre_.mp3 -
#6780 Sziasztok!
Tudna nekem valaki egy linket adni, ahonnan le tudnám tölteni a klasszikus Kán-kán zenéjét?
Előre is köszi! -
#6779 de mondom :)
vagyis írom :) -
#6778 itt egy példány belőle: tessék -
#6777 nemondod hogy tudod!!!!:DDDDDD -
#6776 Syntax - Destiny (album: Driv3r:The Soundtrack) -
#6775 Ebben a videóban mi megy 00-22 másodpercig? -
BIZ0906 #6774 Michael Mind - Ride Like The Wind pont ez kell így ahogy van THX -
#6773 hát talán ezen el tudsz indulni, valszeg vmi remix, de ez eléggé ilyennek hallatszik:
Michael Mind - Ride Like The Wind
de ez egy régi electro pop szám feldolgozása:
Christopher Cross - Ride Like The Wind -
#6772 Sziasztok....1 régi számot keresek...linkel nem tudok szolgálni...:S csak 1 részlettel ami a következő képpen szól: türütüditittü tüdittitü....yo won a battle....és megint ugyanez....vagy valammi ilyesmi...:D szóval aki tudna segíteni annak nagyon megköszönném:) -
BIZ0906 #6771 Hát ez az :D -
#6770 nem tudom,de tetszik :) -
BIZ0906 #6769 Ennek a rendes előadója nem aki mixelte az ki?
THX ha tudjátok -
junkers #6768 Köszi!
Ez alapján biztos megtalálom, már nem lesz gond.
Köszi mégegyszer! -
#6767 The Sopranos - Woke Up This Morning
tessék nekem ilyen néven fut a vinyón. a cím az fix. -
junkers #6766 Sziasztok!
Lenne egy kérésem van a Maffiózok sorozat ( The Sopranos ), nekem ennek a sorozat zenéje kellne, amivel kezdődik. Mostanában rádióban is néha le szokták nyomni, de sajna nem tudom se az eggyütes nevét se a dal címét.
Ha valaki megírná, megkösszönném! -
#6765 csáó mindenki! még mindíg keresem azt a számot ami az MTV-n szokott mostanában menni és 1 csaj énekel benne...olyanokat énekel,hogy mí heart broken meg achtung,achtung...XD asszem a csávója megcsalta.....szóval ha valaki tud segíteni az írjon PLS..... -
#6764 köszi a gyors választ -
#6763 Deep Purple - Fireball -
Wicked Belzebub #6762 Deep Purple : Fireball -
#6761 hali
ebben a videóban lévő számnak a címére lennék kíváncsi! klasszik' rokkot' kedvelők előnyben (legalábbis sanda gyanúm a zene alapján, hogy nem mai darab) -
#6760 Hi!
Vki nem tudja esetleg hogy a shrek 2ben a bonnie tyleres szám.. az i need a hero... csak magyarul, szal amit énekeltek a szinkroznizálba az ki énekli vagy mi a cime esetleg honnan lehet megszerezni?? magyarul.
köszi aki tud segíteni! -
#6759 na ja, csak a csiga-bigák lemaradtak :)))) -
zenemano #6758 Na ezt nevez(t)em gyorsulási versenynek :D